|
Citroen CEO'suna göre elektrikli araçlar SUV modasını bitirecek
-
-
Çıktı da e-C4 alabilen oldu sanki. Hız, verim ve yol tutuşu önemseyen biri olarak SUV modasının azalarak bitmesini temenni ediyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yaptıkları konsept araç olan Oli bir SUV görünümüne benziyor
-
Herkes kabul etsin bu SUV'larin artık cılkı çıktı . Arazi için alan neyse de sadece şehir için koca koca SUV alanlar var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Millet arazide kullanmak için suv almıyor daha yüksek olduğu için insan kendini daha güvende hissediyor. Tamamen hislere dayalı bir durum.
Sedan aracın lezzetini yol tutuş ve oturma pozisyonu tadını suv dan alamadımm
Tiguan passat
şehir içinde kullanacağım bir aracın yüksek performans iyi hızlanan bir şey olması gerekmiyor, yüksek tavan, ferah iç mekan ve geniş camlar önemli benim için ferah ferah geze dur; motor çekişi iyi olsun akıcı gitsin yeterli
-
-
Sen kahin misin
yüksekte binmeyi seviyorlardır belki
Yol tutuşu baz alan mı kaldı artık?
Günümüzde çoğu otomobil SUV farketmez çok iyi yol tutuyor aralarında hiç fark kalmadı desek yeridir.
Ona bir şey demiyorum ama sadece şehirde kullanmak içinde gidipte pick up almazsın .
Qashqai, 3008, 2008 vs sahiplerinin savunmaya geçmesine gerek yok. Sizin aracın modası bitmez. Keza SUV dediğin araç Subaru Forester, X5, XC60, Cayenne tarzı araçlar. Sizin B-C HB/ sedan üzerine inşa edilmiş camları omuz hizasına çekerek yüksek görünüm hilesi yapılan araçlarınız olsa olsa crossover olarak geçiyordu. Söylemesi ve yazması zor diye SUV kelimesinin içini boşalttılar. Her şeye SUV dediler... B-SUV nedir Allah aşkına?
-
Rivian R1S ve Volvo EX90 buna güldü :D
-
Yerden yüksek ama aerodinamik tasarımlar ön plana çıkacaktır diye düşünüyorum. Peugeot 408 ve Citroen C5X gelecekte elektrikli araçların genelinin nasıl görüneceği konusunda çok iyi örneklerden. Diğer firmalar da menzil için aerodinamiğe ayrı bir önem göstermeye başlayacaktır. Yakında araçların çoğunda 0.25'ten, hatta 0.20'den düşük cd (hava direnci katsayısı) görürsek şaşırmamak gerek. Nitekim haberdeki C4X'te dahi güzel bir rakam olan 0.29 cd elde edilmiş.
-
Mantıksız gelmedi. Ama bunu zaman gösterecek.
Suv araçları insanlar refah iç hacmi, yüksek olduğu için güven vermesi ve geniş bagaj hacmi için tercih ediyorlar. Birde zengin gösteriyor. Elektrikli araçlar yaygınlaşınca kademeli olarak menzilinde 1000 ve üzerine çıkacağını düşünüyorum. Aerodinamik şehir içi ne kadar etki edecekki.
-
Saydığınız araçlar da pek farklı değil.. sadece büyükler.
Forester impreza üstüne, X5 Bmw ana binek platform ailesi üstüne, Xc60'da S60 üstüne yükseltilerek yapılıyor. Hepsinde de binek araçlardaki temel 4x4 sistemi var.
Sadece Cayenne orijinal Suv platformunda denebilir. Bu yüzden merkezde ve ortada %100 diferansiyel kilidi, arazi vitesi gibi donanımlarla geliyor.
Suv kavramının içinin boşaltıldığına ise katılıyorum.. aynı şey durum premium otomobil kavramı için de oldu. net bir anlamları kalmadı..
-
suvların modası geçer mi geçmez mi bilmiyorum ama aero dinamik bahaneler yüzünden hepsi tek tip hale gelmiş bir araca binmektense 100 km daha az menzile sahip olan ama kendi tarzı olan bir araca binmeyi tercih ederim.
ah ioniq 5 ah millete 40bin birim bize 1.5 milyon, 2 milyon :(
-
Dedi son kullanıcıya sunduğu araçları dahi düzgün boyayamayan şirket CEO’su. Peki öyle olsun madem.
bitmeyecek.
Ancak : a ve b segment artacak. Küçük şehir içi iş gören ekonomik modeller öne çıkacak.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Qashqai, 3008, 2008 vs sahiplerinin savunmaya geçmesine gerek yok. Sizin aracın modası bitmez. Keza SUV dediğin araç Subaru Forester, X5, XC60, Cayenne tarzı araçlar. Sizin B-C HB/ sedan üzerine inşa edilmiş camları omuz hizasına çekerek yüksek görünüm hilesi yapılan araçlarınız olsa olsa crossover olarak geçiyordu. Söylemesi ve yazması zor diye SUV kelimesinin içini boşalttılar. Her şeye SUV dediler... B-SUV nedir Allah aşkına? |
Saydığınız araçlar da pek farklı değil.. sadece büyükler. Forester impreza üstüne, X5 Bmw ana binek platform ailesi üstüne, Xc60'da S60 üstüne yükseltilerek yapılıyor. Hepsinde de binek araçlardaki temel 4x4 sistemi var. Sadece Cayenne orijinal Suv platformunda denebilir. Bu yüzden merkezde ve ortada %100 diferansiyel kilidi, arazi vitesi gibi donanımlarla geliyor. Suv kavramının içinin boşaltıldığına ise katılıyorum.. aynı şey durum premium otomobil kavramı için de oldu. net bir anlamları kalmadı.. |
Benzer içerikler
- instagram görüldü kapatma
- apple watch whatsapp
- twitter takipçi hilesi
- final cut pro fiyat
- internet tarayıcıları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X