Şimdi Ara

citroen c5 1.6 e-hdi 115 hp executive mcp 2013 Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
14.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamın aleykum, beyler babam fiat punto kullanıcısı 2012 model, arabasını değiştirmeye karar verdi. citroen c5 1.6 e-hdi 115 hp executive mcp almaya karar vermiş 81bin tl fiyatı var ama babam pazarlıkla baya düşürmüş fiyati, sizce değer mi? kullanan arkadaşlar varmı?

• Bence aynı motor ve şanzımanı kullanan peugeot 508 daha güzel bir tercih olacaktır.
  • C5 çok eskidi.
    Daha güncel olan 508 almak daha mantıklı.
  • Fiyatı kaça düşürdünüz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyati kaca dusurdunuz bu cok onemli seneye yeni kasasi geliyor. Aracin eksileri ise MCP cidden konforsuz agir bir sanziman,ic doseme rengi siyah arac cok boguyor insani,aracin yuzu eskidi zaten cok satilmiyor ilk zamanki gibi. Aceleniz yoksa 2014 u bekleyin.

• Bende babam için c5 bakıyordum sana tavsiyem az km li 2.el alman çünkü çok değer kaybediyor.Bu arada yakıt çok önemli değilse insignia yı da incelemeni öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: 44minutess

Selamın aleykum, beyler babam fiat punto kullanıcısı 2012 model, arabasını değiştirmeye karar verdi. citroen c5 1.6 e-hdi 115 hp executive mcp almaya karar vermiş 81bin tl fiyatı var ama babam pazarlıkla baya düşürmüş fiyati, sizce değer mi? kullanan arkadaşlar varmı?

508 baksın babanız,kasa değiştirecek citroen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mcp ve auto6r,rezalet bır sanzıman lakın yakıt sarfıyatı konusunda tatmınkar ve 508 konfor konusunda C5'den bır adım onde.

• Teşekkür ederim bilgilendirme için. 72bin tl cıvarına anlaşmış dosya masrafları dahilmi bilmiyorum
  • Bence su an ne c5 ne de 508 alin ikisini de kullandim uzun yolda c5 ozellikle cok keyifli ama sanzimanlar sehir icinde insani depresyona sokuyo.

Kesinlikle ikinci el (508) alin illaki alacaksaniz arkadaslarin dedigi gibi ya da yeni c5i bekleyin ama sanzimani degisirse yeni kasayla cok satar ve fiyat yuksek kalabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theother1 -- 12 Kasım 2013; 22:57:54 >
  • Peki 508 fiyatları nasıldır dizel otomatık modeli ve c5 donanımlarına aynı bir modelin?
  • Bir de pederin sirketi varsa bence gicir bir 508 kiralasin catir catir masrafa yazsin :) orta halli donanimli 508 kira bedeli sanirim 1700-1800₺ civarina bulunabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: SuperSantorelli

mcp ve auto6r,rezalet bır sanzıman lakın yakıt sarfıyatı konusunda tatmınkar ve 508 konfor konusunda C5'den bır adım onde.

Rezalet haksızlık olur. Bence manuel gibi.. Burada manuel kullanan pek çok kişi de aracı zaman zaman sallayabiliyor.. MCP belki çift kavrama yada CVT gibi konforlu bir şanzıman olmasa da manuel için sağlam bir alternatif.. Yakıtı ile ilgili de yakında bir konu açıcam şuan mevcut depomun bitmesini beklyorum.. Şaşırtıcı veriler olacak..
  • synthesizer kullanıcısına yanıt
    yakıt konusun da hdı ve e-hdı uzun yol'da cok cımrı,lakın sanzıman konusuna gelecek olursak bırakın manuel'ı hıc sanzıman koymasa daha ıyıdır dıyecegım o da olmayacak :) auto sanzımanları ıcın konusuyorum tabı,manuel versıyonlarını kullanmadım..

• şanzımanın ne gıbı sıkıntısı var baya eleştiri alıyor yada ben yanlış anlıyorum :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: 44minutess

şanzımanın ne gıbı sıkıntısı var baya eleştiri alıyor yada ben yanlış anlıyorum :/

Mcp yada auto6r gibi tek kavramalı şanzumanlar özellikle ilk 3 viteste vites geçişlerini hissettirirler vs biraz hantaldırlar.ama kronik problemi yoktur.
    B bilemedin c sınıfında bu tip şanzuman kullanılabilir ama konfor odaklı d sınıfı için bu şanzuman bana abes geliyor.zaten motorun az yakıyor koy tam otomatiği 2 lt fazla yaksın.manuele alışkınsanız pek sorun yok ama dsg yada cvt kullandıysanız pek düşünmezsiniz.lakin 75 li rakama sıfır ayarında dopdolu 508 çok cazip

• Bence d sınıfı bakıyorsanız.OPel İnsigniaya yönelebilirsiniz ama yakıt olarak sizi zorlarsa ve vergi konusunda.Birde Renault Latitude 2.el 2.0dcilarak bakın onlarda güzeldir.Bence 508de sizin için güzel bir seçenek olur.AMa ben insignia ya da passat alınması taraftarıyım o fiyatlarda 2.el olur belki ama dah çok zevk verir ve passat 2.eli güzel bir araç.
  • 2012 mcp 1.6 e hdi kullanıyoruz 10 ay oldu alalı 50 bini geçti şuan 0 km almıştık...

evet aracın şanzuman tipi dolayısıyla artıları eksileri var mesela şehir içinde vites geçişlerinde kararsızlık ve sarsılma çok oluyor (dediğim gibi mcp robotik bir şanzuman vites geçişleri kusursuz deil ama kronik arızası yok)

uzun yolda çok az yakar 1 depo ile 1000 km gidiliyor 110 km hızla (800 km gittim daha 247 km gider gösteriyordu )

içi gayet konforludur bana göre lüx bi tasarımı var şayet 508 in tasarımını daha çok beğenmiştim

tuşların ergonomisi zayıf kullanımı karışık insan bazen dalıp yola bakmıyor...

sürüş zevki açısından ben arkadan itiş arayan biriyim o yüzden bir daha tercih edeceğim bir araç deil

kısacası ben sevmedim bu arabayı yaa

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.