Şimdi Ara

Citroen C4 Grand Picasso.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
37.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir derdimi sizlerle paylaşmak istedim. İstedim çünkü sizlerinde bu tarz sorunlarla karşılamayın diye. Geçtiğimiz haziran ayında yeni bir araç almaya karar verdim yoğun bir araştırma sonucunda ve açıkcası aracın içindeki gösterişe aldanarak Citroen Grand Picasso almaya karar verdim. Yeni bir araç alıyorsunuz düşünün büyük bir hevesle gözünüz gibi bakıyorsunuz. Neyse hemen konuya döneyim arcı alalı 1 hafta olmadı araç beni yolda bıraktı aniden stop etti. Aracı kenara çekip biraz bekledim sonra kendiliğinden çalıştı pek önemsemedim normaldir dedim. 1-2 içinde tekrardan aynı sorunu gösterdi yine aynı işi yaptım kenara çektim ve bekledim sonra çalıştı. Ertesi gönü yine aynı şeyi yapınca bu sefer servisi aradım çekici geldi araç servisi gitti aracın beynini değiştiler ve bana bundan sonra bir sorun olmayacağını söylediler araç teslim aldıktan 2 gün sonra tekrardan aynı sorunla beni yolda bıraktı tekrardan servisi çağırdım bu sefer benzin enjektörünü değiştirdiler bundan sonra bir sorun olmaz dediler 3-2 gün sonra araç tekrardan beni yolda bıraktı artık araçtan soğumaya başladım düşünün yeni sıfır kilometre araç alıyorsunuz ve böyle bir sorunla karşılaşıyorsunuz. Bende bunun üzerine Baylas Otomotive gidip aracımı iade etmek istiyorum diye isteğimi ilettim bana böyle birşey yapamayacaklarını söylediler aracınız tamir edildi dendi bir sorun çıkmaz denildi. Bir sorun çıkmaz denildikten sonra araç 2 sefer daha servise gitti aracım şu anda serviste bende değil. Aracı şirket üzerine aldığım için tükeci haklarından faydalanamıyorum ticari mahkeye başvurmak istedim avukatlar 10-12 bin ytl arası para istiyor bu parayı onlara vermek saçma geliyor. Yapabileceğim çoğu şeyi yaptım sonuç olarak paramla rezil oldum. Benden size tavsiye kesinlikle Baylas Otomotiv den bir araç almayın.

• Gerçekten geçmiş olsun. Ben de aynı arabadan almak istiyordum yazdıklarınızı okuyunca vazgeçtim. Burada asıl sorun doğru teşhisi koyamayan bilgisiz servislerde. Lütfen konuyu Citroen Fransaya ve sikayetvar.com'a da yazın. Bu linki Baylas'a da gönderin. Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.
  • bu fransız ve italyanlar allah bin türlü belasını versin cezbeden ürünler yapıyorlar sonra tüketiciyi ne hallere sokuyorlar...

ülkemiz için hiçte uygun olmauyan spersifik zor bir araç tercih etmişsin imkansızlıklar içinde ümkan sunan bu ülkede yetersiz servis ağı hizmeti ürünler ile ilgili böyle sıkıntılar ortaya çıkarıyor alan herkesin bu gibi şeyler başına mı geliyor hayır ama ateş düştüğü yeri yakıyor aynı durumdan bende müzdaribim ve malın iyisi bozulmayanı komplike olmayanı diyorum...geçmiş olsun aracının yapılması için süre tanı ve fazla düşünme bu senin zararının daha kötüsede olabilirdi şeklinde bence kendini biraz avutmaya çalış...tercih edielecek üründe bundan sonra aklında daha sorunuz olanlar şekillenecektir...Citroen farklıdır fazla kişide yoktur ama insanı böle tek başına bırakırlar...

Her zaman söylüyorum bu dünyanın gerçeği şimdi kızan çıkışan olucaktır ama istatistiki verilerde bunu söylüyor Malın iyisi sorunusuzu japon...saygılar

• quote:

Orjinalden alıntı: disposable

Gerçekten geçmiş olsun. Ben de aynı arabadan almak istiyordum yazdıklarınızı okuyunca vazgeçtim. Burada asıl sorun doğru teşhisi koyamayan bilgisiz servislerde. Lütfen konuyu Citroen Fransaya ve sikayetvar.com'a da yazın. Bu linki Baylas'a da gönderin. Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.

Hocam dediğini yaptım şakiyatimvar.com a bildirdim şikayetimi.

• hocam geçmiş olsun yaa çok kötü birşey valla hakkını ara inş. aracı iade edebilirsin
  • avukatlara bak sen 10-12 bin ytl ne demek insaf bee. o baylas otomotive de diyecek bir şey bulamıyorum

geçmiş olsun kardeş
    "Sizler, yani yeni Türkiye’nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz… Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir."

• Herkezlere teşekkür ediyorum. Şikayetim var sitesine bakıyorumda çoğu kişi şikayetciymiş baylasdan keşke zamanında baksaydım şu siteye ama yapacak birşey yok kader. Umarım benim bu yazdıklarım bazı kişilere uyarı niteliğinde olurda baylas hakkında şüpheli yaklaşırlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Citroen C3
    4 yıl önce açıldı
    Citroen c3 aircross klima
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Citroen Merkezine de Franszıcaya çevirterek bi meaj at bence kardeşi bende aynı sorunu focusda yaşamıştım ama 3 üncü gidişte bproblem çözüldü..
  • Geçen gün hastalarımdan birini hastanenin önünde beklerken gördüm. Hayrola dedim. Araba çalışmadı servis bekliyorum dedi. Baktım fanatiklerinin yere göğe sığdıramadığı bir C4. Daha da kötüsü diğer arabaları da kapattığı için onlar da çıkamıyordu. C4 ile belediye sınırlarını terk etmemekte fayda var.
  • Araç dışardan çok güzel görünüyordu ama demek dışı seni içi beni yakarmış.
    Geçmiş olsun dostum.

Orjinalden alıntı: Teknogreat

Citroen Merkezine de Franszıcaya çevirterek bi meaj at bence kardeşi bende aynı sorunu focusda yaşamıştım ama 3 üncü gidişte bproblem çözüldü..

Arkadaşlar fransa daki fabrikanın mail adresini bulamadım nerden bulabilirim internet sitesine bakınca bir çok yerin mail adresi var ama fabrikanın yok bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.

• bu sayfadan biryerlerden ulaşılıyor ama bende bulamadım

http://www.citroen.com/CWW/en-US/Contact.htm
  • Bu haberi citroen alt kategorisinde ekliyecem. Citroen severler aracın gerçek halini görsün. Araçtan ziyade Türkiye de bu aracı satan şahsiyetin müşteri memnuniyeti ilkesini ne kadar benimsediğini.

• Değerli arkadaşlar. Ben C4 Picasso 1.6 HDi 5 Kişilik kullanıyorum. Alalı bir hafta oldu. Hayatımda böyle bir deneyim yaşamadım. Yukarıda yazılanlar biraz haksızlık gibi geliyor. Arızanın çözülememesi elbette kabul edilebilir gibi değil. Ancak böye bir problem için C4'e haksızlık ediliyor. Ben aracımı bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldım. Arkadaşım yere göğe sığdıramıyordu. Bende daha evvel markasını veremeyeceğim, o servisi bol dediğiniz türden bir araç vardı. Hiçbr özelliği olmayan, kendimi özel hissettiremeyen bir araç vardı. C4 Picasso ile sanki yeni bir dünyaya adım attım. Samimi olmak gerekirse, hiç incelemeden, rakipleri ile kıyaslamadan aldım. Ama aldıktan sonra, standart donanımının bile rakiplerinin çok üstü bir seviyede olduğunu gördüm. Arkadaşlar, arabanın stadartında buzdolabı bile var. 1600 Kg'lık bir araç olmasına rağmen şehir içerisinde bir depoyla 600 Km yol yapıyorum. Baylas ile hiç görüşmedim. Ama sikayetvar.com'dan gördüğüm kadarıyla şikayetlere yaklaşımı son derece süratli ve yapıcı. Siz diğer markaların şikayetlerini okumadınız galiba...

Bu güne kadar Citroen'i aklımdan bile geçirmedim. ama bundan sonra, başka bir marka kullanmam.

Citroen C4 Grand Picasso.

• Hayırlı olsun.
    İnşallah aylar sonra da aynı düşüncelere sahip olursun
  • Teşekkür ederim sevgili arkadaşım. Açıkçası ben sorun çıkmayacağına inanmıyorum. Sorun çıkarda, çözülürde. Önemli olan bu konuda iyi yaklaşım göstermeleri. Bundan iki önceki aracım bir serviste 87 gün kaldı. En sonunda arıza çözüldü ve arabayı bana teslim ettiler. Ben, aracı değiştirin de demedim, sizin ALLAH belanızı versin de. Zira, hepimiz çalışıyoruz ve bir takım hatalar yapıyoruz. Hele ki iş otomobilse, çok karmaşık bir yapı. Hemen çözüm beklememek lazım. Servislerde çalışanlarda bizim kardeşlerimiz. Hepsi belli seviyede, belli maaş alan insanlar. Ben şimdiki tüketicilerin biraz canının tez olduğunu, hakkından fazlasını istediğini, kültürümüzü, hoşgörüyü unuttuğunu düşünüyorum. Ben bilgisayar sektöründe, servis işinde çalışıyorum. Bu tür müşterilerle o kadar çok karşılaşıyorum ki anlatamam. Ben aracımdan çok memnunum ve soran herkese övgüyle anlatıyorum. Çıkacak hiç bir sorunda bu fikrimi değiştiremez. Adamlar çok muhteşem bir otomobil yapmışlar.

Darısı sizlerin başına...

• quote:

Orjinalden alıntı: Zingavella

Teşekkür ederim sevgili arkadaşım. Açıkçası ben sorun çıkmayacağına inanmıyorum. Sorun çıkarda, çözülürde. Önemli olan bu konuda iyi yaklaşım göstermeleri. Bundan iki önceki aracım bir serviste 87 gün kaldı. En sonunda arıza çözüldü ve arabayı bana teslim ettiler. Ben, aracı değiştirin de demedim, sizin ALLAH belanızı versin de. Zira, hepimiz çalışıyoruz ve bir takım hatalar yapıyoruz. Hele ki iş otomobilse, çok karmaşık bir yapı. Hemen çözüm beklememek lazım. Servislerde çalışanlarda bizim kardeşlerimiz. Hepsi belli seviyede, belli maaş alan insanlar. Ben şimdiki tüketicilerin biraz canının tez olduğunu, hakkından fazlasını istediğini, kültürümüzü, hoşgörüyü unuttuğunu düşünüyorum. Ben bilgisayar sektöründe, servis işinde çalışıyorum. Bu tür müşterilerle o kadar çok karşılaşıyorum ki anlatamam. Ben aracımdan çok memnunum ve soran herkese övgüyle anlatıyorum. Çıkacak hiç bir sorunda bu fikrimi değiştiremez. Adamlar çok muhteşem bir otomobil yapmışlar.

Darısı sizlerin başına...

Bir sonraki araba alışınızda haberim olursa size cok temiz 2. el motoru olmayan, kliması sorunlu olan birde camları açılmayan
    bir araba satmak isterim nede olsa sizin gibi saygılı ve anlayışlı müşteriler kalmadı ,
    şimdiki nesil 60.000 YTL verip aldığı arabası sorun çıkarmasın, yolda bırakmasın istiyor, avrupalı müşterilere asla
    satılamayacak olan 2. kalite özürlü araçları beğenmiyorlar ...

İnşallah aracımı sizin gibi olgun ve düşünceli bir insana satabilirim bende..

Donanımı Güvenle Kaldırabilirsiniz :)
    .

• [:(]

Üretici garantisi veriyorsanız neden olmasın? ama üretici garantisi verebilseydiniz, şimdiye kadar tamir edilmişti.

Verilen para ne olursa olsun, aldığınız araba insan üretimi. Bir fabrikada yapılıyor. 60.000 YTL'lik ürünle, 1.000 YTL'lik ürün arasındaki farkda donanım farkı. Üretim kalitesi farkı değil. Ne para ödersek ödeyelim; hiçnir sorun çıkarmama beklentisine anlam veremiyorum. Uzun süre Avrupa'da yaşadım. Bizim dilimizden düşürmediğimiz Avrupalı, bu tür şeyleri hiç umursamıyor. Bu bizim abartmamız ve maalesef kendimizi yerme tutkumuzla ilgili. Hiçbir üretici (en azından bizim bilgisayar sektöründe öyle) malını satarken arızalanmayacak garantisiyle satmaz. Verilen garantiler, ürün arızalanırsa tamir ederiz garantisi. Fazlasını neden bekliyoruz anlamıyorum.

Sözlerinizdeki kinayeyi fark etmedim değil. Fikirlere saygı göstermezken, böyle düşünmenii beklemek doğru olmaz zaten. Ben gerçeği gördüğüm için huzurluyum. Siz eğer sürekli bu mode da giderseniz, aldığınız her üründe bir miktar üzülür, hayatı kendinize zindan edersiniz.

• Sevgili disposable,

İnan bana: piyasadaki en iyi arabadan bahsediyoruz. Nahoş bir örnek seni vazgeçirmesin. Diğer markaların şikayetlerini araştırdığında "yoktur birbirlerinden farkları" nı göreceksin. İyisi mi, piyasadaki en iyi aile otomobiline sahip ol. Citroen'i araştırdıkça daha çok seviyorum. Sürekli teknolojide ilklere imza atmışlar. C4 Picasso'nun ön camı, muazzam büyük ve diğerlerinde üst versiyonlarda dahi sunulmayan birçok donanım bu araçta standart. Suspansiyon ise bir harika. Vitesi 6 ileri elektromekanik. Ama diğer markalardaki gibi yokuşta kaymıyor. Adamlar öyle bir dizayn etmişlerki, eğer yokuşta viteste bekliyorsan, ayağını frenden çektiğinde de, kısa bir süre frenler basılı kalıyor geri kaymasın diye. Sen ileri harekete başlar başlamazda frenler çözülüyor. Başka avantajları da saymakla bitmez. Adamlar, arkadaki çocukları görebilmen için çocuk aynası bile koymuş arkadaşlar. Arka koltukları geçtim. Ön sağ koltukta bile isofix bağlatısı var. Arka koltuklarda isofix'e ek olarak uptater isimli çocuk koltuğu üst bağlantısını bile koymuşlar. Arabada el fenerinden, pazar sepetine kadar herşey var. Muhtemelen 7-8 sene kullanırız biz bu arabayi.

Sevgiler

• arkadaşım sen onu başka sevise götür
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.