Şimdi Ara

citroen C4 reklamlarda 29a inmiş kullanan arkadaş varmı? önerirmisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • citroen C4 reklamlarda 29a inmiş kullanan arkadaş varmı? önerirmisiniz?[font="Verdana"]

• hakikaten kullanan arkadaş varsa merakımızı gidersin.

direksiyonun alışmak zormu.kullanımda ne gibi farklılıklar var.
  • yaw 1200 kg lık 1.4 motorlu arabayı alıp ne yapacan senmi taşıyacan .gidermi o araba hiç.
  • 1.4hdi 92bg ve 1.6 110bg gayet güzel götürür, + onlar da 30-32 civarı kampanya fiyatı(tam donanım olması gerek) benzinli problem olmazsa C3 1.6 güzel olur, ancak test etmen şart(sırf C3'ü değil rakiplerini de) Sırf buradaki yorumlarla karar vermek yanlış olur
  • jack in dediğine +1
  • benzinli düşünüyorum dizel istemiyorum zaten
  • işte bizde ona dedik zaten.dizel olsa götürür .çünkü getz de 1200 kg ama roket gibi araba .ama benzinli 1.4 götürmez.hem o kadar para ver rezillik çek.boşver sen daha önceki topicte dediğim gibi lacettiye bi bak.yok beğenmiyorum diyosan ayrı.ama c4 olmaz.
    daha doğrusu o araba olmaz.alırsın 1.6 110 bg liğini olur bak.bizim bi arkadaş aldı tşptronic 41.ooo liraya.daha göremedim ama.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiat 500 kullanan varmı?
    6 yıl önce açıldı
    SEAT Alhambra kullanan var mı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • chevroletin servis hizmetine güvenemiyorum doğrusu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dr.doktor.dr

chevroletin servis hizmetine güvenemiyorum doğrusu...

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: morbid

quote:

+1

niye güvenmiyorsunuz.
    onun satış ve servisini opel veriyor.opelede güvenmiyorsunuzdur o zaman.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

quote:

Orjinalden alıntı: morbid

quote:

+1

niye güvenmiyorsunuz.
    onun satış ve servisini opel veriyor.opelede güvenmiyorsunuzdur o zaman.

Şöyle ki her Opel vermiyor anlaşmalı olanlar veriyor, ona bakarsanız Saab ı da Opel veriyor servisini ama bi kaç yerde...
    Alfa ROmeo yada Tofaş servis veriyor ,ama yedek parça gelmesi için 15 gün serviste yattı ark.ın arabası...
    Bİrde Kore den gelecek parça düşünün...
    Onun dışında Lacetti ler çok yakıyor kesinlikle uzak durulası araç, hem de Türkiye de dizeli yok, onun dışında hoş araba

• yani opel veriyor anlaşmalı veya değil.ona bakarsan hiçbi araba almayalım ithal.hepsinde yedek parça sorunu var.dayım laguna ıspartada kaldı.fransadan parça getirttiler.o kıyas değil.parça sıkıntısı her araçta vardır.
    ikinciside benzinli olup az yakan araba görmedim ben.
  • Öyle demeyin. Dizel araçlar da çok yakıyor. Mazotun fiyatı da aldı başını gitti. Mazot biraz iyi olmadı mı, hemen motoru öldürüyor üstelik. çekiş + ses de cabası.
  • quote:

Orjinalden alıntı: VEDAT_06

Öyle demeyin. Dizel araçlar da çok yakıyor. Mazotun fiyatı da aldı başını gitti. Mazot biraz iyi olmadı mı, hemen motoru öldürüyor üstelik. çekiş + ses de cabası.

diesel kullansan bunları söylemezdin
    mazot kalitesi kötü olan firmanın benzinide kalitesizdir benzinlinin motoruda ölür mazo aldığın yere dikkat edeceksin aynı şey benzin içinde geçerli ayrıca dieseller benzinliden daha uzun ömürlüdür
    çekiş konusunda ise yeni nesil bir dieselin çekişi benzinliden daha iidir
    dieselin sesi ise 3. vites den sonra benzinliden bi fark kalmıyo
  • Ben şahsen citroen'e vereceğim parayla birçok araç alabilirim. Hiçbir modelini beğenmiyorum citroen'in...
  • yeni turbo dizelleri kullanmak benzinli kullanmaktan daha
    zevkli 1.3 cdti 70 hp kullanıyorum 1.6 motorları aratmıyor
    1.6 110 hp dizellerin performası çok daha iyidir denemeden
    on yargılı davranma bence
    yanlız motor dayanıklılığı konusu hakkında herhangi bir
    bilgim yok
    cdti motorun 250 000 km yapabildiğini duymuştum???
    senede 15000 km geçmediğim için benim açımdan sorun yok
    ustelikte %40 daha az benzin yakıyor
  • öyle bir marka düşününki kendi satıcısı bile aracanızı takas yapmayacaksanız almasın?

cevap tabiki citroen almayın demiyorum ama 2 sene sonra kime satarsınız satsanız bile kaça satarsınız bilemem
  • bizim ailede citroen c4 1.6 sxpk bva war,ayrica c4 1.6d1zelde mevcut gercekten cok memnunuz direksiyon hic yabanc1l1k yaratmiyor hatta daha rahat geldi bana,1.4 gitmez dem1ss1n1z ancak o paraya da 1.6 olmaz arkadaslar paraya gore urundur mantiklisi ki 1.4le gayet guzelde gidebilirsin sadece burda cogu arkadasin hiz merakini gideremezsin...
  • TÜM YORUMLARIMI GERİ ALIYORUM BEN C3 DİYE OKUMUŞUM HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLERİM, C4 HAKKINDA FİKRİM YOKTUR (KENDİME)
  • Arkadaslar bende c4 vtr almayi dusunuyorum gayet şık geldi gozume ne diyosunuz? kampanyali fiyati 34 milyar..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.