Şimdi Ara

Citroen C4 Navigasyon+Multimedya Sistem tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
7.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Citroen C4 (2005) hatcback aracım için Navigasyon ve multimedya sistemi almak ve montajlatmak istiyorum. Bu konulara oldukça yabancıyım. Anlayan yada kullanan arkadaşlardan yardım istiyorum. Hangi modeli ve nereden almalıyım ayrıca alırken dikkat etmem gereken hususlar nedir? yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler

•  Citroen  C4 Navigasyon+Multimedya Sistem tavsiye

http://urun.gittigidiyor.com/garaj/citroen-c4-oem-multimedya-navigasyon-bluetooth-46093461

çok para istiyorlar yanlız iyi araştır derim (2000TL civarı)

• ebay da vardı ama ucuz olacağını sanmıyorum orjinali 2 bin tl ve servis takıyor
    yada denizli coşkunlar takıyor diyeyim
  • gümrük limiti olduğu için ebaydan alamam. Sanırım ücretleri 1500-2000 tl arası. Benim öğrenmek istediğim hangi markayı almalıyım, alırken ve takrırıken nelere dikkat etmeliyim.
  • Ben orjinali olsun diye direttim. 2 yilda toplayabildim tum parcalari. Yalniz orjinallerinde Turkiye icin haritasi olmadigindan navigasyon calismiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 30 Aralık 2012; 11:21:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullananlarda harita problemi yok. Sizin ne marka?

• bir öneride bulunabilecek yokmu arkadaşlar?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • citroene sorun yetkili bayisine
  • arkadaşlar yeni c4 ve DS 4 NAVİGASYON araç garantisini bozmadan yetkili servisimizde takıyoruz.ilgilenen arkadaşlar irtibata geçebilirler.

serkan@avcar.com.tr
  • aynı araç değil ama biz 98 model jeep imize next nextstar marka taktırdık. paşalar gibi çalışıyor. Fiyatı ne kadardı bilmiyorum ama montaj dahil 1.200 e geldi yanlış hatırlamıyorsam. Montajı serviste değil şaşmaz oto sanayide yaptırdık bilginize...
  • http://www.otodvd.com/index.php?route=product/category&path=74

Buradaki urunu aldim artik ve oldukca memnun kaldim

• Arkadaşlar Merhaba,

2005 model C4 aracıma navigasyon sistemi taktırmak istiyorum. Bu iş için Ankara'da bana tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı ?

Teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.