Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (952. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.970
Cevap
173
Favori
1.789.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 950951952953954
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,bugün aracımı çalıştırıp yola çıktığımda kalkışta titreme oldu ve bu titreme motor ısınana kadar kalkışlarda devam etti,işin ilginci hava da çok soğuk değildi 15 derecelerdeydi.İlk defa başıma geliyor böyle bir durum,neden olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elnino_1905

Merhaba arkadaşlar,bugün aracımı çalıştırıp yola çıktığımda kalkışta titreme oldu ve bu titreme motor ısınana kadar kalkışlarda devam etti,işin ilginci hava da çok soğuk değildi 15 derecelerdeydi.İlk defa başıma geliyor böyle bir durum,neden olabilir?

sürekli şehiriçi kullanıyorsanız olabilır,araç her kullanımda vites geçişlerini hafızaya alır, sürekli dur-kalk sıkıntı yaratabilir, uzun yol yapmak lazım arada. Bir de dik bir yokuşta durup kalkın, silkelenme daha belirgin ise servise gidip şanzıman güncellemesi isteyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglar57

quote:

Orijinalden alıntı: elnino_1905

Merhaba arkadaşlar,bugün aracımı çalıştırıp yola çıktığımda kalkışta titreme oldu ve bu titreme motor ısınana kadar kalkışlarda devam etti,işin ilginci hava da çok soğuk değildi 15 derecelerdeydi.İlk defa başıma geliyor böyle bir durum,neden olabilir?

sürekli şehiriçi kullanıyorsanız olabilır,araç her kullanımda vites geçişlerini hafızaya alır, sürekli dur-kalk sıkıntı yaratabilir, uzun yol yapmak lazım arada. Bir de dik bir yokuşta durup kalkın, silkelenme daha belirgin ise servise gidip şanzıman güncellemesi isteyin.

hocam sürekli uzun yol yapıyorum,sehiriçi çok fazla kullanmıyorum , dik yokuşta deniycem aracı.

• elnino_1905 E kullanıcısına yanıt
    sadece motor ısınmadan günün ilk kalkışında yapıyorsa yakıttan da olabilir. Petrol Ofisi kullanıyorsanız sorun %100 yakıttandır.

• shell kullanıyorum.
  • Bugün polem filtresini değiştirdim.İnanılmaz kirliydi. Sanırım 6 ayda bir değiştirmek çok daha sağlıklı olacak. Önce resimdeki yuvarlak işaretli yerlerdeki puntoları çıkartıyoruz.Sonra koruma keçesi var onu alıyoruz.Ardından yine resimde işaretli kapağı güçlü bir şekilde çekip çıkartıyoruz ve kaşınızda filtre yuvası. Resimde beyz duran şey filtre.

Gelelim bir diğer konuya.2. resimde çıkarttığım keçe var ıslaklığı ve üzerindeki deformasyonu görebilirsiniz.Normalde camdan akan su sağda ve soldaki tahliye kanallarında akması gerekirken benim araçta camın bir yerinden kaçak var ve suyun bir kısmı keçeye akıyor ve ordan motor bölümüne . Suyun nasıl iz yaptığını da görebilirsiniz.Serviste işlem yaptırmıştım ama pek işe yaramamış sanırım.Sizlere de tavsiye aracınızı yıkattıktan sonra o keçeyi kontrol edin.

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017

• Birkaçtane de ben güzel köy fotoğrafı paylaşayım

• quote:

Orijinalden alıntı: ognemir

Birkaçtane de ben güzel köy fotoğrafı paylaşayım

Maşallah...

Neresi burası?

• Alpine. kullanıcısına yanıt
    Edirne - Sipahi köyü

• ognemir kullanıcısına yanıt
    elinize saglik paylasim icin tsk
    jantlar ford focus
    Sonradan takılan en yakışan jant diyebilirim.

Ben de aracıma navi taktırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cliors -- 19 Ocak 2014; 22:51:29 >

• Arkadaşlar bende aracımı aldığımdan beri shell kullanıyordum ısrarla. Israrla kullanmamın sebebi de aracı alırken bayii "Total kullanın, mümkünse" dedi. İçimden hadi ordan dedim ve hep Shell kullandım ancak son 2 depoda Total kullandım. Buradada birkaç arkadaş bahsetmişti, gerçekten daha sessiz. Total'in sitesindede, excellium dizelin % 37 aracı daha sessiz yapar diyor. Tabi km olarak artı-eksi iki depoda bir fark görmedim. Bilgilerinize....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lidi5 -- 19 Ocak 2014; 23:47:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cliors

Sonradan takılan en yakışan jant diyebilirim.

Ben de aracıma navi taktırdım

Öncelikle hayırlı olsun toplam maliyeti ne oldu?

• quote:

Orijinalden alıntı: kameraman1

jantlar ford focus

C3 Jantı
  • Navi hayırlı olsun markası nedir acaba nerede taktırdınız e tabi fiyatı ne kadar acaba...
  • Önceki sayfalarda araçların aydınlatmasından şikayetçi olunduğunu hatırlıyorum. Osram Night Breaker Plus kullanan, memnun olan ya da olmayan var mı ? Bir de kısa uzun alacağım, h7 ve h1 almam gerekiyor sanırım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: moral83

Önceki sayfalarda araçların aydınlatmasından şikayetçi olunduğunu hatırlıyorum. Osram Night Breaker Plus kullanan, memnun olan ya da olmayan var mı ? Bir de kısa uzun alacağım, h7 ve h1 almam gerekiyor sanırım ?

Ben yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Hala patlamadılar sağlam duruyorlar Eski ampule nazaran BİRAZ daha iyi aydınlatıyorlar ve eskisine göre verdiği ışık biraz daha beyaz. Mesafe olarak AAA KISALARDA MESAFE NEKADAR ARTTI denecek bir durum olmuyor ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ognemir -- 20 Ocak 2014; 15:06:06 >
    1350 TL tuttu toplam maliyet, geri görüş kamerası dahil.
  • 
Sayfa: önceki 950951952953954
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.