Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (951. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.972
Cevap
173
Favori
1.792.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 949950951952953
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chemsin

güngören mersa da 380 tl ye ilk 15 bin bakımını yaptılar haberiniz olsun

Ne zaman yaptırdınız bakımı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moral83 -- 17 Ocak 2014; 9:15:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravaman

quote:

Orijinalden alıntı: OsmAnikk

İyi geceler beyler,
    1.6 e-hdi Exclusive paketinde park asistanı var mı?
    Varsa nasıl devreye geçiyor?

Bugün amcamın arabasını incelerken direksiyonun sol tarafında >P< işaretinin olduğu düğme vardı, düğmeye bastım. Ekranda yön seçmek için sinyal kolunu kullanınız. (buna benzer bir şey yazıyodu tam hatırlamıyorum) Neyse zaten park halinde olduğu için bir şey olmaz diye düşündüm park yerinden çıkardım, boş olan yere paralel durdum, sol tarafta kalıyodu. Bir daha deneyeyim dedim. Aynısını yaptım sinyal kolu ile sol tarafı seçtim, ekranda ölçüm yapılıyor Max hız 20 km/h yazıyodu. Bekledim bekledim bir şey olmadı bıraktım bende.
    Bunu yapabilen var mı bir yardımcı olsanız?

İki araç arasına "yeter, ben burayla idare ederim, sığarım" ya da "sığmam buralar bana dar gelir" diye size bilgi verir sadece

Park asistanı sanmıştım ben onu
    Ama çok gereksiz yani insan kendi karar verebilir arabanın nereye sığıp sığmayacağını

• arkadaşlar bu servislerde satılan orjinal c4 paspası nasıl bişi.bizim servis satmıyor bu nedenle göremedim.tam olarak uyuyor mu ve kapatıyor mu.bide havuzlu mu.kullanan memnun mu.
  • Yakında bizzat bayiden c4 fiyatı alan oldu mu arkadaşlar. Listelerle arada ne kadar indirim var bir ogrenseydik.

• Bugün aracımı yıkattım temiz temiz foto paylaşayım dedim. Yeni app plakalarım çok yakıştı, cidden aracın görüntüsü bile değişti.

Bu arada 23.200 kmyi devirdik mutlu mesut geçiniyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpine.

Bugün aracımı yıkattım temiz temiz foto paylaşayım dedim. Yeni app plakalarım çok yakıştı, cidden aracın görüntüsü bile değişti.

Hocam Allah kazadan beladan korusun Maşallah. Bu arada app plaka çeşidi nedir acaba plaka çok hoşuma gitii

• Saolun hocam.

Siyah çerçeveli ince istanbul diye geçiyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bravaman

quote:

İyi geceler beyler,
    1.6 e-hdi Exclusive paketinde park asistanı var mı?
    Varsa nasıl devreye geçiyor?

Bugün amcamın arabasını incelerken direksiyonun sol tarafında >P< işaretinin olduğu düğme vardı, düğmeye bastım. Ekranda yön seçmek için sinyal kolunu kullanınız. (buna benzer bir şey yazıyodu tam hatırlamıyorum) Neyse zaten park halinde olduğu için bir şey olmaz diye düşündüm park yerinden çıkardım, boş olan yere paralel durdum, sol tarafta kalıyodu. Bir daha deneyeyim dedim. Aynısını yaptım sinyal kolu ile sol tarafı seçtim, ekranda ölçüm yapılıyor Max hız 20 km/h yazıyodu. Bekledim bekledim bir şey olmadı bıraktım bende.
    Bunu yapabilen var mı bir yardımcı olsanız?

İki araç arasına "yeter, ben burayla idare ederim, sığarım" ya da "sığmam buralar bana dar gelir" diye size bilgi verir sadece

Park asistanı sanmıştım ben onu
    Ama çok gereksiz yani insan kendi karar verebilir arabanın nereye sığıp sığmayacağını

aracımı alalı 16ay oldu, geçen elim >p< düğmesine çarpmış, ekranda yazıyı görünce garip oldum,bu nedir dedim kendi kendime, o kadar gereksiz ki hiç kullanmadım

• quote:

Orijinalden alıntı: ömerelif

arkadaşlar bu servislerde satılan orjinal c4 paspası nasıl bişi.bizim servis satmıyor bu nedenle göremedim.tam olarak uyuyor mu ve kapatıyor mu.bide havuzlu mu.kullanan memnun mu.

ben suan orjinal paspasi kulaniyorum oturmasina oturuyor ama verceginiz o paraya 3d orjinal kaliteli bir paspas ala bilirsiniz ve emin olun orjinal dediginiz paspasdan bence daha iyi oturuyor
  • quote:

Bugün aracımı yıkattım temiz temiz foto paylaşayım dedim. Yeni app plakalarım çok yakıştı, cidden aracın görüntüsü bile değişti.

Güzel olmuş eline sağlık. Senin ön tampon dikkatimi çekti , hiç mi uzun yol yapmadın tek çizik bile yok maşallah Benim ön tampon harita gibi oldu ya

• Yapmaz olur muyum hiç istanbul, samsun, amasya, tokat, konya, bolu yaptım. Ön tamponda sadece bir kaç siyah nokta var, ama çizik yok.

• quote:

kardeşim Allah kaza bela vermesin güzel olmuş, aracı ne zaman almıştınız? ben alalı 15 ay oldu ara. 20.000 e geldi.Araç özellikle kaymak yolda resmen ateş ediyor :) Ayrıca bana göre sınıfında özellikle ön profilden bu kadar yakışıklı araç yok..

• Eyvallah. 2012 nisan çıkışlı aynen katılıyorum ön profilden çok fena bakıyor.

• quote:

Yapmaz olur muyum hiç istanbul, samsun, amasya, tokat, konya, bolu yaptım. Ön tamponda sadece bir kaç siyah nokta var, ama çizik yok.

Benim araç 3. senesini dolduracak 47000 i devirdi ön tamponda alt kısımlarda çizikte var taş izide bide geçenlerde aracı hafif geri kaçırdım arka tamponu sürttüm

• quote:

Orijinalden alıntı: ognemir

quote:

Yapmaz olur muyum hiç istanbul, samsun, amasya, tokat, konya, bolu yaptım. Ön tamponda sadece bir kaç siyah nokta var, ama çizik yok.

Benim araç 3. senesini dolduracak 47000 i devirdi ön tamponda alt kısımlarda çizikte var taş izide bide geçenlerde aracı hafif geri kaçırdım arka tamponu sürttüm

Sağlık olsun tampon pek te önemli değil. Zaten görevi aracı darbelerden korumak.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ognemir

quote:

Sağlık olsun tampon pek te önemli değil. Zaten görevi aracı darbelerden korumak.

Kendi hatamdan dolayı olduğu için şuan pek önemsemiyorum

• Eveeeet arkadaşlar sonunda dilediğiniz oldu ve 2.el C4 fiyatları malum sitede artış gösterdi…

Neredeyse hergün incelediğim ve favorilerime aldığım kafama yatan comf.plus 4 aracın fiyatları bir gecede!!! 47000-50000 aralığından 50000-55000 aralığına geçmiş bulunmakta…Golf 6 highline’ı bile geçti

Vay benim halime…
  • Sıfır fiyatları bu kadar uçmuşken insanlar da doğal olarak fiyat artırdılar. 1-1 buçuk senelik arabalarını 20 bin zararla satmak akıl işi değil.
  • 2013 model c4 dizel için bakım fiyatı araştırıyorum, 15.000 bakımı için 450tl den aşağı fiyat yok. Mersa 420 dedi bir tek, o da avrupa yakasında. Var mı yakında bakım yaptıran ?

• quote:

Orijinalden alıntı: KafzieL

Eveeeet arkadaşlar sonunda dilediğiniz oldu ve 2.el C4 fiyatları malum sitede artış gösterdi…

Neredeyse hergün incelediğim ve favorilerime aldığım kafama yatan comf.plus 4 aracın fiyatları bir gecede!!! 47000-50000 aralığından 50000-55000 aralığına geçmiş bulunmakta…Golf 6 highline’ı bile geçti

Vay benim halime…

golf 6 guncel kasa degil bizim c4 guncel bu kadar olsun yahuu
  • 
Sayfa: önceki 949950951952953
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.