Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (70. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28.972
Cevap
173
Favori
1.792.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım mesele yardımcı olmak yada olmamak değil ki, şüphesiz bilgisi olan bi arkadaş illaki cvp verecektir ama önemli olan bu konunun gereksiz msj larla kirlenip işlevini kaybetmesini önlemek. Sonuçta buraya giren yeniC4 hakkında bilgi edinmek için giriyor ve bir sürü sayfa okuyor. Bu sayfaların yarısı böle gereksiz şeylerle dolarsa amacın dışına çıkılmış olur. Okuyanlarında sadece canı sıkılır. Neyse bakalım inş aradığın cvp ı bulursun arkadaşım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bircanes

yani yardımcı olsanız nolur aceba?

Al desek alıcakmısın yani? İlginç....
  • quote:

Orijinalden alıntı: bircanes

FORUMDAŞLAR SİZE BİR SORUM OLACAK

RUHSAT SAHİBİNDEN TANIDIK Bİ ABLAMIZDAN 2006 MODEL DİZEL 120 BİN KMDE KAZASIZ BOYASIZ CİTROEN C4 1,6 HDİ SX KOYU YEŞİL RENKTE VAR
    ARACINI SATICAK BEN 20500 TLYE VERİRSEN BANA VER DEDİM SİZCE FİYAT NASIL YANİ BEN ALIP SATMAYI DÜŞÜNÜYORUM SİZDE FİYATI KAR EDİCEĞİM BİR FİYATMIDIR BİRDE
    2.ELDE TUTULURMU SATABİLİRMİYİZ EN AZINDAN22 BİNE 23 BİNE ?

120.000 Km de araç..

Ağır bakım zamanı gelmiştir.. Triger , Debriyaj , Diskler, balatalar felan değişmesi gereken sarf malzemeler çok...
    Bu bakımları yapılmış olarak mı alacaksın yoksa , aldıktan sonra ağır bakımını sen mi yaptıracaksın... ??

Ayrıca 120.000 km ye gelmiş dizel bir araç ülkemizdeki mazot kalitesi malum... Daha önce nasıl kullanılmış , bakımları zamanında yapılmış mı ? kofik mazot a maruz kalmışmı ... ? Bunların hepsi aklında soru işareti olarak kalsın..

120.000 Km de aldığın bir aracı alıp satarken kar elde etmeyi beklemek , su ile çalışan arabayı bulduğunu idda etmek gibi bi şey olur...

• 1500 km den sonra basıyomuyuz ne diyosunuz?bakın günah benden gidecek
  • Ben de bugün C4 1.4 vti 95 hp siyah renk aracımı alarak aranıza katıldım. 120 km lik yol sonrası çok memnun kaldığımı söyleyebilirim. Önceki aracım 2.0 motordu buna rağmen c4 ü hiç yadırgamadım. Rahat kullanımdan sonra 156 hp olanın nasıl bir şey olduğunu merak ediyorum gerçekten. Yakıt değerleri açısından da başarılı göründü bana. Depoyu fulledikten sonra 120 km yolun üstüne aynı kullanımla 900 km menzil gösteriyor bilgisayar. Lpg takarsam sanırım dizelin yakıt değerlerine ulaşabilirim. Cruise control de ayrı bir olaymış. Ayarlanan hıza çıkmak için öyle bir ivmeleniyor ki felaket keyifli bir durum. Kliması da çok başarılı. Klima eski aracımda serinlemek isterseniz havalandırmayı böğrünüze böğrünüze vururdu. Camdan geri dönen hava kimseyi serinletmezdi. Bunda 1 veya 2 kademede sessizce soğuyor araba. Tıkırtı yok dişli asfaltta yol sesi mevcut ama rahatsızlık vermiyor. Radyosunu da sevdim birçok kanalı yüksek kalitede çekiyor. Sadece sürücü koltuğunda sol kalçam biraz rahatsız oldu. Bilmiyorum oturma pozisyonu biraz yan mı kalıyor nedir. Koltuk ayarını yapıp rahatıma göre uydurucagım artık.Ben arabayı begendim. Sanırım bir iki arkadaşıma da aldıracağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

1500 km den sonra basıyomuyuz ne diyosunuz?bakın günah benden gidecek

Bizim 1000 km olmadan ayvalık'a giderken bastık köpek gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamay_aytam

Ben de bugün C4 1.4 vti 95 hp siyah renk aracımı alarak aranıza katıldım. 120 km lik yol sonrası çok memnun kaldığımı söyleyebilirim. Önceki aracım 2.0 motordu buna rağmen c4 ü hiç yadırgamadım. Rahat kullanımdan sonra 156 hp olanın nasıl bir şey olduğunu merak ediyorum gerçekten. Yakıt değerleri açısından da başarılı göründü bana. Depoyu fulledikten sonra 120 km yolun üstüne aynı kullanımla 900 km menzil gösteriyor bilgisayar. Lpg takarsam sanırım dizelin yakıt değerlerine ulaşabilirim. Cruise control de ayrı bir olaymış. Ayarlanan hıza çıkmak için öyle bir ivmeleniyor ki felaket keyifli bir durum. Kliması da çok başarılı. Klima eski aracımda serinlemek isterseniz havalandırmayı böğrünüze böğrünüze vururdu. Camdan geri dönen hava kimseyi serinletmezdi. Bunda 1 veya 2 kademede sessizce soğuyor araba. Tıkırtı yok dişli asfaltta yol sesi mevcut ama rahatsızlık vermiyor. Radyosunu da sevdim birçok kanalı yüksek kalitede çekiyor. Sadece sürücü koltuğunda sol kalçam biraz rahatsız oldu. Bilmiyorum oturma pozisyonu biraz yan mı kalıyor nedir. Koltuk ayarını yapıp rahatıma göre uydurucagım artık.Ben arabayı begendim. Sanırım bir iki arkadaşıma da aldıracağım.

Hayırlı olsun aracınız.

bu koltuktaki rahatsızlık sanırım bende de var, sol tarafım ağrıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: VLife

quote:

Orijinalden alıntı: tamay_aytam

Ben de bugün C4 1.4 vti 95 hp siyah renk aracımı alarak aranıza katıldım. 120 km lik yol sonrası çok memnun kaldığımı söyleyebilirim. Önceki aracım 2.0 motordu buna rağmen c4 ü hiç yadırgamadım. Rahat kullanımdan sonra 156 hp olanın nasıl bir şey olduğunu merak ediyorum gerçekten. Yakıt değerleri açısından da başarılı göründü bana. Depoyu fulledikten sonra 120 km yolun üstüne aynı kullanımla 900 km menzil gösteriyor bilgisayar. Lpg takarsam sanırım dizelin yakıt değerlerine ulaşabilirim. Cruise control de ayrı bir olaymış. Ayarlanan hıza çıkmak için öyle bir ivmeleniyor ki felaket keyifli bir durum. Kliması da çok başarılı. Klima eski aracımda serinlemek isterseniz havalandırmayı böğrünüze böğrünüze vururdu. Camdan geri dönen hava kimseyi serinletmezdi. Bunda 1 veya 2 kademede sessizce soğuyor araba. Tıkırtı yok dişli asfaltta yol sesi mevcut ama rahatsızlık vermiyor. Radyosunu da sevdim birçok kanalı yüksek kalitede çekiyor. Sadece sürücü koltuğunda sol kalçam biraz rahatsız oldu. Bilmiyorum oturma pozisyonu biraz yan mı kalıyor nedir. Koltuk ayarını yapıp rahatıma göre uydurucagım artık.Ben arabayı begendim. Sanırım bir iki arkadaşıma da aldıracağım.

Hayırlı olsun aracınız.

bu koltuktaki rahatsızlık sanırım bende de var, sol tarafım ağrıyor

Sol tarafta taşıyorsanız cüzdandandır o

• deli miyim neyim arabada en cok hosuma giden sey ufak detaylar oldu:

- sofor tarafi isiginin direksiyondan yakilmasi ve gece suruslerinde konsol isiklarini kapatan tus (garip bi haz duyuyorum bunu yapmaktan)
    - klimadaki rest tusu
    - bagaj aydinlatmasinin sokulup fener olmasi
    - park sensoru (muzik aciksa muzigi kisiyor ya bayiliyorum)
    - orto konsoldaki buz dolabi (arac kullanirken tavsiye etmem ama icine iki buyuk bira aliyor)
    - otomatik park fireni ve hill holder ne sahane biseymis
    - viraj aydinlatmasi (sahaneymis ilk gordugumde bu isik nereden geliyor diye sasirdim :P)
    - Cruise (baska markalarlada kullandim cruise nissan, ford gibi ama onlara gore cok basarili)
    - Koltuklar (uzun yolda bazi arabalar belimi agritir bu sorun c4 de yok)
    - Ses yalitimi bence oldukca iyi motor yuksek hizlarda dahi cok sessiz 130 dan sonra bir ruzgar sesi var ama oda motor cok sesli olmadigindan dikkat cekiyor sanki.

Bunlar disinda aracin ic tasarimina zaten almadan oncede bayilmistim mcp sanzimanin o sik vites kolu orta konsol direksiyon ve gostergeler muhtesem

Memnun kalmadiklarim:

- muzik sisteminin ipod ile performansi (yavas, sanatci-listeler ya da albumler gecisini sadece ana menuden ayarlardan yapabiliyorsunuz)
    - mcp sanzimanda su ilk iki vitesdeki gecisler ( sakin kullanirken sorun yok vites degistirecegi ani anlayip ayaginizi biraz gazdan cekerseniz sorun yok ama hizli bir kalkista cok salliyor ya)
    - yakit konusunda yorum yapmiyim araci fulledim ve aldigimin ertesi gunu ankaraya geldim e otobanda biraz asilmisim fulledigimde 900 km gostermesine ragmen su anda 600 km yol yapmisim bir 220 daha yaparim diyor tabi daha araca alismadim bundan dolayida az yakiyor cok yakiyor diyemem
    - Sunu soylememisin edit yapiyim dedim aracin en sevmedigim tarafi direksiyona aracin verdigi tepkiler oldu hic dinamik degil biraz yuzuyormus hissi var bu beni aracta en uzen taraf oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokere -- 28 Temmuz 2011; 11:22:50 >

• ÖZEL FİYATLI C4

C4 III 1.4 VTI 95HP ATTRACTION M/T / GÜMÜŞ GRİ-SİYAH / 34.500,00 TL

C4 III 1.6 HDI 112 HP CONFORT M/T / BEYAZ / 45.750,00 TL

C4 III 1.6 THP 156 HP EXCLUSIVE MCP SAM CT NAVİGASYON / BEYAZ / 53.000,00 TL

C4 III 1.6 THP 156 HP EXCLUSIVE MCP, SAM,CT,17AJ /SU GRİ / 51.750,00 TL

C4 III 1.6 VTI 120 HP CONFORT M/T TECNO PACK / PLATİN GRİ-SİYAH /40.000,00 TL

Sinem Eylem KAYA

İNALLAR OTOMOTİV SAN VE TİC LTD ŞTİ

e-mail :sinemeylemkaya@inallar.com.tr
    530 969 62 63
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokere

deli miyim neyim arabada en cok hosuma giden sey ufak detaylar oldu:

- sofor tarafi isiginin direksiyondan yakilmasi ve gece suruslerinde konsol isiklarini kapatan tus (garip bi haz duyuyorum bunu yapmaktan)
    - klimadaki rest tusu
    - orto konsoldaki buz dolabi (arac kullanirken tavsiye etmem ama icine iki buyuk bira aliyor)
    - viraj aydinlatmasi (sahaneymis ilk gordugumde bu isik nereden geliyor diye sasirdim :P)
    - Cruise (baska markalarlada kullandim cruise nissan, ford gibi ama onlara gore cok basarili)
    - Ses yalitimi bence oldukca iyi motor yuksek hizlarda dahi cok sessiz 130 dan sonra bir ruzgar sesi var ama oda motor cok sesli olmadigindan dikkat cekiyor sanki.

Bunlar disinda aracin ic tasarimina zaten almadan oncede bayilmistim mcp sanzimanin o sik vites kolu orta konsol direksiyon ve gostergeler muhtesem

Memnun kalmadiklarim:

- muzik sisteminin ipod ile performansi (yavas, sanatci-listeler ya da albumler gecisini sadece ana menuden ayarlardan yapabiliyorsunuz)
    - mcp sanzimanda su ilk iki vitesdeki gecisler ( sakin kullanirken sorun yok vites degistirecegi ani anlayip ayaginizi biraz gazdan cekerseniz sorun yok ama hizli bir kalkista cok salliyor ya)
    - yakit konusunda yorum yapmiyim araci fulledim ve aldigimin ertesi gunu ankaraya geldim e otobanda biraz asilmisim fulledigimde 900 km gostermesine ragmen su anda 600 km yol yapmisim bir 220 daha yaparim diyor tabi daha araca alismadim bundan dolayida az yakiyor cok yakiyor diyemem
    - Sunu soylememisin edit yapiyim dedim aracin en sevmedigim tarafi direksiyona aracin verdigi tepkiler oldu hic dinamik degil biraz yuzuyormus hissi var bu beni aracta en uzen taraf oldu.

bana kol dayama yeri ve altında göz olması bile çok çok güzel geldi.

tek eksikliği ise radyo dinlerken hafızadaki kanalların direksiyondan değişemiyor olması.

ama eski arabama göre her yönden çok üstün bu C4

• bu sol taraf ışığı direksiyondan nasıl açılıyo onu anlamadım
  • plus paketlerde var sanirim tavan aydinlatma isigini kontrol eden dugme
  • benımde plus paket ama ben böle birşey farketmedim nerde bu kumanda?
  • 1.6 e-HDi motorda vitesleri direksiyondan kendimiz değiştirdiğimiz zaman seri bir kalkış yaptığımızda vites değişimleri sarsıntılı yada öne yığılma oluyor mu??
    İnanın mcp şanzumanı çok çok çok merak ediyorum. Şonuç olarak tam otomatik bi şanzuman rahatlığı beklemiyorum ama yinede gönül olabildiğince sarsıntısız vites geçişleri istiyor. İlk fırsatta gidip test edicem. :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi av_avii -- 28 Temmuz 2011; 15:28:56 >
  • quote:

benımde plus paket ama ben böle birşey farketmedim nerde bu kumanda?

Direksiyonda sol alttaki düğmelerden teki

bir tanesi gece kadranı karartıyor
    ötekisi ise araç içi ışığı yakıp söndürüyor
  • direksiyonun üstündeki düğmelerden sol alttakiler dimi
  • quote:

direksiyonun üstündeki düğmelerden sol alttakiler dimi

Evet direksiyonun üstünde
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokere

deli miyim neyim arabada en cok hosuma giden sey ufak detaylar oldu:

- klimadaki rest tusu

Memnun kalmadiklarim:

Konsol ışıklarının kapanması gerçektende gözlerin daha az yorulmasına yardımcı oluyor ama mp3 kendiniz değiştirirseniz otomatik açılıyor, bu biraz rahatsız edici oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

quote:

1500 km den sonra basıyomuyuz ne diyosunuz?bakın günah benden gidecek

Bizim 1000 km olmadan ayvalık'a giderken bastık köpek gibi..

Adam gibi demek istedin veya ben bu şekilde anladım dimi sevgili kardeşim.Ben bu yaz sadece şile yolunda kullandım ve uzun yolda test etme imkanım
    şimdilik yok gibi büyük oğlum rize üniversitesine karar kılarsa ilk uzun yolum olucak(c4 ile).

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.