Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (612. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.972
Cevap
173
Favori
1.792.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 610611612613614
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün biraz daha yol yaptım.Sağlam tırmandığım yerler oldu.Son durum aşağıdaki gibi.Pazar depoyu fulledikten sonra gerçek değerleride yazarım.

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017
  • Ankarada yıllık bakımı için olsun başka bir servis hizmeti için olsun hangi bayiiyi tercih ediyorsunuz.
  • iyi bayramlar;
    daha önce de yazdığım gibi DS4 almayı düşünüyorum ve ikinci el bir tane full paket dizel DS4 buldum. 2012 model 17000km de 65binTL istiyor. ne dersiniz fiyata?
  • quote:

Orijinalden alıntı: edie

iyi bayramlar;
    daha önce de yazdığım gibi DS4 almayı düşünüyorum ve ikinci el bir tane full paket dizel DS4 buldum. 2012 model 17000km de 65binTL istiyor. ne dersiniz fiyata?

kardeş bu başlık yanlış açılmış, genelde c4kullanıcıları var, ds4 kullanan çok az kişi var bu forumda, bende c4 sahibiyim ama test sürüşü yaptım ds4le, bence ds5i zorla imkanın warsa, yoksa c4tavsiyemdir, ds4 arada kalıyo benim için, c4ile fiyat farkını haketmiyo bence! Farklı düşünen olabilir,zevk meselesidir, benim kararım c4oldu,ds5 alamadığımdan dolayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglar57

quote:

iyi bayramlar;

kardeş bu başlık yanlış açılmış, genelde c4kullanıcıları var, ds4 kullanan çok az kişi var bu forumda, bende c4 sahibiyim ama test sürüşü yaptım ds4le, bence ds5i zorla imkanın warsa, yoksa c4tavsiyemdir, ds4 arada kalıyo benim için, c4ile fiyat farkını haketmiyo bence! Farklı düşünen olabilir,zevk meselesidir, benim kararım c4oldu,ds5 alamadığımdan dolayı

Aynı fikirdeyim. Arka camlarda bildiğim kadarıyla açılmıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

iyi bayramlar;

Bence C4 daha mantıklı olur sizin için. DS4 retro tarzı ile fark yaratan bir model. Ama o kadar zaten içleri çok benzer.
    Arka camları açılmıyor ve arka camları C4 e göre sanki bireaz daha küçük.

DS5 de retro. O da pahalı gibi.

C4 bence daha rasyonel.
  • quote:

iyi bayramlar;

c4 sahibi olarak ben de ds4'ü çok sevenlerdenim. uzun süre kullanacaksanız gözü kapalı alın. c4 ile arasında fark yok denmiş var efendim, malzeme kalitesi farklı ds4 daha iyi yol tutar, ayrıca tasarım harikası.

ama fiyat yüksek geldi daha uyguna bulabilirsiniz sanki. gerçi full paketmiş o zaman normal gibi.
  • Ds4 daha yüksek bi araç daha iyi yol tutacağına inanmak zor.
    Kararınız ne olursa olsun hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

iyi bayramlar;

c4 sahibi olarak ben de ds4'ü çok sevenlerdenim. uzun süre kullanacaksanız gözü kapalı alın. c4 ile arasında fark yok denmiş var efendim, malzeme kalitesi farklı ds4 daha iyi yol tutar, ayrıca tasarım harikası.

ama fiyat yüksek geldi daha uyguna bulabilirsiniz sanki. gerçi full paketmiş o zaman normal gibi.

malzeme kalitesi konusu eywallah ama c4kalitesiz malzeme degil, mcp kronik tepkisi olan 1-2 arası yıgılma c4e göre çok çok daha belirgin,çünkü daha yüksek, ayrıca yol tutuş yüksek araçta daha az olur. Arka cam açılmıyo evet, ayrıca arka diz mesafesi c4e göre daha dar,

• quote:

quote:

quote:

iyi bayramlar;

malzeme kalitesi konusu eywallah ama c4kalitesiz malzeme degil, mcp kronik tepkisi olan 1-2 arası yıgılma c4e göre çok çok daha belirgin,çünkü daha yüksek, ayrıca yol tutuş yüksek araçta daha az olur. Arka cam açılmıyo evet, ayrıca arka diz mesafesi c4e göre daha dar,

ikisini de denedim her ikisini de deneyen herkese sorabilirsiniz ds4 daha iyi yol tutuyor. ben de c4 aldım kullanıyorum sonuçta mcp tepkisi konusunda haklısınız yalnız ds4'de nedense daha çok yığılmaz var.

arka camın açılmamasının yanında inip binmesi de zor arka tarafta ama araç c4'den çok daha şık dürüst olmak lazım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

iyi bayramlar;

ikisini de denedim her ikisini de deneyen herkese sorabilirsiniz ds4 daha iyi yol tutuyor. ben de c4 aldım kullanıyorum sonuçta mcp tepkisi konusunda haklısınız yalnız ds4'de nedense daha çok yığılmaz var.

arka camın açılmamasının yanında inip binmesi de zor arka tarafta ama araç c4'den çok daha şık dürüst olmak lazım.

yuksek hızlarda emin ol yuksek arac daha kotu yol tutar..altın giren hava, yuksekliği nedeniyle karosere çarpan hava aracın yerle temasını iyice azaltır..ds4 te daha sert bir süspansiyon var kabul..dusuk hızlarda daha iyi bir yol tutuş sunabilir ancak hızlanma arttıkca bu yol tutuş azalacaktır..bende exclusive var daha geniş taban ve çelik jant bu sayede arac nomal c4 lere göre daha iyi bir tutunma sağlıyor..yana yatmalarda da jantın buyuklugu artı getiriyor..ayrıca c4 yere daha yakın bu da aracın merkezini surtunmenin gerçekleştiği yer ile lastik arasında daha oturaklı bir hale ceviriyor..ve sundan eminim c4 un yaylaarı biraz daha sert olsa en azından ds4 ayarında bir sertlik olsa sınıfınfa referans gösterilecek bir performans sunar..

• quote:

Orijinalden alıntı: eraser84

quote:

quote:

quote:

quote:

iyi bayramlar;

yuksek hızlarda emin ol yuksek arac daha kotu yol tutar..altın giren hava, yuksekliği nedeniyle karosere çarpan hava aracın yerle temasını iyice azaltır..ds4 te daha sert bir süspansiyon var kabul..dusuk hızlarda daha iyi bir yol tutuş sunabilir ancak hızlanma arttıkca bu yol tutuş azalacaktır..bende exclusive var daha geniş taban ve çelik jant bu sayede arac nomal c4 lere göre daha iyi bir tutunma sağlıyor..yana yatmalarda da jantın buyuklugu artı getiriyor..ayrıca c4 yere daha yakın bu da aracın merkezini surtunmenin gerçekleştiği yer ile lastik arasında daha oturaklı bir hale ceviriyor..ve sundan eminim c4 un yaylaarı biraz daha sert olsa en azından ds4 ayarında bir sertlik olsa sınıfınfa referans gösterilecek bir performans sunar..

ben c4ün bir çok konuda olduğu gibi yola tutunma konusunda da kendi sınıfında referans olduğunu düşünüyorum hatta kullanım sırasında üst bir sınıf araç kullanıyor hissi verdiğinin tartışılmaz olduğu kanaatindeyim.

c4 ile ds4 arasında kalan arkadaşlara tercih yaparken şunu öneririm;görsellik önemli, görselliğe fazladan bi 10k-15k verebilirim sıkıntı olmaz diyorlarsa ds4 alsınlar, buna karşın, satmak isterken daha az sıkıntı çekeyim, konfora daha fazla ihtiyacım var,özünde birbirinin aynı olan araca biraz farklı diye fazla para vermeyeyim diyenlere ise kesinlikle c4 tavsiye ederim, hakikaten farklı olayım diyenlere ise ds5 derim.

iki arcında malzeme kalitesi olarak birbirlerine bir üstünlük sağladıklarını düşünmüyorum,aralarındaki performans farkının çok çok bariz olduğunu da sanmıyorum.tamamen zevk meselesi bu iş hangi tercihinden daha fazla keyif alacağına bakar.tüm kullanıcılara keyifli sürüşler dilerim.

• Yeni C4 güzel araba ama işte Fransız mekaniğinden uzak dur, çok sorunlu vs. diyenler var, ne diyorsunuz bu konular hakkında...
  • quote:

Orijinalden alıntı: newmonarch

Yeni C4 güzel araba ama işte Fransız mekaniğinden uzak dur, çok sorunlu vs. diyenler var, ne diyorsunuz bu konular hakkında...

ona bakarsanız yeni mercedes A serisi hakkında neler diyorlar neler
    Bazılarına ben de katılıyorum.
    düşünün bi mercedes hakkında bunlar deniyorsa Türkiyedeki genel kanıya göre hiçbir arabayı almamak lazım.

Ben çok kulak vermiyorum. Yeni C4 benim ilk arabam. Çok da memnunum. İnşallah bana sorun çıkarmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametgfb34

quote:

Orijinalden alıntı: m044010

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar bu citroen in sitesindeki fiyatlar güncel mi ? yeni fiyat alan oldu mu full C4 Hemen hemen cam tavan navigasyon derken 63 bin TL ye falan geliyor takasla takas desteği olmadanda 65.400 e falan geliyor biraz uçuk değil mi bu fiyatlar

yeni fiyat almadım ama sağlam indirim alıyorsun daima.

indirim alsan ne olur kardeşim 63 bin tl liste fiyatı aracı 58 59 a vermez herhalde

tam tersine verir hocam benim comfort mcp mercan boya farklı aracı 4000 tl indirimle almıştım. 59 bine bulabilirsin rahat rahat ötv artmasa daha da uyguna bulma şansın vardı.

yok kardeşim ben aracı aldım 1 ay falan oldu da bukadar artması 65 edermi full c4 tartışılır

e etmez, adamla da bildiğinden indirim yapıyor zaten. c sınıfı araç fiyatlarının maşallahı var. c4'ün avantajı comfort plus ile en uygun fiyatlı ve düzgün donanımlı dizel otomatik araç olması piyasada.

etmez dediğim araca bende 59 verdim bu arada ama ben memnunum :)

arkadaşım aynı donanımı bende almaya karar verdim, auris 2013 ü beklemekten vazgeçtim muhtemelen çıkış fiyatı çok yüksek olacak ve seneye motor ve şanzıman değişecek denmesi miğdemi bulandırdı.

59000 e hangi bayiden aldınız acaba? birde bu kasa ne zaman makyajlanır yada değişir, tam olarak kasa ne zaman çıktı bilmiyorum, o yüzden beklesemmi yılbaşının bilemedim, ama o zamanda fiyat artabilir endişem var, gerçi şimdi alsamda 2 ay sonra 1 yıl düşük model olacak araç

napsam iyice kafam karıştı

kar oto cevizlibağ dan aldım ben hocam

arkadaşım

CITROEN C4 III 1.6 e-HDI 112 HP MCP Exclusive + Kör Nokta + Cam tavan + Navigasyon

bu paketler komple 59.000 öylemi
    ben indiremiyorum o fiyata ve mğmkğn değil diyorlar,
    sen hepsi dahil bu fiyata aldın öyle değilmi?

sarıyerden cevizlibağa geleceğim sen sonunda,

birde şunu sormak istiyorum sana navigasyon olunca direksiyondan kumandada bir fark oluyormu
    yoksa ondada kayırlı radyo kanallarını direksiyondan kumanda edemiyormuyuz?

• quote:

Yeni C4 güzel araba ama işte Fransız mekaniğinden uzak dur, çok sorunlu vs. diyenler var, ne diyorsunuz bu konular hakkında...

2009 bir milat burada ilginç şekilde. 2010'dan itibaren üretilen tüm citroen'ler bu dayanıklılık konusunda çağ atladılar resmen. şu anda da c4'üm sorunlu diyene henüz rastlamadık. e araç 2 yıldır piyasada neredeyse 100.000 km'yi bulan şirket araçları var, kuzen 80.000 km'yi buldu benim arabayı hayvan gibi kullanır tabiri caizse araçta halen çıt yok.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar bu citroen in sitesindeki fiyatlar güncel mi ? yeni fiyat alan oldu mu full C4 Hemen hemen cam tavan navigasyon derken 63 bin TL ye falan geliyor takasla takas desteği olmadanda 65.400 e falan geliyor biraz uçuk değil mi bu fiyatlar

yeni fiyat almadım ama sağlam indirim alıyorsun daima.

indirim alsan ne olur kardeşim 63 bin tl liste fiyatı aracı 58 59 a vermez herhalde

tam tersine verir hocam benim comfort mcp mercan boya farklı aracı 4000 tl indirimle almıştım. 59 bine bulabilirsin rahat rahat ötv artmasa daha da uyguna bulma şansın vardı.

yok kardeşim ben aracı aldım 1 ay falan oldu da bukadar artması 65 edermi full c4 tartışılır

e etmez, adamla da bildiğinden indirim yapıyor zaten. c sınıfı araç fiyatlarının maşallahı var. c4'ün avantajı comfort plus ile en uygun fiyatlı ve düzgün donanımlı dizel otomatik araç olması piyasada.

etmez dediğim araca bende 59 verdim bu arada ama ben memnunum :)

arkadaşım aynı donanımı bende almaya karar verdim, auris 2013 ü beklemekten vazgeçtim muhtemelen çıkış fiyatı çok yüksek olacak ve seneye motor ve şanzıman değişecek denmesi miğdemi bulandırdı.

59000 e hangi bayiden aldınız acaba? birde bu kasa ne zaman makyajlanır yada değişir, tam olarak kasa ne zaman çıktı bilmiyorum, o yüzden beklesemmi yılbaşının bilemedim, ama o zamanda fiyat artabilir endişem var, gerçi şimdi alsamda 2 ay sonra 1 yıl düşük model olacak araç

napsam iyice kafam karıştı

kar oto cevizlibağ dan aldım ben hocam

arkadaşım

CITROEN C4 III 1.6 e-HDI 112 HP MCP Exclusive + Kör Nokta + Cam tavan + Navigasyon

bu paketler komple 59.000 öylemi
    ben indiremiyorum o fiyata ve mğmkğn değil diyorlar,
    sen hepsi dahil bu fiyata aldın öyle değilmi?

sarıyerden cevizlibağa geleceğim sen sonunda,

birde şunu sormak istiyorum sana navigasyon olunca direksiyondan kumandada bir fark oluyormu
    yoksa ondada kayırlı radyo kanallarını direksiyondan kumanda edemiyormuyuz?

yanlış bilmiyorsam comfort donanımı direksiyondan kayıtlı radyoları değişmiyor, exclusive donanımlı olup navi olmadığı halde değiştirdiğini söyleyenler vardı

• quote:

quote:

2009 bir milat burada ilginç şekilde. 2010'dan itibaren üretilen tüm citroen'ler bu dayanıklılık konusunda çağ atladılar resmen. şu anda da c4'üm sorunlu diyene henüz rastlamadık. e araç 2 yıldır piyasada neredeyse 100.000 km'yi bulan şirket araçları var, kuzen 80.000 km'yi buldu benim arabayı hayvan gibi kullanır tabiri caizse araçta halen çıt yok.

Eğer yeni C4 hakikaten bu kadar dayanıklı ise çok iyi.

Gerçi aracın kalitesi gerçekten yüksek duruyor, iç mekan kalitesi olsun, tipi olsun, dayanıklılığıda artmıştır herhalde zaten motorda Ford-Citroen ortak üretimi diye biliyorum.

• quote:

quote:

Şöyle bir şeyde var aracın MCP şanzımanı insanın biraz sinirini bozuyor. Araç 2 sene önce piyasaya çıktığında çoğu incelemede " O kadarda iyi değil " denmiş. Fakat, forumdada okuduğum kadarıyla 2012 Şubat'ta yazılım güncellemesi çıkmış ve bunu yaptıranlarda memnunnmuş. Acaba yazılım gerçekten bu kadar farkettirirmi bu şanzımanı?

• quote:

quote:

quote:

Şöyle bir şeyde var aracın MCP şanzımanı insanın biraz sinirini bozuyor. Araç 2 sene önce piyasaya çıktığında çoğu incelemede " O kadarda iyi değil " denmiş. Fakat, forumdada okuduğum kadarıyla 2012 Şubat'ta yazılım güncellemesi çıkmış ve bunu yaptıranlarda memnunnmuş. Acaba yazılım gerçekten bu kadar farkettirirmi bu şanzımanı?

e o kadar da iyi değil zaten:) mcp ne kadar ekmek o kadar köfte hocam. kullanmaya alıştıktan sonra konforlu öyle sinir bozucu bir yanı da yok. alışveriş merkezi ya da dik yokuşlardan önce vitesi kendin düşür tek istediği şey bu aracın senden. birde eğer ani hızlanman gerekecekse kendin düşürmende fayda var gene.

• 
Sayfa: önceki 610611612613614
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.