Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
28.972
Cevap
173
Favori
1.794.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: altobelli1

Bluetooth simgesinin sağ altında 2 mi yazıyor? Ne anlama geliyor bu?
    Birr de bluetooth aynı anda birde fazla telefonla eşleşiyor mu?

melesef sadece 1 cihaz bağlanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafam33

quote:

Ok.
    Yine de merak ediyorum, bluetooth simgesinin sağ alt tarafındaki 2 nedir? Bilen var mı acaba?
  • quote:

quote:

quote:

Ok.
    Yine de merak ediyorum, bluetooth simgesinin sağ alt tarafındaki 2 nedir? Bilen var mı acaba?

veri aktarım hızını ve versiyonunu simgeler

Bluetooth 1.2 = 721Kbit/s Bluetooth 2.0 = 2Mb/s Bluetooth 2.0 EDR = 3Mb/s Bluetooth 2.1 = 784kbit/s

aslında manuel kitapçığını bulup 3.0 ile değiştirlebilir :) fantezi işte :)

• Teşekkürler
  • bende bu cuma bayiye gidip kaporo vermeyi dusunuorm . ama su plus paketin kalkması canımı sıktı . oysaki park sensoru ve katlanabilir aynalar bence önemli üstüne teknoloji ve style paketlerni beraber almak zorunda kalcam . oda plusa gore 500 lira ekstra demek . . birde zam gelmez inşllh gene yeter yani kaçıncı zam bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: nutella.0

bende bu cuma bayiye gidip kaporo vermeyi dusunuorm . ama su plus paketin kalkması canımı sıktı . oysaki park sensoru ve katlanabilir aynalar bence önemli üstüne teknoloji ve style paketlerni beraber almak zorunda kalcam . oda plusa gore 500 lira ekstra demek . . birde zam gelmez inşllh gene yeter yani kaçıncı zam bu

bence acele et yakında herhalde parasıyla bile alınamayacak o özellikler
  • Cruise control ile sürekli + ya basarak hızı set edin. Ben 2009 mcpde yanlış hatırlamıyorsam 256 km.hıza kadar cruise controlu ayarlayıp pause tuşuna basıyordum. O sırada sanırım + tuşuna 5-6 saniye basmam gerekiyordu. Ve ben sistemi 256 km hıza ayarlayana kadar da hız 120-130 km.arasına geliyordu. Burada pause'a bastığımda hafızada 256 km.kalıyor. Bundan sonra herhengi bir hızda iken hızlanmakistediğimde pause tuşuna tekrar basarak hafızadaki 256 km hızını seçerdim. aman allahım, o nasıl bir itiş.araç asla gaza basarak hızlandıramayacağınız kadar çabuk hızlanıyor. bu şekilde 217 km/sa hız yaptım

biryerde bunu okudum deneyen varmı bunu tam çözemedim?
  • quote:

quote:

bende bu cuma bayiye gidip kaporo vermeyi dusunuorm . ama su plus paketin kalkması canımı sıktı . oysaki park sensoru ve katlanabilir aynalar bence önemli üstüne teknoloji ve style paketlerni beraber almak zorunda kalcam . oda plusa gore 500 lira ekstra demek . . birde zam gelmez inşllh gene yeter yani kaçıncı zam bu

bence acele et yakında herhalde parasıyla bile alınamayacak o özellikler

bence yeni peugeot 308 e bakın derim sonunda citroenin bu "ben ulaşılmazım , ne kadar zam yapsamda beni alırlar" bakışını yıkacak arabayı çıkardı peugeot , hem donanım olarak çok çok daha artısı var hem de en üst donanımı 51.500 lansman fiyatına sahip , henüz görmedim arabayı ama kalite olarak zaten aynı sınıf otolar , bu tür arabaların sadece donanımına para verdiğimiz için daha donanımlı bir arabayı daha ucuza alabilirsiniz, kalite olarak bir fark yok bu tür markaların.

• Merhabalar,

İş yerim Akaretler'de.. Şu aralar biraz sıkışık olduğumdan ve arabayı almaya ihtiyacım olduğundan, yeni C4'ümü sokağa parketmiştim. Bu aralar önümüzden vızır vızır hafriyat kamyonları geçtiğinden bir şey olur mu diye hop oturup hop kalkıyordum. Dün bir şey olmadı belki ama bugün daha koyduktan yarım saat sonra korktuğum başıma geldi. Hafriyat kamyonunun teki (içimden nasıl küfürler ettiğimi tahmin edebilirsiniz), kapalı olmasına rağmen yol tarafındaki aynama vurdu. Şansa ben de camdan bakıyordum ve çıkan sesi duymamla aşağı koşmam bir oldu. Çıkan sesten dolayı aynamı tamamen elime alacağımı sanırken aynayı boydan boya çizdiğini gördüm. Elime bez alıp sildim olduğu gibi. Boyası derin bir şekilde çizilmiş ve alttaki siyah plastikde de biraz çizikler var. Nasıl sinirlendiğimi anlatamam. Ben aşağı indiğimde adam çoktan gözden kaybolmuştu. İşin kötüsü hala önümüzden geçiyorlar ve plakalarını alayım dediysem de plakaları çamur içinde olduğundan ya gözükmüyor ya da plakaları yok!

3000 bakımında aynamdaki çizikleri de tamir ettirmek istiyorum servise.. Sizce eskisi gibi yapabilirler mi? Mecburen arabayı alıp en yakın otoparka parkettim. Gözüm gibi baktığım bir şeye başkası tarafından çarpılması cidden dayanılmaz bir acı hissettiriyor. Sinirimden yerimde duramıyorum şu anda!

• quote:

Orijinalden alıntı: T-u-N-i-X

Merhabalar,

İş yerim Akaretler'de.. Şu aralar biraz sıkışık olduğumdan ve arabayı almaya ihtiyacım olduğundan, yeni C4'ümü sokağa parketmiştim. Bu aralar önümüzden vızır vızır hafriyat kamyonları geçtiğinden bir şey olur mu diye hop oturup hop kalkıyordum. Dün bir şey olmadı belki ama bugün daha koyduktan yarım saat sonra korktuğum başıma geldi. Hafriyat kamyonunun teki (içimden nasıl küfürler ettiğimi tahmin edebilirsiniz), kapalı olmasına rağmen yol tarafındaki aynama vurdu. Şansa ben de camdan bakıyordum ve çıkan sesi duymamla aşağı koşmam bir oldu. Çıkan sesten dolayı aynamı tamamen elime alacağımı sanırken aynayı boydan boya çizdiğini gördüm. Elime bez alıp sildim olduğu gibi. Boyası derin bir şekilde çizilmiş ve alttaki siyah plastikde de biraz çizikler var. Nasıl sinirlendiğimi anlatamam. Ben aşağı indiğimde adam çoktan gözden kaybolmuştu. İşin kötüsü hala önümüzden geçiyorlar ve plakalarını alayım dediysem de plakaları çamur içinde olduğundan ya gözükmüyor ya da plakaları yok!

3000 bakımında aynamdaki çizikleri de tamir ettirmek istiyorum servise.. Sizce eskisi gibi yapabilirler mi? Mecburen arabayı alıp en yakın otoparka parkettim. Gözüm gibi baktığım bir şeye başkası tarafından çarpılması cidden dayanılmaz bir acı hissettiriyor. Sinirimden yerimde duramıyorum şu anda!

Küfür edicem şimdi ban yicez.. Geçmiş olsun dostum. Maalesef böle sütü bozuk insanlar mevcut..

• quote:

Orijinalden alıntı: T-u-N-i-X

Merhabalar,

Geçmiş olsun.
    Bende dışarda bir yere park eddince ,gözüm hep orda.

ufak tefek çizikler olucak arabayı kullanıyorsak, daha büyük kazalar olmaz inşallah.

• quote:

Bluetooth simgesinin altında 1 yazınca telefonu sadece konuşma için kullanıyorsunuz
    2 yazınca ise konuşma + müzik dinlemek için kullanıyorsunuz
    bluetooth ayarlarına girdiğiniz zaman istediğiniz seçeneği seçebiliyorsunuz. telefon ve/veya media olmak üzere 3 seçenek var
    1 yazdığı zaman telefonun pil seviyesinide gösteriyor.

bağlanan telefonları aklında tutuyor ama sadece 1 telefonla iletişim kuruyor yine bluetooth ayarlarından diğer telefonu seçince mevcut bağlantıyı kopartıp diğer telefon ile bağlantı kuruyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ercan_wrc

quote:

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017

yeni alacak arkadaşlara bilgi olsundiye yüklüyorum şehir içi kullanım tamamen ankara kızılay - armada yolu (bilen bilir)
    3bin küsür km 5,2 çok iyi bir değer ve bu kullanım değerlerden gözükeceği gibi 61 km hız ortalamasına sahipdir.28 km hzı ortalamasıyla 5,8 yakan araçları az yakıyor diye boy boy gösterenler var, ona göre düşünün,

diğer bir resimde neden shell kullandığımın sebebi olsa gerek shell fuel save takımındayım arada burcu esmersoyla takılıyoruz işte :) :)

hız ortalaması düştükçe yakıt ortalamasının artması gerekmiyor mu?

olurmu yavaş gidersen az yakıt tüketirsin, 60 km ortalamasını tuturmak hele şehir içinde 80-120 aralığı gibidir. 28 km ortalaması 50-90 gibi düşün ,

yanlışın var arkadaşım. orada yazan ortalama hız ne kadar yüksekse o kadar şehirlerarası ya da e-5 / TEM gibi yollarda yüksek sabit hızda kullanmışsındır, dolayısıyla ortalamanın zaten düşük çıkması normal bu durumda.

Düşük hız ortalamasını da dur kalk trafikte daha fazla kullanmışsan görürsün, yani ortalamanın yüksek olması gerek bu durumda.

Yani aynı ortalama yakıtı tüketen iki araçtan hız ortalaması düşük olan daha az yakıyor demektir, senin dediğin gibi daha çok değil.

28km hız ortalamasına 5.8lt yakıt yazan arkadaşların araçları gerçekten de az yakıyor anlayacağın. sen mantığı ters kuruyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_rion80 -- 29 Haziran 2011; 17:10:24 >

• Merhaba,

Bir bayiden öğrendiğime göre temmuz ayında fiyatlarda %2 artış olacakmış. Ayrıca temmuzda gelecek olan araçları bilmiyorum ama son gelen araçlarda ( gerekli ya da gereksiz ) bagajda el feneri ve güç soketi yok. Style paketin plus paketten tek farkının katlanan aynalar ve park sensörü olduğunu söylüyorlar fakat anlaşılan fark 3 e çıktı güç soketiyle.

Park sensörü ile ilgili son durum nedir ? Taktırabiliyor muyuz ? Nasıl, nereden, bilgisi olan var mı arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cisselogy

Merhaba,

Bir bayiden öğrendiğime göre temmuz ayında fiyatlarda %2 artış olacakmış. Ayrıca temmuzda gelecek olan araçları bilmiyorum ama son gelen araçlarda ( gerekli ya da gereksiz ) bagajda el feneri ve güç soketi yok. Style paketin plus paketten tek farkının katlanan aynalar ve park sensörü olduğunu söylüyorlar fakat anlaşılan fark 3 e çıktı güç soketiyle.

Park sensörü ile ilgili son durum nedir ? Taktırabiliyor muyuz ? Nasıl, nereden, bilgisi olan var mı arkadaşlar ?

hocam style pakette öle cok alengirli seyler yok . 12v soket el feneri yagmr sensoru far sensoru gibi özellkler teknoloji paketnde war .
  • quote:

quote:

Merhaba,

hocam style pakette öle cok alengirli seyler yok . 12v soket el feneri yagmr sensoru far sensoru gibi özellkler teknoloji paketnde war .

12v soket el feneri style pakette yok artık :) plus paket zaten gelmiyor. style paketin tek farkı alaşımlı jantlar sanırım. daha önceki aylarda gelmiş olan style paket araçlarda 12v soket el feneri vardı. ama bu haziran ayında gelmiş olan bir style paket inceledim onda yok 12v soket el feneri. citroen müşteri hizmetlerine sordum teyit ettiler. artık o özellik de yok. güncellemeleri gerekir donanım listelerini.

park sensörü ile ilgili bilgi verebilecek olan var mı ?

• Araya baya sağlam tanıdıklar soktuk. Temmuz'daki fiyattan etkilenmicez. Ayrıca aracımızın faturası 7 temmuzda kesilecek , 11 temmuz'a kadar teslim alıcaz. İnşallah..
  • arkadaşlar 0.km araç alış işleminde bayi bana alış vekaleti başlıklı bir yazı verdi. İçerisinde beni temsilen dilediğinden dilediği bedel ve şartlarla her türlü motorlu araçları kesin olarak satın almaya, ........... böle uzayıp gidiyor bir sayfa ve sonunda da bütün işlemleri yürütmeye, ........... çalışanları tc numaraları ve isimleri geliyor. Bu vekalette ne bir tarih sınırlaması var ne araç sınırlaması. Genelde böyle mi oluyor bu vekalet işi. Yıllar yıllar sonra adıma araçların alındığını öğrenme ihtimalim olur mu ? Ne yapmam gerekir ?

Ayrıca park sensörü hakkında hala yanıt beklemekteyim bilen arkadaşlardan.

Teşekkürler.
  • quote:

arkadaşlar 0.km araç alış işleminde bayi bana alış vekaleti başlıklı bir yazı verdi. İçerisinde beni temsilen dilediğinden dilediği bedel ve şartlarla her türlü motorlu araçları kesin olarak satın almaya, ........... böle uzayıp gidiyor bir sayfa ve sonunda da bütün işlemleri yürütmeye, ........... çalışanları tc numaraları ve isimleri geliyor. Bu vekalette ne bir tarih sınırlaması var ne araç sınırlaması. Genelde böyle mi oluyor bu vekalet işi. Yıllar yıllar sonra adıma araçların alındığını öğrenme ihtimalim olur mu ? Ne yapmam gerekir ?

Teşekkürler.

Selamlar dostum ,

Vekalet aracın işlemlerini senin adına yürütsünler diye alınan bir belge. Noter'den doldurtucaksın onun için boş bu sayfa.

Park sensörü konusuna gelince , ben müşteri hizmetleri ile görüştüm bayii'den sipariş verebilirsiniz dediler. Bende ataşehir ulugöl bayii'den bir adet arka park sensörü sipariş verdim orjinal. Bakalım gelecek mi ? 15-20 gün dediler. Beklemedeyim. Araç gelmeden park sensörünü sipariş ettik iyi mi..

• quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

quote:

arkadaşlar 0.km araç alış işleminde bayi bana alış vekaleti başlıklı bir yazı verdi. İçerisinde beni temsilen dilediğinden dilediği bedel ve şartlarla her türlü motorlu araçları kesin olarak satın almaya, ........... böle uzayıp gidiyor bir sayfa ve sonunda da bütün işlemleri yürütmeye, ........... çalışanları tc numaraları ve isimleri geliyor. Bu vekalette ne bir tarih sınırlaması var ne araç sınırlaması. Genelde böyle mi oluyor bu vekalet işi. Yıllar yıllar sonra adıma araçların alındığını öğrenme ihtimalim olur mu ? Ne yapmam gerekir ?

Teşekkürler.

Selamlar dostum ,

Vekalet aracın işlemlerini senin adına yürütsünler diye alınan bir belge. Noter'den doldurtucaksın onun için boş bu sayfa.

Park sensörü konusuna gelince , ben müşteri hizmetleri ile görüştüm bayii'den sipariş verebilirsiniz dediler. Bende ataşehir ulugöl bayii'den bir adet arka park sensörü sipariş verdim orjinal. Bakalım gelecek mi ? 15-20 gün dediler. Beklemedeyim. Araç gelmeden park sensörünü sipariş ettik iyi mi..

hadi bakalim hayırlı olsun :) benim sorduğum bayide de park sensörü style pakete taktıramazsınız. elektronik aksama müdehale etmek yasak dediler. dünya para veriyoruz park sensörü yok araçta :) bakalim eşik aydınlatmalı katlanabilir yan aynalar konusunda da sonradan bi uygulama olabilecek mi:)

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.