Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (201. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28.970
Cevap
173
Favori
1.789.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ocean34

Selam C4 dostları. Hepiniz gibi ben de yeni bir araç seçimi için yaklaşık 1 ay kadar uzunca bir araştırma dönemi geçirdim. C segmenti içerisindeki bütün araçları: görsellik, donanım, güvenlik, fiyat, yakıt ekonomisi ve performans kriterleri ile ayrıntılı olarak inceledim. Bütün araçları incelemem neticesinde ( çoğunu satış temsilcilerinden fazla ezberlemişim ) Citroen C4 ü gözüme kestirdim. Ama daha önce en az 15 aracım olmasına rağmen citroene hiç binmemiştim ve fikrim yoktu. Günlerce C4 ile ilgili tüm sürüş testlerini inceledim ve neticede daha önce hiç kullanmadığım bu forumu buldum.İlk sayfasından sonuna kadar tamamını okudum.Siz C4 sahiplerinin objektif yorumlarınız olduğuna can-ı gönülden inandım. Tabi bu arada eHdi exclusive test sürüşüde yaptım. 32 yıllık ehliyet hayatımda otomatiğe alışkanlığımın olmaması ve MCP şanzımanın malum 1-2 sallaması beni rahatsız etti. Amaa araca oturduğumda ve sürüşde zaten C4 e meftun olmuştum. İstanbul' daki bütün bayileri arayarak manuel dizel test aracı sordum bulamadım, tabiki test sürüşü de yapamadım. Buna rağmen siz kullanıcıların değerli yorumları beni fazlasıyla ikna etti. Yorumlarınızın büyük bir sosyal sorumluluk taşıdığını teşekkür ederek bildirmek isterim.Hiç tereddüt etmeden geçen salı parayı yatırdım ve Beyaz renkli C4 112 Hdi comfort M/T Style pack aracı sipariş ettim. 3 gün sonra 18-Kasım cuma günü aracımı teslim aldım. Aracı Style paket*park sensörü*trafik sigortası dahil 49.500 Tl ye aldım. Dostlar tekrar size teşekkür ederim , iyi ki almışım. Bence müthiş keyifli bir araç. test sürüşü dahi yapmadığım manuel dizelin beni bu kadar tatmin edeceğini bile düşünmemiştim. ( tabii birde bu araca yakışır özel bir plaka - kaymaklı ekmek kadayıfı gibi oldu :) ) Hepinizin bildiği saymakla bitmeyecek özelliklerinden sessizliği, sürüş rahatlığı, performansı ve yakıt tasarrufu, göstergeler ve kumandalar müthiş başarılı. İlk 130 km şehir içi ve 5.2 ortalama. kalan yakıtla 1120 km. gösteriyor. Bundan iyisi de şamda kayısı yani :) Sizlerin araca neden bu kadar bağlı olduğunu şimdi daha iyi anladım. Olmamak mümkün değil. Gördüğüm kadarıyla ( kulüp listesi ) herkes eğitimli. Tabikide mantıklı düşünüp karar verince aklın yolu bir.
    Uzunca bir giriş yaptıktan sonra ( kafanızı ve gözünüzü yorduysam beni bağışlayın, o kadar okuduktan sonra 3-5 satır yazayım dedim :) ) aranızda olmaktan duyduğum memnuniyeti belirtir, hepinize tekrar selamlarımı, sevgilerimi ve teşekkürlerimi sunarım. Bundan sonra sizleri okuyacak olan yeni C4 sevdalıları için de olmak üzere, İyi ki varsınız...

Aramıza hoş geldiniz aracınız hayırlı olsun...

• İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim. Hoş bulduk.
    M.T.A sağlığına tez kavuşursun inşallah. Aracı kaza yapanlara ve ufak tefek çizik v.b olanlara da geçmiş olsun diliyorum. Öncelikle cana gelmesin.
    Bu arada racert dostum aracımın benzerini inallar otomotve sordum 50k fiyat teklifi verdiler, ellerinde de yok henüz gelecek olandan üstelik. Evet araba müthiş kaçıyor .
    Sevgili dostlar foruma yeni başladım ama, girer girmez bir önerim olacak. Umarım kızmazsınız.Önerim şudur:
    Her ayın ilk pazar günü istanbul' da (Burda bulunmamdan ötürü İstanbul için önerebiliyorum, diğer illerdeki arkadaşlarımda kendi illerinde yapabilirler. Avrupa ve Anadolu yakasında iki ayrı park yeri büyük olan bir Avm de sabah saat 10 gibi toplanarak, diğer yakadaki arkadaşlarla birlikte buluşmayı müteakip her ay farklı bir yere (100-150 km sınırları içerisi gibi bir yerlerde) giderek ailece toplu kahvaltı edelim. Bu hem bizi daha iyi kaynaştırır, hem araçlarımızı keyifle kullanırız, hem de dosta düşmana gösteririz. :) Bu da bizim aracımızdan memnuniyetimizi gösterir. Malum araçların ikinci elini de kullanıcılar belirler. Düşünmesi bile güzel otobanda arka arkaya 50-60 C4 süper görüntü olur. Değerlendirmenizi öneriyorum. saygı ve sevgilerimle...

• ocean hayırlı olsun kardeş.bir mal alınmış olmuş bitmiş söylenecek en doğru şey hayırlı olsun,kazasız belasız kullan.aha da ben arabayı yıkamaya gidiyorum gelen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ocean34

İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim. Hoş bulduk.
    M.T.A sağlığına tez kavuşursun inşallah. Aracı kaza yapanlara ve ufak tefek çizik v.b olanlara da geçmiş olsun diliyorum. Öncelikle cana gelmesin.
    Bu arada racert dostum aracımın benzerini inallar otomotve sordum 50k fiyat teklifi verdiler, ellerinde de yok henüz gelecek olandan üstelik. Evet araba müthiş kaçıyor .
    Sevgili dostlar foruma yeni başladım ama, girer girmez bir önerim olacak. Umarım kızmazsınız.Önerim şudur:
    Her ayın ilk pazar günü istanbul' da (Burda bulunmamdan ötürü İstanbul için önerebiliyorum, diğer illerdeki arkadaşlarımda kendi illerinde yapabilirler. Avrupa ve Anadolu yakasında iki ayrı park yeri büyük olan bir Avm de sabah saat 10 gibi toplanarak, diğer yakadaki arkadaşlarla birlikte buluşmayı müteakip her ay farklı bir yere (100-150 km sınırları içerisi gibi bir yerlerde) giderek ailece toplu kahvaltı edelim. Bu hem bizi daha iyi kaynaştırır, hem araçlarımızı keyifle kullanırız, hem de dosta düşmana gösteririz. :) Bu da bizim aracımızdan memnuniyetimizi gösterir. Malum araçların ikinci elini de kullanıcılar belirler. Düşünmesi bile güzel otobanda arka arkaya 50-60 C4 süper görüntü olur. Değerlendirmenizi öneriyorum. saygı ve sevgilerimle...

Sevgili ocean34 fikrin çok hoş ilk buluşmanın içinde bulunmak şeref verir...

• quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

ocean hayırlı olsun kardeş.bir mal alınmış olmuş bitmiş söylenecek en doğru şey hayırlı olsun,kazasız belasız kullan.aha da ben arabayı yıkamaya gidiyorum gelen var mı?

ben cuma gunu yıkadım:D. bugun hava kapalı yagmur yagmasın? :D
  • quote:

ocean hayırlı olsun kardeş.bir mal alınmış olmuş bitmiş söylenecek en doğru şey hayırlı olsun,kazasız belasız kullan.aha da ben arabayı yıkamaya gidiyorum gelen var mı?

İstte 1 hafta yağmur yokmuş ben 2 gün önce yıkattım......^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

Dostum bizim renk araba yıkanınca cok guzel. Ama ben kucuklugumden beri gumus rengini sevmiyorum.. Nasıl olacak yaa bana bu rengi sevdirsene biraz:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesbul

quote:

quote:

Dostum bizim renk araba yıkanınca cok guzel. Ama ben kucuklugumden beri gumus rengini sevmiyorum.. Nasıl olacak yaa bana bu rengi sevdirsene biraz:D

iyide Gümüş rengi bende sevmiyorum ki bakma içinde yaşadığımız şehrin olumsuz şartları ağır bastığı için

mecburiyetten bu renge yöneliyoruz......^^ örnek vericek olursak siyah ve beyaz renk araçlar yağmurlu ve çamurlu havalarda

3 günde bir temizlenmesi gerekirken Gümüş renk yağmuru çamuru daha iyi kamufule ettiği için 1 hafta götürüyor (:

yoksa bu renk bana sanki ham işlenmemiş metal çelik gibi duruyor arabada

• Delirtecekler beni gidicem hella xenon seti alıcam. Başlayacam garantisinede..

Ama peder kıyamıyor işte , garanti gitmesin istiyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mesbul

quote:

quote:

iyide Gümüş rengi bende sevmiyorum ki bakma içinde yaşadığımız şehrin olumsuz şartları ağır bastığı için

mecburiyetten bu renge yöneliyoruz......^^ örnek vericek olursak siyah ve beyaz renk araçlar yağmurlu ve çamurlu havalarda

3 günde bir temizlenmesi gerekirken Gümüş renk yağmuru çamuru daha iyi kamufule ettiği için 1 hafta götürüyor (:

yoksa bu renk bana sanki ham işlenmemiş metal çelik gibi duruyor arabada

Dostum hani kızlar cok bakıyodu.. :D bana niye bakmıyorlar yaa. Araba cillop gibi parlıyor ama bakan yoqq..:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesut91 -- 20 Kasım 2011; 15:59:40 >

• @Mesbul üstad 2 gün önce yıkattım ya araba gıcır gıcır yanıyor çıktım yıkamadan eve dönüyorum nası kesiyolar anlatamam

artık durdum yolda gitmiyorum
  • quote:

@Mesbul üstad 2 gün önce yıkattım ya araba gıcır gıcır yanıyor çıktım yıkamadan eve dönüyorum nası kesiyolar anlatamam

artık durdum yolda gitmiyorum

Abi benim sisler yok diyemi? yoksa jantlar kapak oldugu icinmi bakmıyorlar.. Gerci bizim okula millet scirocco ile geliyor.. niye bana baksınlarki.. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Delirtecekler beni gidicem hella xenon seti alıcam. Başlayacam garantisinede..

bence servis takınca garantiye bişey olmuyo ama bende servise sorucam nedir ne değildir.
  • quote:

Gernk yok böyle iyi......^^

nfs yi alda kapışalım biraz
  • quote:

quote:

Çok pahalı ya NFS - RUN , kardeşlikle çıkaydı benim aston martin veya maserati ile bi parçalardım seni..

Xenon'a gerek olmaz olur mu ya , harika bir icat bence. Kesinlikle lazım , ilerde kısmetse yaptırırız..

• Arkadaslar aranızda yeni c4ü chip yapan varmı? guc ve yakıt icin iyiymiş. Zararları nedir peki? oyleyse neden herkes chip lemiyor aracı?? Benm araba 1.6 92hp...
  • quote:

quote:

quote:

Çok pahalı ya NFS - RUN , kardeşlikle çıkaydı benim aston martin veya maserati ile bi parçalardım seni..

Xenon'a gerek olmaz olur mu ya , harika bir icat bence. Kesinlikle lazım , ilerde kısmetse yaptırırız..

Doğru diyosun kardeşlik şart birde online da çok laq oluyomus bakalım bende yama bekliyorum yalnız Aston ve Maserati ile hiç şansın olmaz

bu arada arabanın farları gayet iyi gösteriyor aslında xenon lar extradan daha güzel bir görüntü katmak için yapılabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vector x-31 -- 20 Kasım 2011; 18:06:54 >

• Arkadaslar herkese selam lutfen bana bilgi verin kararsizim c4un 156 beygirlik modelini almak istiyorum .ama sizlerin fikirleri benim icin cok onemli siz degerli abilerim ve kardeslerimin fikirleri dogrultusunda araci alacagim yada mitsubishi lancer dusunuyorum.. Ama c4. Un 156 bg olmasi beni cezbediyor ...tesekkurler herkese iyi aksamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: y.e.ricco

Arkadaslar herkese selam lutfen bana bilgi verin kararsizim c4un 156 beygirlik modelini almak istiyorum .ama sizlerin fikirleri benim icin cok onemli siz degerli abilerim ve kardeslerimin fikirleri dogrultusunda araci alacagim yada mitsubishi lancer dusunuyorum.. Ama c4. Un 156 bg olmasi beni cezbediyor ...tesekkurler herkese iyi aksamlar

Bütçene uygunsa kesinlikle tavsiye ederim. Lancer de cok ıyi fakat benzinlikten çıkamazsın. Ben c4 derim. Lanceri de cok inceledim vakti zamanında.
  • gençler arabayı yıkattım cıncık gibi olduyalnız kafama takılan bir durum var ben arabayı aldığımda da arka camlarda şöle kireç lekesi gibi izler vardı önemsemedim geçer diye düşündüm ancak özel cilalı carnubal ve ayrıca sonax şampuanla yıkamalarıma,özel kireç sökücü ve cam temizleyici kullanmama rağmen çıkmıyor.Bugun de camla uğraştım iki saat çıkaramadım.Acaba fabrika çıkışı cam da hata olabilir mi?Yoksa başka yöntemler mi denemeliyim.Hatalıysa anlaşılıp degiştirlir mi?Bu arada aracım için Ultimate Quik Detailer® (Hızlı Yüzey Temizleyici ve Koruyucu) ve ultimate Protectant (Kauçuk, Plastik, Vinil ve Torpido Koruyucu Sprey) düşünüyorum
    eksiklerim var bunları kullanan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.