Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (132. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
28.965
Cevap
174
Favori
1.779.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RoLaN

yav arabanızın sağıyla soluyla oynamayın.ben şahsen sade arabadan hoşlanırım sağına soluna bişey taktırmayı sevmıyorum takılıysa da çıkarıyorum.arkadaş grubum da aynen benım gibiarkadaşım fokus almıştı bunu modifiye etmişlerdi 17' jant takıp aracı ındırmışlerdi sözde spor görunum ama araba beşik gibi sallanıyordu.çok dalga geçmiştik.bir an aracımda ne olsun diye hayal ettiğimde cam tavan isterdim bir de ön sinyal lambalarının olduğu yer orjinal led olsaydı çok güzel görünebilirdi.beyaz araç alıp aracın tavanını siyah kaplatmak daha çok güneş ışığı çekip aracı ısıtmaktan başka bir işe yaramaz cam tavan olmadıktan sonra aracımın cam tavan zannedilmesi bana zevk vermıyor mantıklı da gelmıyor

yoo ben zaten arabanın cam tavanı var desinler ya da cam tavanlı arabalara özendiğim için yaptırmadım ki :) ben cam tavanlı arabaya binmem zaten, kaza anında tehlike oluşturcağını düşünüyorum ama siyah tavanın arabayı daha basık ve farklı gösterdiğini düşünüyorum. tabi zevk meselesi :) onun dışında jant değiştirme angel taktırma body kit olaylarını felan bende sevmiyorum

• arabamı seviyorum(şimdilik) özellikle başka bir aracı kullandıktan sonra daha çok seviyorum.size de oluyor mu bu durum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mak03amg

arkadaşlar iki ay önce kendi yaptığım park lambalarını sizinle paylaşmak istedim. özellikle gece çok güzel bir görünüyor.

Merhabalar, sanıyorsam farın içine ledler sayesinde reflektöre aynayalarak bu görünümü elde ettiniz.Park ampüllerine takılan bir led değil dimi bu?Zaten farın sağ köşelerinde ledlerin yandığı belli oluyor.Sanıyorsam sizin aracınızda start stop mevcut değil,start stop özelliğe sahip araçların aküleri çok farklı led gibi ışıkların kaynağını aküden almak çok zor olacak gibi görünüyor..Ben o yüzden P21 ledli ampül bakıyorum,daha önceden zaten fotoğrafı paylaştım.Ancak aradığım ledli ürünü burada bulamadım anca ebayda var.

Ledle ilgili çalışmanızı nasıl yaptığınızı açıklarsanız sevinirim,ayrıca uzaktan fotoğrafları bekli(yoruz)
    sağlıcakla.

• quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

arabamı seviyorum(şimdilik) özellikle başka bir aracı kullandıktan sonra daha çok seviyorum.size de oluyor mu bu durum?

3 gün dedemin unoyu kullandıktan sonra c4'üme bindim.Bu araçta kesinlikle hiçbir şekilde ses yok motor olarakta yol sesi olarakta.Sanki bir rüyada arabayı kullanıyoruz gibi..yada sakince bir need for speed oynuyoruz gibi geliyor bana. Koltuklarındaki konforu evde bile bulamıyorum tabi derin bir cukurdan geçince arka süspansiyondan gelen ''dannn'' diye bir sesi unutursak ama bozuk olmayan yollarda araç yağ gibi gidiyor.1750 devirde dizel olan bir arabada içeriye hiç gelmeyen sesler müthiş..Derin çukurdan geçince süspansiyon sadece ses çıkartıyor o kadar.Tek eksi yorum olarak derin çukurlardan geçince gelen ses diye tabir ediyorum.Diğer tüm özellikleri hep beğenimi kazanmıştır..

• quote:

Orijinalden alıntı: kronikdonguselloser

Arkadaşlar biliyorum burası yeni citroen klübü ama ben hayatımda ilk defa bir araba aldım ve 2008 citroen c4 aldım bir tane. çok memnunum ancak cd çalar sorunum var audio cd yaparak dinleyebiliyorum müziği.

Teybi değiştirmek istiyorum ama aracın beyni sıkıntı yaratır mı diye korkuyorum! sizin bildiğiniz bir model var mıdır sorun çıkarmayacak yoksa her model olur mu?

sen istediğini takabilirsin sorun yok
    http://www.alibaba.com/products/citroen_c4/--340402.html buradan seç bir tane :)

• quote:

Orijinalden alıntı: danieljohn

Arac doluyken çukura girince o ses küt amortisor sesi bende de geliyor. 1.4 Vti benim araç, ortalama yakıt su an için 7.1 lt.

süspasyonlar sert ve tamamıyla asfalt için, türkiyedeki yolları düşünmemişler gibi, sen fransada böyle yol bulamazsın 100 m içinde 50 tane ptt çukuru sadece bizde var, 10 tanesinden kaçsan 40 tanesine girmek zorundasın. sert olma sebebi virajlarda salınıp kaymaması, ya buna katlanacaksın, ya daha yumuşak süspasyon bulacaksın, yada c4 de elveda diyeceksin ki piyasadaki tüm araçlarda bu rahatsızlık var
  • avrupada satılan C4 Exclusive bagajı

sağdaki yere dikkatli bakın aranılan subwoofer Exclusive'de standart bizde parayla bile alamıyorsun

zaten satılsa 1000 tl olur , 150 tl lik buzdolabı için 600 tl isteyen anlayıştan bu beklenirdi
  • yok exclusive donanımda standart değil. ingiltereden baktım navigasyonla birlikte DENON ses sistemi olarak alıyorsun.
    ikisi birlikte vergi hariç 1190 pound yaklasık 3400 tl.
    burda 5000 tl'ye yapsınlar ben alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpionkit76

yok exclusive donanımda standart değil. ingiltereden baktım navigasyonla birlikte DENON ses sistemi olarak alıyorsun.
    ikisi birlikte vergi hariç 1190 pound yaklasık 3400 tl.
    burda 5000 tl'ye yapsınlar ben alırım.

5bin çok para
  • Ya bu citroen fiyatlarda napmış öyle gördünüzmü BMW ile yarışıyorlar Ds4 ds3 fiyatı

http://www.citroen.com.tr/Resources/Content/TR/Tarifs/binek.pdf bence cok para
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetk_

Arkadaşlar aracı ilk çalıştırdığınızda yanıp bir süre sonra sönen "ok" lambası var.Bazıları diyorki o lamba sönene kadar bekle bazıları diyorki hayır araç dizel gerek yok çevir çalıştır hemen.Şimdi beklemek lazım mı değil mi ?Sizce?
    Teşekkürler.

araba belli bir süre çalışmıyor sen çevirsende, ekranda yağ seviyesi uyarısıyla çalıştırabilirsin, sanırım kitabında dayazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: __GeneraL__

Ya bu citroen fiyatlarda napmış öyle gördünüzmü BMW ile yarışıyorlar Ds4 ds3 fiyatı

sevgili general bence sen ds4 ds3 kısmına yaz bu serzenişini, cruzcuların gazına gelip bizi üzme, gerçi onlar bmw'den bile üstün bir arabaya biniyorlar neden ds4 tartışırlar anlamam onuda

• Arkadaslar sag arkadan bir tikirti gelmeye basladi, ozellille kasisli yollarda cok sinir bozucu. Babama kullandirdim gectim arkaya oturdum bir saat ugrastim bulamadim. Emniyet kemerleri, kapi fitilleri, kapj acma kolu her yere baktim, kapinin icinden geliyor gibi. Bir fikriniz var mi cuma gunu servise gidecegim ana kapiyi pencereyi sökturmek istemiyorum sonra da baska sesler cikmasin ortaya cok kafama takildi bir tavsiyeniz var mi
  • Arkadaşlar ekte yeni resimler paylaşıyorum ama hiç biri gerçeği kadar güzel görünmediğini belirtmek isterim.led lerin gerçek rengi beyaz 6300k dır.
    ledlerin elektriği far içindeki park ampulunun kablosuna bağlanmıştır park ampulu aynı zamanda gündüz farı olduğu için ampul aynen yerine takılmış ve ampulun duyunun arkasına elektrik bandı ile elektriğin ampule gitmemesini sağladım.. Ledler kaputa dizilmiştir.

Araç Start-stopludur toplamda tek far için 9 adet led kullanılmıştır.. 2-3 aydır kullanıyorum şuana kadar bir sorun yaşamadım.

• Daha uzaktan görmek lazım bunu yahu. Hiçbirşey anlamıyorum ben..

Nerde yaptırdın abi ?
  • Aslında sinyal kısmı angel far olmaya musait ama sarı renk
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafam33

quote:

Ya bu citroen fiyatlarda napmış öyle gördünüzmü BMW ile yarışıyorlar Ds4 ds3 fiyatı

sevgili general bence sen ds4 ds3 kısmına yaz bu serzenişini, cruzcuların gazına gelip bizi üzme, gerçi onlar bmw'den bile üstün bir arabaya biniyorlar neden ds4 tartışırlar anlamam onuda

Ben gaza gelmem beni tanımıyosun sadece cok pahalı dedim Kötülemek amaclı demedim :)

• quote:

quote:

quote:

Ben gaza gelmem beni tanımıyosun sadece cok pahalı dedim Kötülemek amaclı demedim :)

@general, ds4 ile ilgili bilgisi olan ds4 ü olan yok henüz zaten c4 ü olan biri ds4 ile kıyaslayamaz bariz fiyat farkı var o arabanın alıcısı başka bunun başka,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Besiktask34 -- 21 Eylül 2011; 6:58:47 >

• Citroen 3 iş günü içerisinde onarımını tamamlayamadığı araç sahiplerine günlük 50 TL ödeme sözü veriyor! Detaylı bilgi için 0312 207 45 93.

böyle bir şeyden haberi olan varmı?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

@general, ds4 ile ilgili bilgisi olan ds4 ü olan yok henüz zaten c4 ü olan biri ds4 ile kıyaslayamaz bariz fiyat farkı var o arabanın alıcısı başka bunun başka,

ya mustafa33 fiyatlar ne böyle dedim bişey demedimm

hele sakin ol sen Kasımda askerim üzme beni

• 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.