Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (134. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28.972
Cevap
173
Favori
1.792.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynen aynen ilk 1 sene 2bin TL' ye satacaklar dedigin gibi sonra inecek fiyat. Honda Civic Navilerde aynı olayı gözlemlemiştim.
  • Yılbaşı dönemlerinde veya bayramlarda olduğunda o rakam 300 USD a adar çıkıyor.
    Sonuçta ticari bir amaçla getirmiyoruz, sadece kendi aracımız çin getiriyoruz mantığından hareketle;
    Ürün üzerine 100 USD civarında fiyat yazılır, (GIFT) hediye olduğu belirtilir ve festival dönemlerine denk getirilirse %95 sorunsuz geçer
    :)
    illegal bilgiler ansiklopedisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: INCARA

Yılbaşı dönemlerinde veya bayramlarda olduğunda o rakam 300 USD a adar çıkıyor.
    Sonuçta ticari bir amaçla getirmiyoruz, sadece kendi aracımız çin getiriyoruz mantığından hareketle;
    Ürün üzerine 100 USD civarında fiyat yazılır, (GIFT) hediye olduğu belirtilir ve festival dönemlerine denk getirilirse %95 sorunsuz geçer
    :)
    illegal bilgiler ansiklopedisi

Keşke :)) umarım gümrükçüler çinden ne hediyesi diye düşünmez :D
  • Araçları garantiden çıkartır mı bu cihaz, ne dersiniz;? biliyorsunuz park sensörü takmaya dahi citroen sıcak bakmıyor :D
  • çinliler türk piyasasını bildiği 100 dolar ve fatura kısmına dvd player yazar ama sadece gümrükte içi açılırsa el koyarlar genelde memur bakmaz bakası tutarsa vermez, artık iş biraz sıkılaşmış zor gibi, ithal eden firma öpücüklerini sunarak bize satıcak, opel servislerinde dikkatinizi çektiyse kendileri satıyor benim 450 dolara aldığımı 2bin tl ye 2 sene önce satıyordu yaklaşık 1600 dolar civarı ettikleri kara bakarmısınız aç gözlü olmasa 450 dolar yerine 600 e verse riske girmem servisten alırım ama biliyorlar zor olduğunu allah ne verdiyse giydiriyorlar fiyata , servis garanti bozulur diyor ama servis içinde philips görüntü sistemi takılır diye afiş asıyor, yani bizden başkasına yaptırsan garanti dışı biz yaparsak garanti içi, ben alabilirsem yaptıracam hadi garanti dışı saysında göreyim aramızda sözleşme yok şunu takarsan garanti biter diye en çok mahkemelik oluruz bilir kişi bakar eğer taktırdığım cihazdansa ben suçluyum , uğraşmaya değermi bilmem ama okısımı bozuk para yeri olarak kullanmak zoruma gidiyor. aracın çıkışı 12v ise bende 12 v bir şey takacağım, 12 vol eğer arabayı yakarsa bir bidon benzin ekleyip kalanıda ben yakarım, ozaman 12 volt çakma çin cihazı telefon şarj aleti takarsam onunda beyni yakma şansı doğuyor

çok kızdığım servislere için uzun uzun sitemkar bir şekilde yazdım kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Besiktask34 -- 22 Eylül 2011; 17:38:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafam33

çinliler türk piyasasını bildiği 100 dolar ve fatura kısmına dvd player yazar ama sadece gümrükte içi açılırsa el koyarlar genelde memur bakmaz bakası tutarsa vermez, artık iş biraz sıkılaşmış zor gibi, ithal eden firma öpücüklerini sunarak bize satıcak, opel servislerinde dikkatinizi çektiyse kendileri satıyor benim 450 dolara aldığımı 2bin tl ye 2 sene önce satıyordu yaklaşık 1600 dolar civarı ettikleri kara bakarmısınız aç gözlü olmasa 450 dolar yerine 600 e verse riske girmem servisten alırım ama biliyorlar zor olduğunu allah ne verdiyse giydiriyorlar fiyata , servis garanti bozulur diyor ama servis içinde philips görüntü sistemi takılır diye afiş asıyor, yani bizden başkasına yaptırsan garanti dışı biz yaparsak garanti içi, ben alabilirsem yaptıracam hadi garanti dışı saysında göreyim aramızda sözleşme yok şunu takarsan garanti biter diye en çok mahkemelik oluruz bilir kişi bakar eğer taktırdığım cihazdansa ben suçluyum , uğraşmaya değermi bilmem ama okısımı bozuk para yeri olarak kullanmak zoruma gidiyor. aracın çıkışı 12v ise bende 12 v bir şey takacağım, 12 vol eğer arabayı yakarsa bir bidon benzin ekleyip kalanıda ben yakarım, ozaman 12 volt çakma çin cihazı telefon şarj aleti takarsam onunda beyni yakma şansı doğuyor

çok kızdığım servislere için uzun uzun sitemkar bir şekilde yazdım kusura bakmayın

Hani imza mimza yoktu.

• konu beşiktaş olunca dayanamıyorum sevgili M.T.A
  • quote:

konu beşiktaş olunca dayanamıyorum sevgili M.T.A

Güzel imaj gerçekten biz C4 için öyle birşey yapamadık
  • quote:

Orijinalden alıntı: INCARA

quote:

Güzel imaj gerçekten biz C4 için öyle birşey yapamadık

Aslında çok detaya gerek yok c4 III sade google gibi kırmızı beyaz bir logo güzel olacaktır
  • acaba bizim arabaların sedanını yapcaklar mı ? gerçi eski c4 sedan gibi yapcaklarsa hiç yapmasınlarda..
  • Arkadaşlar istediginiz malı ancak 1 1 yolcu beraberi sokabilirsiniz unutmayin ki 150 tl bandrol navlun sigorta yani malın bedeli ve 300 tl en az sair masraf olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: racert

Arkadaşlar istediginiz malı ancak 1 1 yolcu beraberi sokabilirsiniz unutmayin ki 150 tl bandrol navlun sigorta yani malın bedeli ve 300 tl en az sair masraf olur

şöylebirşey daha var nekadar doğru tartışılır ama daha çncede belirttiğim gibi çinliler türkiye sistemini bildiği için faturaya 100 dolar sınırını yazıp açıklama kısmına dvd player yazıyor budurumda çoğu işlemden ücretten kurtuluyorsunuz trt bandrol filan, kutunun içini açmazlar ise alabiliyorsunuz, doğru bir şey değil ama trt ninde her elektronik alletten bandrol ücreti ve kullandığımız elektirikten pay alması nekadar doğru?
  • quote:

Çok şık güle güle kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: racert

Arkadaşlar istediginiz malı ancak 1 1 yolcu beraberi sokabilirsiniz unutmayin ki 150 tl bandrol navlun sigorta yani malın bedeli ve 300 tl en az sair masraf olur

Google'da resimleri mevcut ama nekadar doğru.
  • Vallahi yakalanirsa cok büyük cezası var ben diyeyim cunku gümrükler eskisi gibi degil herşeye c ok dikkatlice bakılıyor ve de çin malı kırmızı olur o zaman ya ceza ya da diger ceza var memura gore
  • anlamıyorum bu işleri adam sahibinden.com da satıyor ve çinden gelecek diyor 1 ay bekleme süresi var diyor sen türkiyedeki siteden alıyorsun sana kargo takip nosu yolluyor mal çinde diyor ama adresine kadar geliyor arkadaş için güvenlik kamerası aldım evine geldi 120 tl kendim sipariş verdim ott ye geldi 50 tl ama bir sürü evrak istediler canımdan bezdirdiler ama aldım, adam 70 tl karlı gözüküyor ama merak ediyorum eve kadar nasıl yollamayı başarıyor çünki kargo takipde çıkış çin varış arkadaşın ev adresi, zor bir durum getirtebilirsem sizinle paylaşacağım
  • Bizim C4 Ler için olan NAVI DVD ye out of stock diyor. bence hala üretilmedi.
  • millet nerde ya dünden beri kimse yazmamış
  • ahanda geldim
  • ben biraz daha yazarsam ban yerim hep ben dolduruyorum ne oldu kapı sesleri filan düzeldi galiba kimseden şikayet gelmiyor artık, renk gelsin biraz foruma bence mcp dgsden iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Besiktask34 -- 24 Eylül 2011; 22:42:29 >
  • 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.