Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (1313. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
28.970
Cevap
173
Favori
1.789.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13111312131313141315
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu arada bakım yaptırırken triger ömrünü sordum ustaya 10 yıl 180.000 km dedi kitapçıkta da bu şekilde yazıyor e-HDi motor için bilginize,ustam otosay dan ayrılıp özel.servis açan biri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: resurgence

Arkadaşlar aracımda navimate marka multimedia ekran var,bluetooth ile bagladigimda telefon görüşmesi yapabiliyorum fakat telefonumdaki mp3 ü bloetooth üzerinden dinleyemiyorum bağlanıp yürütüyor fakat ses araçtan çıkmıyor ,bloetooth ayarlarından hepsine izin verdim ama ses alamıyorum çözümü bilen var mıdır?
    bu sonradan takılan multimedya cihazları arıza ışığı yaktırıyor deniyor orjinal değilse, doğru mu acaba?
  • thythy T kullanıcısına yanıt
    Alakası yok gayet uyumlu bir şekilde arıza ışığı falan yakmıyor hatta televizyon dahi izliyorum

• thythy T kullanıcısına yanıt
    merhaba.
    benim aracımda cyclone marka multimedia cihazı takılı. 3 yıldır sorunsuz şekilde kullanıyorum.
    sadece geri görüş kamerası ve bluetoth için bile kullanılır. tavsiye ederim.
  • quote:

Bu arada bakım yaptırırken triger ömrünü sordum ustaya 10 yıl 180.000 km dedi kitapçıkta da bu şekilde yazıyor e-HDi motor için bilginize,ustam otosay dan ayrılıp özel.servis açan biri
    Teşekkürler bilgi için,
    Benim araç 130.000 e geldi 2012 model bende kara kara düşünüyorum triger değiştirsem mi acaba diye?
    Baktığınızda km olarak 50.000 var, yıl olarak 4 yılı var,
    Aracı ikinci el aldım,
    Sizce ne yapsam ikinci el almış olduğum için geçmişinden çokta emin değilim,
    Ne yapsam ki acaba
  • bayramses kullanıcısına yanıt
    Bende 2. el aldım,5 yıl olduğu için değiştirmek istedim fakat ustam trigerede örneğin mazot filtresinede(bir sonraki bakımda değişecek) gerek görmedi, maddi düşünen birisi olsa sanırım triger dahi değişir sonuçta ona göre işçilik alacaktı fakat öyle birşey yok 10 yıl 180.000 km dedi hatta bakıma 10.000 kmde geleyim dedim oda yurt dışında 20.000 türkiyede 15.000 yada 1.yıldır erken gelme yazık günah dedi,bu kadarda maddi konuda mütevazi ne diyeyim arkadaşlar.

• erzi kullanıcısına yanıt
    Bluetooth üzerinden sadece telefon görüşmesi yapabiliyorum sizdede oylemi,örneğin telefondaki müziği dinleyemiyorum ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: spintirea

Arkadaşlar ortalıkta biraz kafa karıştırıcı bulduğum bir konu var. 2011-2013 arası confort donanım'da bazıları USB-Aux girişi yok diyor bazıları da fotoğraflarda olduğunu gösteriyor. Hangisi doğru?
    2012 lerde yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: enreka_tr

Hayırlı olsun çok kelepir olmuş kazasız belasız binin. Benimki de aynı renk ;)

Bende Bridgestone lar Turanzalar vardı yazlık continental aldım baya yumuşak, rahat olsun derseniz tavsiye ederim. Bridgestone lar da kötü değil 250 300 civarı her lastik hemen hemen aynı kalitede ve tatmin edecektir. Michelin energysaver da düşünebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Hocam baskı balatayı servise sorup orjinali ile deiştirmek en iyisi derim yada sat daha düşük km li bişey al.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-hatasiz-boyasiz-dusuk-kilometreli-580381748/detay

• quote:

Arkadaşlar bizim c4 lerin orjinal Fren balatası ve fren disk inin markası nedir yada kullandığınız tavsiye edeceğiniz balata markası var mı? Ayrıca aracım 52000 km de 2013 model kilometre dolmasada yaş itibarıyla triger değişim zamanı gelmiş midir?
    TRW takın hocam.
  • JNG9O J kullanıcısına yanıt
    Hocam arkalarda peugeot citroen amblemli trw var durumalrı iyi diye değişmedi fakat önlere ustam kale taktı yumuşak sıkıntı yaşamazsın dedi şu an icin çok memnunum bakalım zaman ne gösterecek

• quote:

Bluetooth üzerinden sadece telefon görüşmesi yapabiliyorum sizdede oylemi,örneğin telefondaki müziği dinleyemiyorum ben.
    Teypten kaynak olarak tlfnu seçiyor musunuz? Başka bi player ile ya da bi kaç pause play yaparak deneyebilirsiniz sorun olmamalı

• enreka_tr kullanıcısına yanıt
    Bendeki navimate multimedya bluetooth ile bağlanınca direk arama yapma ekranı geliyor

• Onu bilemiycem ben orijinali için demiştim

• evet arabayı biraz test ettim aldıktan sonra, aracımın km biraz yüksek ama gayet iyi.bakım zamanı geldi, önceki sahibi ağır bakımlarını 10-15 bin km önce yaptırmış, baskı balata triger...

istanbul anadolu yakasında servis önerebilecek olan var mıdır? filtre dolu uyarısı veriyor, bunu temizletmek gerekiyormuş galiba araç 2011 92 bg manuel

araçla ilgili düşüncelerime gelince;

- yakıt: abi yakmıyor bu araba :) ml320, mondeo 2.0 benzinli vs gibi dertsiz başıma dert aldığım arabalardan sonra tek kelimeyle mükemmel. tam km sıfırlama ayarlarına falan bakmadım, öğrenince bir bakarım tüketim değerlerine uzun yolda falan aşırı düşük tüketimler yakalamak mümkün gibi görünüyor, aileyle uzun yola çıkıldığında otobüsten ucuza gelecek gibi km kullanım maliyeti

- iç mekan: hep iri arabalar kullandığım için beni biraz kastı, ama sınıfına göre normal, içi biraz fazla siyah geldi bana, karanlık, açık renk koltuk kılıfı almam gerekecek, iç mekan malzeme kalitesi gayet iyi yeterli bu fiyata göre.

- yalıtım: bu özellikle dikkatimi çekti, dizel olmasına rağmen baya sessiz. o konuda gayet başarılı, tok bir araba sınıfına göre.

- donanım: benimkinde sonradan takılmış navigasyon, kol dayama vs var çok bakmadım, ben öyle sensör vs delisi değilim, açıkçası donanımına bakmadım :) baz donanım galiba aldığım araç, attraction. ama dediğim gibi sis farı navigasyon vs ıvır kıvır taktırmış önceki sahibi.

- güvenlik, daha fazla airbag olsa iyi olurdu, ncapi iyi galiba.

- amortisor vs: o konularda bir şey diyemeyeceğim acayip sakin ve yavaş kullanan biri olarak limitlerini bilemiyorum, yol tutuş vs konularında ahkam kesemeyeceğim çünkü o işlerden anlamam, gayet düzgün gidiyor gibi.
    ama şundan korkuyordum, yok arkası torsiyon laklak edişyor konforsuz falan diye ben ne ses duydum ne de rahatsızlık hissettim. yukarıda yazdığım gibi yumuşak ve sessiz bir araba.

şanzıman: yıllardır manuel kullanmıyordum. aga hata ettik manuel aldık dedim kendime :) 1-2 nci vitesleri beğenmedim, yolu çok uzun geldi bana, yani 1le kalk 2ye geç yavaşla 1e geç, yolu kısa olsaydı daha iyi olurdu. alışana kadar baskı balatayı yemezsek iyi :)) çok takır tukur geldi 1-2, diğer vitesler çok yumuşak onlarda sıkıntı yok.

- direksiyon falan soyulmuş, kronik diyorlar, çok aldırmam ben öyle şeylere, kadranı çok güzel, cıvıl cıvıl.

- parçaları baya ucuz geldi bana diğer araçlarımdan sonra, disk balata bitik önde, netten baktım ön iki disk balata 180-200 falan. valla bende motosiklet var ön arka disklerine 800 lira para vermiştim zamanında :)

aklıma gelenler bunlar. özetle, benim gibi ortalama bir değerle az masrafla taşısın diyorsanız fiyat performans oranı iyi bir araba, polo corsa fiyatına daha iyi bir araba gibime geldi.

• Kartal Şb otomotiv var tavsiye ederim servis olarak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emekkk

Kartal Şb otomotiv var tavsiye ederim servis olarak
    sağolun hocam, bir bakarım. gerçi yetkili servislerde kampanya varmış galiba ptesi bir arayacağım.
  • resurgence R kullanıcısına yanıt
    benim araçta arıza ışığı yanıyordu eski sahibi navigasyondan demişti meğerse sinyal ampulü patlakmış ondanmış.
  • Arkadaşlar mcp için yazılım güncellemesi yaptırabileceğim yer bileniniz var mı? (tam otomatiklerdeki gibi frenden çekince ilerleme)
    İstanbul anadolu yakasında ikamet ediyorum.
    İrem özel serviste 300 tl bir rakam aldım. Daha uyguna yaptırabileceğim yer var mıdır?
  • 2013 hdi c4ü var.56000 km de , babamın 84 model broadwayde bile olmayan kadar çokçukur sarsıntısı hissettiriyor. yumuşatmam için ne yapmam lazım .tekerlerleri sırf bu yüzen goodyear efc grip yumuşak lastik aldım değişme olmadı
    Bİrde direksiyon titreme yapıyor bazende rot ayarı yaptırmama rağmen çok az hissedilebilecek şekilde sola çekiyor. burç denen şeyde mi arıza vardır yardımcı olabili rmisiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 13111312131313141315
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.