Bildirim
Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (1258. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
2012 c4 comfort plus dan c5 comforta geçmek konusunda görüşlerinizi almak isterim. Her ikisi de 1 yıl içinde kasa değiştiriyor. Km olarak iki araç da aynı olsa ne kadar fark ödenir sizce?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
3 sezondur lm32 kullanıyorum daha hiç yolda bırakmadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
C5 , C4 ten daha önce kasa değiştirecek.
Mevcut kasanın 2.0 HDi 163PS
Hydractive süspansiyonlu ,Tourer olanı 2008'de çıkmasına rağmen hala iş görür,çok iyidir.
Bunun dışında C5 yalıtım olarak C4 ten daha iyidir.
Baz pakette elektrikli katlanır ayna olmalı.
İkinci eli kolay gider .
C4 dizellerin temizleri,Attraction ları 50'den başlıyor C5 in normal piyasası 55-60 arasıdır.
Yeni C5 :
http://www.autobild.de/artikel/citroen-c5-iii-2017-vorschau-7137841.html
(15.Fotoğraf civarları)
Şahsi tavsiyem Eski C3 / Yeni C3 ü herkesin incelemesi aradaki farklara dikkat etmesi.
Mesela yalıtım olarak Golf iyidir ,kapı üstünde 2 kat yalıtım fitili,arka ön kapılar arasında yalıtın fitili,kaput izalatörü vs.
Eski C3 te hiçbiri yoktu.
Ama yeni C3 te hepsi var.
Donanım,tasarım gibi konularda Almanları geçen markalar yakında kalite , yalıtım gibi konulardada geçecek.
Fark olarak 5-15.000 lira arasında diye düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Teşekkürler @turkhun
Jng c5 üretilmeyecek demişti bana bayi. Fotolar konsept olabilir mi?
C4picasso üzerine yapılacak diyor yazı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enreka_tr -- 13 Aralık 2016; 11:22:41 >
Üretilir hocam Türkiye'de C-elysee 10.000 tane sattı C4 Lounge ve C5 te gelirse yıllık 50.000 satışa yaklaşırlar diye düşünüyorum.
Ama Distrübütör çok kötü saçma sapan fiyat politikaları var.
Fotoğraflar konsept ama C3 Konseptleride epey benziyordu...
2017 de c5 türkiye ye getirileceği söylenmişti ama ne derece doğru bilmiyorum.c4 1,2 puretech benzinli eat6
epey bi süre fiyatlarda gözükmezken şimdi listede var.hemde baya bi yüksek fiyattan. c5 te de ters köşeye yatacaz gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 27can27 -- 14 Aralık 2016; 21:22:16 > -
Hocam sizin Passatta boya var mıydı ?
Selami bizim işyerinin karsisinda Alaman marka araclar icin özel bir servis var Porsche, Merco, Bmw, Mini, Rover, Jaguar, Audi gibi markalar geliyor ama servisin sahibinde Mazda 6 var. Oğlunda ise C3 ün 2 kapılı olan DS pahalı olanindan var. Kaç beygir bilmiyorum ama cocuk bana Mercedes ve Bmw leri tokatliyorum dedi otobanda birde tuhaf sesler cikiyor egzosundan chip mi atmis öyle birseyler diyordu. -
DS3'ün 202 beygir güç üreten Racing versiyonu var. ;)
Merak ettim bu servisi alım satım yapıyor mu ?
Evet sanirim ondan olabilir arac beyaz ama tavani mavi renk birde camlari siyah çift egsozuda var.
Hayır alım satım yok sadece tamir yapiyorlar ama biraz yuksek fiyatlari. -
arkadaşlar DS4 hoşuma gitti. almayı düşünüyorum. olumlu olumsuz yönlerini yazacak varmı? arka camları açılmıyormu? -
Arkadaşlar merhaba.
2015 confort bluehdi tekno plus aracim 21000km ye geldi. 15000 bakımında addblue koydurmamistim bitmemiş ti. şimdi azaldı uyarısı verdi çarşamba günü aracı servise goturecem.
Servise bikac sorun soyleyecem
1. Sizin c4 lerde hız kesicilerden geçerken ön tekerlekler hız kesiciye vurduğun önden lak diye tok bir ses geliyor mu?
2. On camın konsolla birleştiği yerden zırıltı geliyormu özellikle doseme taşlı yollarda giderken içinde bozuk para varmış gibi. Büyük ihtimal cama ufleyen fanlardan falan yani oranın içinden gelen ses var mı. Servis o sesi gidermek için ön konsolu mu söker ?
3. 2 gün önce araç karda patinaj yaptı sonra bikac lastik havası inik uyarisi verdi önceden de sağ ön lastik uyarısı vermişti bi kaç kere hava vurunca duzeldi. Şimdi önleri 34 arkalari 32 yaptığım halde uyarı gitmiyor surekli veriyor.
4. En önemlisi motor sogukken sabah veya akşamları arabayı ilk çalıştırdıktan sonra 100-200 m gittikten sonra frene basınca ışıkta falan araç stop ediyor sonra ayağımı frenden çekince start ediyor fakat gaza bastığım halde tepki vermiyor ben bu sırada bi kaç kere gaza bas çek yapıyorum. Tabi bu arada araba yavaşça akiyor ayağım frenden olmadugi için motorda çalışıyor fakat gaza basınca gitmiyor 3-5 saniye sonra ise kendiliğinden gaza basarken sanki motor tekrar ateşlenmiş gibi canlanıp gidiyor. Bunu motor sicakken yapmıyor sadece ilk calistirmalarda yakın mesafe stoplarda yapar. Bölge bir hatayı araştırdım ne yaşayan var ne goren var. Tabi serviste yapmıyor onlarda bisey yok diyor .
Servisin gerek önden gelen seslere normal demesi gerekse bu start stop sistemindeki hatandan dolayı sonra ön konsoldan gelen zırıltı arabadan huylandirdi beni. İkinci el olsa bu kadar olurdu ki bu araba sıfır araba.
Çarşamba günü anahtarı servise teslim edecek yalnız start stop nasıl yaparlar neleri değiştirirler bu arızayı onlarda yapmaması olmadığı anlamına gelmiyor bu arız yüzünden iki kere kırmızı ışıkta kaldım araç gaza basınca gitmediği için tekrar kırmızı yandı ben ışıktan geçene kadar. Servise ne demem lazım benim dememle start stop sistemini değiştirirler mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramsey28 -- 19 Aralık 2016; 19:34:04 >
-
Arkadaşlar merhaba acil yardım.... Bugün kırmızı ışıkta beklerken araç birden vites kutusu arızası acil tamir ettirin dedi. Kontağo kapattım açtım ikaz gitti sorun gözükmüyor gibi ama araç ayağı firenden çekince ilerleme özelliğini kaybetti. Aracım 2013 confort plus c4 fikri olan varmı ne yapmam lazım. -
Yazılım güncelleme ile düzelir sanırım, bende de olmuştu 3 sene önce.
Konsolda duyduğun zırıltı genelde kaputu açtığında ön cama yakın olan kablo ve boruların tirteşiminden geliyo olabilir
Stop- start sorununun aynısını bu forumda daha önce okumuştum, çözüldü mü bilmiyorum sabırla geriye dönüp okumalısın
Bir DS4 kullanıcısı olarak şunları söyeyebilirim. DS4 gerçekten DS4 isteyen birinin bineceği bir otomobil.Almadan önce test etmenizi tavsiye ederim. Arka camlar açılmıyor. Bunun dışında bence fiyat performans aracı. -
merhabalar,
C4 'lerde tam otomatiklerde (eat6) iki tip vites goruyorum, farkı nedir acaba?
-
Sağdaki 2015 te üretilen modeller benimki gibi soldaki 2016 modeller vites topuzunu değiştirmişler yani.
Yine ben yazmisimdir. Bi ara yine yazdiydim. Bakımı falan bekledim geçer diye sonra serviste bisey diyemedi öyle kaldı. Bunu anlamak için start stop sistemini bilmek gerekiyor. Motorun soğuk olması ile alakalı bi durum bu amam onun gaza basılınca neden tepki vermediği sonra kendi kendine tepki vererek gaza basarken bikac kere borularda birikmiş olan o mazotu birden yakmasi ve güçlü bir ses çıkarıp spor modda kullanırmış gibi sonra yoluna devam etmesi.
Bu yazılımla alakalı olabilir mi veya akü ile alakalı akü ile alakalı olsa bilgisayara bağlanınca hata vermesi lazım değil mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X