Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (1256. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (5 Mobil) - 2 Masaüstü5 Mobil
5 sn
28.972
Cevap
173
Favori
1.792.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12541255125612571258
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hangi araç ki bu marka model ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganjaman

Arkadaşlar sanırım akü zayıflamaya başladı araç 2012 model 4-5 yıl makul bir süre diye düşünüyorum akünün ömrü için. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Mutlu-varta-bosch marka düşünüyorum daha önce taktıran şurada uygun fiyatlıdır diyen arkadaş varsa bi zahmet el atıversin

Bendeki de 2012 model, 6 aay önce değiştirdim yetkili serviste, stop start uyumlu 700₺, dışarda daha uygun, eski sayfalarda marka model belirtmiştim bakarsanız bulabilirsiniz, şu an hatırlayamıyorum, bi arkadaşımda 2013 model vardı o da 6-7 ay önce bitirdi aküsünü, sizinki iyi dayanmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • caglar57 C kullanıcısına yanıt
    Bir göz atayım önceki sayfalara. Aslında daha zorlasam gider belki ama yolda kalmanın alemi yok Bir iki sabah çalışmama yaptı ama sanırım kızdırma bujisinden kaynaklı onun haricinde kalkışta yine soğuk havalarda şanzumandan gelen uğultu ve s&s devreye girmemesi beni aküye yönlendirdi. Umarım doğru tahmindir.
  • ganjaman kullanıcısına yanıt
    Ben Mayıs ayında değiştirdim araç 2012 ss çalışmamaya başlamıştı. Energiser aldım gayet memnunum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar
    4 yıldır kullandığım C4 aracımı sattım (c4 2012 excluisive)
    Aldığım arca uymadığından şimdi de kış lastiği ve jantları satıyorum ilgilenen varsa malum siteden 369519462 bakabilir ya da özelden mesaj atabilir.
    C4'ü 82.000 km kulandım araçlarınızın kıymetini bilin.

• Arkadaşlar bu araç hakkinda yorumunuz nedir..

• hzr34 H kullanıcısına yanıt
    Kaça aldınız acaba? Energizer için de gayet olumlu yorumla okudum vartadan boschdan geri kalmaz diye.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ChonDanger kullanıcısına yanıt
    Zaten Varta yı Energiser üretiyormuş. 700 ₺ liste fiyatı tanıdık yerden aldım biraz daha hesaplı geldi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hzr34 H kullanıcısına yanıt
    Evet ben de duymuştum bunu. Bakalım hangisini uygun fiyatlı denk getirirsem onu alıcam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChonDanger

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-otv-avantajli-0-km-citroen-ds4-crossback-1.6-dizel-120-bg-eat6-363318787/detay

Arkadaşlar bu araç hakkinda yorumunuz nedir..

Garaj lazııım garaj lazım ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Wolfen1976

Hangi araç ki bu marka model ne ?

Ford,Volvo,BMW,Toyota'ya Dizel motor satan ve benzinli Valvetronic motorlar da dahil olmak üzere BMW ile benzinli motor üretimi yapan grubun,HDi motor fikrini ortaya atan üyesinin Yakışıklı Hatchbak'i

Honda Turbo motorlarda hortum olayını çözdü mü ?

• Yanit uzun ama cevap kısa olmalı onu yazsaydın ya.

Öyle bir sorun yok diyorlar simdi de CR-V de varmis eskiden çözmüşler son bilgi bu.
  • Bir iki akücüden fiyat aldım 70 ah agm akü için mutlu 420 tl , banner marka varmış wv araçlarının orjinallerinde bundan var dedi ne derece doğru bilemiyorum 450 tl, yiğit akü 235 dedi, bosch 520 civarı olması lazım dedi varta için satıcı bulamadım.
  • calop C kullanıcısına yanıt
    c4'ten hangi araca geçmeyi düşünüyorsun hocam?
  • ganjaman kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim dediğinizi yaptım artık ölçüyor , peki ölçüm yapmayı neden durdurmuştu
  • Garaj var.. :)
  • alperen_69 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim ne demek. Üst limit olarak sayaçta 10000 km belirlenmiş maalesef o değere ulaşınca ölçüm duruyor.
  • Bmw 320i ye geçtim. C4 ten sonra başkası kesmedi. :)

• Bende bakınıyorum, sanırım merso cla (gücüm yeterse) ya da ds5, başka araç için aracımı satmam sanırım

• Akü%70 seviyenin altına düşerse s&s devreye girmiyo, ben ilk zamanlar ölçtürdüğümde %68göstermişti, servise sordum acil değil zararı da yok demişti, 3-4ay değiştirmeden bindim, fakat benle aynı anda s&s çalışmayan arkadaşım da aynı taktiği uygularken yolda kaldı🙂
    Bu arada şunu bilin ki 4 aylık s&s çalışmayan süreçte hiç sıfırlamadığım sayaçda karma tüketimde 0.6lt artış oldu bilginize

• 
Sayfa: önceki 12541255125612571258
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.