Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (1231. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.972
Cevap
173
Favori
1.792.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12291230123112321233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşkar yeni kasa c4 lerde 80 km yi geçince rüzgar sesi hissedilmeye başlanıyor 120 yi geçince ciddi derecede rüzgar sesi içeriye giriyor.Fitilleri kontrol ettim bir sıkıntı görünmüyor.Bu rüzgar sesi sizlerdede böyle mi yoksa başka bir sorun mu var ?
  • Tabiki hocam istediğiniz şekilde faydalanabilirsiniz.Bu uygulamanın özellikle araç boşken hissedilir derecede faydası olduğunu düşünüyorum.Artık süspansiyon eskiye nazaran daha az vuruyor ve sert yerlerde vursada eskisi kadar ses çıkarmıyor.Ama araç tam yükteyken deneme şansı bulamadım.Maliyeti düşük ve uygulamasıda kolay olduğundan imkanı olan herkes yaptırabilir.
  • arkadaşlar c4 için güncel donanım detaylarını nasıl öğrenebiliriz.hangi donanım paketinde neler var detaylı bir türlü bulamadım. citroen tr sitesinde sadece fiyatlar var.
  • Hocam forumdaki Troll'lere hiç yüz vermeyin Vagçısı olur Fordçusu olur direkt şikayet edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • h.cagil H kullanıcısına yanıt
    Siz kriterlerinizi söyleyin ben yardımcı olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: Okan9455

Arkadaşkar yeni kasa c4 lerde 80 km yi geçince rüzgar sesi hissedilmeye başlanıyor 120 yi geçince ciddi derecede rüzgar sesi içeriye giriyor.Fitilleri kontrol ettim bir sıkıntı görünmüyor.Bu rüzgar sesi sizlerdede böyle mi yoksa başka bir sorun mu var ?

Hayır.

Cam açıktır belki

• Troll bitmez hocam forumda sağolsun yönetim gerekeni yaptı, bmw 3 forumunu takip ediyorum 3 aydır trollere cevap vermekten araba konuşamıyor adamlar, c4e geri dönelim en güzeli, 60k bakımı geldi benim, mersayı arayp fiyat almam lazım
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Kaç bin km'ye kadar kullanacaksınız hocam ?

• 150bin kmye kadar niyetim var Allah izin verirse
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Yılda kaç bin km yapıyorsunuz hocam ?

• değişiyor hocam ama 15binden fazla olduğunu düşünüyorum, son 4 ayda 8500km yapmışım
  • h.cagil H kullanıcısına yanıt
    citroen'in sitesi biraz sorunlu, tasarımı da karışık, normalde yapmanız gereken broşür talebi kısmına tıklayıp tabloları indirmek ama şu an c4 sayfasından ds4 broşürleri çıkıyor, makyajlı kasanın tabloları vardı bende resimlerini ekleyeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

değişiyor hocam ama 15binden fazla olduğunu düşünüyorum, son 4 ayda 8500km yapmışım

Satıp Exclusive alın derim.

• hocam o da yeni kasaya kalsın, eğer alırsam en üst donanıma sunroof hariç herşeyi de ekletirim zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Evil -- 25 Ağustos 2016; 0:04:36 >
  • Selamlar, aracimin kisa frlari 4 defa park lambsida 1 defa patladi. Bu normalmi sizlerdede boylemi.
    2013 exc. Otomatik far kullaniyorum surekli

• turkhun T kullanıcısına yanıt
    Halojen far değil mi hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: turkhun

Selamlar, aracimin kisa frlari 4 defa park lambsida 1 defa patladi. Bu normalmi sizlerdede boylemi.
    2013 exc. Otomatik far kullaniyorum surekli

Bende 2012 exc. var bende otomatik far kullanıyorum. Henüz patlayan vs. hiç olmadı.
  • Arkadaşlar merhaba, bir konu hakkında sizlerin neler düşündüğünüzü öğrenmek istiyorum.

2012 model c4 sahibiyim, aracımın motoru 1.6 120 hp vti internette okuduğum kadarı ile LPG montajına uygun bir motor ancak kafamı kurcalayan şey acaba taktırdıktan sonra LPG kaynaklı bir sorunla karşılaşırmıyım? Bir kaç arkadaşıma danıştım yeni arabaya yazık olur dediler benzinin 4,45 dayandığı şu günlerde benim cüzdanımada yazık oluyor. Bulunduğum bölgede BRC bayisi FS (Faruk Sevgili) otogaz var internetten okuduğum kadarı ile işini ciddiye alan ve yaptığı işin arkasında olan bir insanmış, taktırıpta memnun olmayan yok gibi bir şey. Sizce ne yapmalıyım bugün iş çıkışı en azından bir fiyat almak ve kendisi ile tanışmak için gitme niyetim var.

• Lacano kullanıcısına yanıt
    ismail RXT 2.0 kullanıcısına yanıt
    1.4 VTi'lere takan var.

Benimde aklıma geldi ama bu arabalar çok elektronik ıvırt zıvırt arıza çıkarabilir bide her modelde olan yağ yakma olayı var.

VTi motora uyuyor ama takandan duymak lazım.

BRC eski VW araçlarımda vardı takarsanız onu takın piyasadaki en iyi LPG'dir ondan sonra Atiker gelir

• Lacano kullanıcısına yanıt
    hocam burda bütün lpg firmalarının temsilcileri, ustaları vs. var, konulara sorsan hepsi fiyat verir, daha önceki c4 uygulamaları hakkında da bilgi verirler
    https://forum.donanimhaber.com/forumid_376/tt.htm
  • 
Sayfa: önceki 12291230123112321233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.