Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (1170. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.972
Cevap
173
Favori
1.792.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11681169117011711172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mobil oto servisi bilirmisiniz bilmem orayi aradim Baski balata Volant Sanzimam rulmani ve sanziman yagi. 1.530 tl fiyat verdi. O servisde bi kere aracimin bakimini yaptirdim memnun kalmistim kullandiklari parcalarda fena degildi ama bu Sanziman olaylarinda nasillardir bilemem Degistirdikleri baski balatalara Garanti veriyolarmis 10.000 km .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __GeneraL__ -- 11 Mart 2016; 18:05:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi ustamdaki fiyatda bu
    Baskı Balat'a 400 TL
    Deb bilyası 300 TL
    Şanzıman yağı 80 TL
    İşçilik 400 TL
    Volant 800 TL

• Eğer sizlerinde varsa bilindik ustasi soyleyin :) onümuzdeki ay karadeniz turu yapcam aracimla Bu işleri halletmem lazim. Motor takozuda degiscek bide 110.000 bakim yapilcal

• Hayırlı akşamlar arkadaşlar,

bir saat önce bir yere gitmek için aracı çalıştırmak istedim. kontağı çevirdim çat diye bir ses geldi. motor arızası yandı servise götürün diyor. oysa dün park ettim aracı ve hiç bir sorun yoktu. bir daha çevirdim yine bir çıt sesi ama aynı hata
    15 dk sonra yine denedim yine aynı.

böyle bir sorunla karşılaşan oldumu daha önce?

bu arada araç 2012 c4 dizel otomatik exclsive modeli.

konu hakkında fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim...
  • akünüz yeni değilse, akü bitmesi de olabilir diye aklıma geliyor..
    motor arıza mı servis lambası mı bilmiyorum ama,
    akünün üzerinde şarj durumu yeşil değilse, akü ihtimali artar diye düşünüyorum
  • benim de akü ilk aklıma geldi. lakin radyoyu actım çalıyordu. hani radyo açık kalınca korumaya giriyor diye düşündüm uyarı falan da vermedi. bilmiyorum veriyormuda

2012 model hiç akü değişmedi. uzun zamandır da start stop devreye girmiyor. belki havalardan dır demiştim ama aküden de şpeleniyorumdum.

yarın gündüz bakarım rengine ama farlarda yanıyor araç kilidini açınca ?

akü bitti ise de nasıl değişecek o da sıkıntı!!
  • gxsafa G kullanıcısına yanıt
    Siz benim yazdıklarımı iyi okumamışsın sanrım. Düşeş araç almaktan bahseden kim?
    Bi kaç msj önce de yazdım yine yazayım; ederinin altında araba aldığın zaman mutlaka bi sıkıntısı vardır başına geleceklere razı olman lazım.
    Alıcak adam onun fiyatınıda bilir, salak mı sanıyorsunuz insanları? Dediğin gibi 3 bin 5 bin fazla verir kafası rahat eder ben bundan farklı bişey konuşmuyorum, ben bu 3bin 5bin tl yukarısı için konusuyorum.

Sen 20bin tl de fazla isteyebilirsin, aracın gözüne çok güzel gelebilir. Biz bikerede o aracı alan adama soralım "kaça aldın bu aracı" diye?

Hee birde; 3 bin 5 bin tl fazla verince allah tarafından garanti mi geliyor "çatıdan su almaz" diye? O nasip işi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafasd

Hayırlı akşamlar arkadaşlar,

bir saat önce bir yere gitmek için aracı çalıştırmak istedim. kontağı çevirdim çat diye bir ses geldi. motor arızası yandı servise götürün diyor. oysa dün park ettim aracı ve hiç bir sorun yoktu. bir daha çevirdim yine bir çıt sesi ama aynı hata
    15 dk sonra yine denedim yine aynı.

böyle bir sorunla karşılaşan oldumu daha önce?

bu arada araç 2012 c4 dizel otomatik exclsive modeli.

konu hakkında fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim...

hocam akü %75in altına düşerse s&s çalışmaz, ben bu şekilde 3ay dolaştım, sorun akü ise 700tl. Ama bence akü sorunu gibi durmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglar57 -- 12 Mart 2016; 2:10:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ognemir

Sanayideki ustalar Sachs markaya da orijinal diyor Valeo'ya da orijinal diyor
    Orijinalden kastı Citroen kutu mu , önemli olan o ..
    Siz dışardan da alsanız aynı olacak gibi duruyor o yüzden dışardan almayın parçaları.Bir sorun olursa sizin parçada sorun var bizim montajımızda problem yok derler... İhale size kalır

Mobil oto servisle gorustum hersey dahil işcilik 1.530 tl fiyat verdi. Benim usta 1.500 ustune bide 400 tl iscilik ekledi. Toplamda 1.900 tl dedi. Sanirim mobil otoya yaptircam duymussunuzdur kapiniza kadar gelip bakim yapan bir firma. Kullandiklari parcalar valeo veya Luk

• __GeneraL__ kullanıcısına yanıt
    Luk veya Valeo kullanması bence iyi..

• 2009 hdi c4 sahibiyim. Ds4 almayı düşünüyorum, bayağı da araştırdım aracı. Bulursam temizinden bir dsport prestij paket ehdi alacağım inş.

55-60bin lira bandında daha mantıklı bir otomobil bulamadım açıkçası.

• ulutan1 kullanıcısına yanıt
    Hocam biz araç alan insanları salak sanmıyoruz estağfurullahta, siz araç satan insanları salak sanıyorsunuz sanırım, otogalerici ağzıyla kasko ederi üzerinden fiyat tespitini siz çıkardınız. ben aracımı satarsam ederiyle satarım malımın düşmanımıyımki ederinden düşüğüne veriyim, siz aracınızı isterseniz aracını kasko değerinden satın bunda bir sıkıntı yokta, araç almak istediğiniz zaman sizin hesap çarşıya uymaz.

asıl siz yazdıklarımı anlamamışsınız bende satan adam için 3 - 5 bine bakmaz ucuza satar sıkışmıştır vs. yazdım ama neyse siz aracınızı kasko değerinden satın
  • quote:

Bide yaptiklari işçilikleri öğrensem :)

• arkadaşlar 2012 c4 start stop akü özelliklerini bilen var mı?

aküden şüpheleniyorum. takviye deneyerek çalıştırmayı deneyecem bakalım.

takviye yapan vr mı hiç ?
  • quote:

arkadaşlar 2012 c4 start stop akü özelliklerini bilen var mı?

trcitroen de konusu olmuştu diye hatırlıyorum, bi bak istersen hocam.şunu da ekleyeyim, servisin 700tl çektiği akü dışarda 350tl

• quote:

Orijinalden alıntı: caglar57

quote:

trcitroen de konusu olmuştu diye hatırlıyorum, bi bak istersen hocam.şunu da ekleyeyim, servisin 700tl çektiği akü dışarda 350tl

Ben normal varta akü taktirdim serviste ama start stop 3 aydir sorunsuz calisiyor.:))Çalismaz demislerdi ama varta bayagi güclu cikti herlade..
  • quote:

Orijinalden alıntı: saitates

quote:

quote:

Ben normal varta akü taktirdim serviste ama start stop 3 aydir sorunsuz calisiyor.:))Çalismaz demislerdi ama varta bayagi güclu cikti herlade..

normal derken? Stop-startlı araca stop-start uyumlu OLMAYAN akü mü taktınız? Yetkili servis mi yaptı bunu özel mi? Fiyat nedir?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: saitates

quote:

quote:

normal derken? Stop-startlı araca stop-start uyumlu OLMAYAN akü mü taktınız? Yetkili servis mi yaptı bunu özel mi? Fiyat nedir?

Servis takti Varta markali.240 tl olmasi lazim.Evet düz akü taktilar.Start stop calismayabilir dediler ama yada kisa sure sonra akü seviyesi düser calismaz dediler ama 3 aydir sorunsuz calisiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitates -- 13 Mart 2016; 17:28:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: __GeneraL__

quote:

Bide yaptiklari işçilikleri öğrensem :)

Onu maalesef denemedin bilemezsin :)
  • kitapçığında nasıl akü takviyesi yapılacağı yazıyordur,
    ben olsam ona bakar ona göre varsa destek alabileceğim bir araç, takviye yapmayı düşünürdüm,
    veya yakında bir elektrikçi varsa aracın başına çağırır aküyü ölçtürürdüm,
    güvenilir bir servis varsa ve araç kaskoluysa ücretsiz yol yardım ile çektirip götürmek de tercih edilebilir.
  • 
Sayfa: önceki 11681169117011711172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.