Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (1168. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28.972
Cevap
173
Favori
1.792.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11661167116811691170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar 2011 veya 2012 confort kazasız boyasız 1.6 ehdi 110hp manuel c4 e ne kadar teklif edebilirim. Yada piyasası nedir sahibindene baktım fakat çok değişik fiyatlandırma biçimi var pek anlayamadım. Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PewDiePie

Herkese merhaba arkadaşlar 2011 veya 2012 confort kazasız boyasız 1.6 ehdi 110hp manuel c4 e ne kadar teklif edebilirim. Yada piyasası nedir sahibindene baktım fakat çok değişik fiyatlandırma biçimi var pek anlayamadım. Saygılar.

"Araç kasko değer listesinden" bakıp istediniz aracın model, düz, otomatik vs.. fiyatını görebilirsiniz.

Araç temiz, boyasız, sıkıntısız ise kasko değerinden 2 veya 3bin tl daha fazla olması normaldir. Daha fazla isteyenler biraz abartmış oluyor pazarlık edip fiyat kırmak lazım, ederi belli.

Eğer araç fiyatı kasko değerinden aşağıdaysa bi sıkıntısı vardır veya çok acil ihtiyacı vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle herkese selamlar yaklaşık 4.5 sene çok şükür gayet memnun bir 307 1.6 hdi kullanıcısı olarak iki hafta önce aracımı sattım ve uzun araştırmalar sonucu beğenerek aldığım 2013 model comfort plus c4 'üme kavuştum ve ilk izlenimlerim oldukça şık ve dopdolu bir araç yakıt ve performans konusunda zaten tartışmaya bile gerek yok ki 1 depo ile 1200 km şehir içi şehirlerarası karışık geçmiş durumdayım ses yalıtımı başarılı zaten araç tamamen konfora yönelik düşünülmüş desem abartmış olmam şimdilik bunları söyleyebilirim ama zevk meselesi kimileri de beğenmeyebilir ama bilmeden kullanmadan ön yargılı yaklaşanları da hiç anlamıyorum alternatif yok mu bu dolulukta bu modelde dizel bir Alman almak isteseniz 100.000 tl keyifli sürüşler...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fbchamp F kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun, hoşgeldiniz aramıza. Kazasız belasız sürüşler...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler Rabbim herkese kazasız belasız kullanmak nasip etsin

Hayirli olsun. Kazasiz belasiz insallah

Oncelikle hayirli olsun bende ayni aractan bakiyorum ne kadara aldiniz acaba

• Arkadaşlar linkte bulunan araç için fiyat ve diğer konularda yorumlarınızı almak istiyorum. Temiz exculusive almayı düşünüyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

http://sahibinden.com/278556336

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hzr34 -- 7 Mart 2016; 22:45:15 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Exclusive fiyatı Hakkında fikrim yok ama araç mükemmel görünüyor fiyatı makulse ki muhakkak araştırmışsınızdır gönlünüze göre olur inşallah acizane expertiz ve şasi/plaka mesaj sorgulaması yaptırmayı kesinlikle unutmayın derim

• hzr34 H kullanıcısına yanıt
    temiz ise al,kaçırma, benim aracın birebir aynısı,aynı renk, ben o fiyata vermem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exclusive en dolu modeli tabi ilanda tertemiz görünüyor, buna aldanmayıp expere sokmak lazım, ben 1 ay once aldım aynı modelin confort olanı bende de boya kaza hasar yok 48.500 TL ye aldım bende. 65 binde aldım. Fiyatı iyi gibi tabi ne kadar düşürürsen senin açından okadar iyi. Siyah renk den otürü sorunun yoksa al bencede, siyah çok toz oluyor o yuzden dedim bende megan vardı siyah sanki mahallenin bütün tozu çamuru arabamın üstünde idi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: .B.

- Arkadaşlar ECO modeda motor duruyor ya, işte yaklaşık 50 saniye sonra motor tekrar çalışmaya başlıyor. Eco mode'un belli bir süresi mi var acaba?
    - Arabayı anahtarla açtım diyelim, farlar ve aynalar açılıyor (exclusive) sonra kapıyı açınca 5 saniye zor duyulan bir ses geliyor bu normal midir?
    - Lastikleri kaç km ya da yılda değiştirmek lazım? Kışlık lastik öneriniz var mıdır?

2016 model exclusive 97.000 diyor. Bu otomatikman bizim fiyatları da etkiler ve artırır değil mi :)

Hocam bendede var o ses elektrik sesi gibi bujileri ısıtıyor sanırım.
  • emre_ngage kullanıcısına yanıt
    Aslında cam tavan olsa tadından yenmezdi ama... Bu arada siyah renkte aslında benimde tereddütlerim var. Bir de exculusive ile comfort arasında ne fark var jant, koltuk ısıtma, masaj ve kör nokta dışında?

• Bir sorum olacak debriyaj kavraması üstte gibi geldi balatadan da olabilir ama genelde öyle midir veya ayar olabiliyor mu?

Koltuk isitma yok hocam, cam tavan onemli d

• turkhun T kullanıcısına yanıt
    Bir tek koltuk ısıtma mı yok?

Benim araç 20000de de,50000de de ,70000 de de üstte kavrıyor.Balatayla alakası yok,ayarı öyle.Servis buna birşey yapamayız ayarı bu şekilde diyor

• Teşekkürler

• Slmlr arkadaslar, 2006 model citroen c4 aldim, celik jant dijital klima sabitleyici falan var 110 diye aldim komsumdan, ruhsatta da kw olarak degil direk beygir olarak 110 yazilmis. Acaba 90 liklar ile 110 luklar arasinda bariz olan fark varmi nasil anlayabiliriz.

Confort ile exculusive arasında bildigim çok fark var :) hatırladıgım bir kaçını yazıyım sana .

Yağmur sensörü
    Far sensörü
    Arka park sensörü
    Otomatik katlanan yan aynalar
    Oto. kararan dikiz aynası
    Ekrandaki ışıklar göstergeler renk seçimi onda yapılıyor sanırım zira ben confortta yapaamdım
    Bildigim ısıtmalı koltuk var ki masaj özelliği bile vardı diye hatırlıyorum.
    Çelik Jant
    ve daha büyük ekran

eminim bunlardan fazla çok vardır daha. Bu yukardaki bir çok özelliği ekleyebiliyorsun aracına confortu da alsan zira ben aldıgımda kullanıcı yukardakilerin bir çğunu eklemişti. İlla exculusive almak şart değil confort plus da alsan işini görür bence.
  • 
Sayfa: önceki 11661167116811691170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.