Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (1124. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
28.972
Cevap
173
Favori
1.792.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11221123112411251126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: caglar57

quote:

Orijinalden alıntı: erhan8

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ihzone89

quote:

quote:

İyi günker 2012 c4 var bende bugun dijital klimayı açtığım zaman derece ayarları 50-60 lara çıkmış hani lo bqşlıyor 16-17-18 die gidiyor ya bende 55 ten başlıyor işte daha önce bu sorunu yaşayan varmı

yok bilen birileri arkadaşlar

Yol bilgisayarı ayarları ile oynandiysa celsius tan fahrenhait A geçmiş olabilir. Kontrol edin, büyük ihtimal ondandır.

yalnız hocam benim dediğim dışarı sıcaklığı değil dijital klimadaki sayılar 22-23 dreceye filan ayarlıyosun ya onu diyorum 55

bilen kimse yokmu nette hiçbişey bulamadım

arkadaşın yorumu mantıklı, menü ekranından sıcaklık ayarını °C yap.

yaptım hocam o değil dediğiniz sıcaklık değeri benim sorunum dijital klimadaki göstergeler hani klimayı 22-23- derecelere ayarlarsın ya işte artık bende 23-24-25 gibi görünün değerler 55-56-57 gibi gözüküyor

• Klima düğmesi digital ekranı bozulmuştur.
    Eskiden Casio saatlerimizde olurdu. 55 veya 88 gibi rakamları yazardı bozlunca.
    Servise göstersen iyi edersin. Geçmiş olsun.
  • 16 Santigrat Derece = 60.8 Fahrenhayt Derece olduğuna göre bende yol bilgisayarından sıcaklık biriminin santigrat' dan fahrenhayt' a dönüştüğünü düşünüyorum.
    Klima a.c' yi açtığınız da 55-60 aralığında iken soğuk mu üflüyor sıcak mı peki?
  • Anahtarla tüm camları açıp kapatabiliyormuşuz meğer..Dün tesadüfen keşfettim

2012 model Comfort Plus....Kilit açma yada kapama tuşuna basılı tutunca oluyor :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: caglar57

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ihzone89

quote:

quote:

İyi günker 2012 c4 var bende bugun dijital klimayı açtığım zaman derece ayarları 50-60 lara çıkmış hani lo bqşlıyor 16-17-18 die gidiyor ya bende 55 ten başlıyor işte daha önce bu sorunu yaşayan varmı

yok bilen birileri arkadaşlar

Yol bilgisayarı ayarları ile oynandiysa celsius tan fahrenhait A geçmiş olabilir. Kontrol edin, büyük ihtimal ondandır.

yalnız hocam benim dediğim dışarı sıcaklığı değil dijital klimadaki sayılar 22-23 dreceye filan ayarlıyosun ya onu diyorum 55

bilen kimse yokmu nette hiçbişey bulamadım

arkadaşın yorumu mantıklı, menü ekranından sıcaklık ayarını °C yap.

yaptım hocam o değil dediğiniz sıcaklık değeri benim sorunum dijital klimadaki göstergeler hani klimayı 22-23- derecelere ayarlarsın ya işte artık bende 23-24-25 gibi görünün değerler 55-56-57 gibi gözüküyor

servise sorsanız daha doğru olur.
    cihaza bağlayıp kontrol ederler.

• quote:

Orijinalden alıntı: erzi

16 Santigrat Derece = 60.8 Fahrenhayt Derece olduğuna göre bende yol bilgisayarından sıcaklık biriminin santigrat' dan fahrenhayt' a dönüştüğünü düşünüyorum.
    Klima a.c' yi açtığınız da 55-60 aralığında iken soğuk mu üflüyor sıcak mı peki?

soğuk üflüyor fahrenayta baktım onda değil
  • puma72 kullanıcısına yanıt
    Mcp şanzımanlarda vites geçişlerinden sıkıntı yaşayanlar vardır , özellikle 1 den 2 ye geçerken yada yokuş yukarı çıkarken karasızlık sorunu gibi , bunlari güncellemelerle hallettiler sanırım . Ayrıca 130-140 gibi hızlarda direksiyonda titreme sorunu yaşayan arkadaşlar vardı ,
    salıncak burçlari değişitirmişlerdi . Alcagin aracı sürüp bunlari test erdersin . Ben manuel 1.6 hdi comfort plus kullanıyorum ,45 e manuel comfort plus bulabilrisin 70-80 binde plus donanım çok dolu bir donanım yok yok . Ama illa otomatik dersen comfort donanım bulunabilir
  • Yeni rekor
    100 km.'de 3,4 lt.
    Bursa Dikkaldırım - Hasanağa arası 25km.
    25 km yolu 3,14 TL'ye geldim.
    Şaka gibi
    Ortalama hız 49 km.
    Küçük sanayiye kadar malum sabah trafiği.
    Küçük sanayiden sonra 85-90 km/h hız.
    Yokuş aşağı viteste gaza basmadan iniş.
  • yaran Y kullanıcısına yanıt
    uyarılarınız için çok teşekkürler. önceliğim otomatikten yana. çünkü aracı eşim de kullanacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihbursa

Yeni rekor
    100 km.'de 3,4 lt.
    Bursa Dikkaldırım - Hasanağa arası 25km.
    25 km yolu 3,14 TL'ye geldim.
    Şaka gibi
    Ortalama hız 49 km.
    Küçük sanayiye kadar malum sabah trafiği.
    Küçük sanayiden sonra 85-90 km/h hız.
    Yokuş aşağı viteste gaza basmadan iniş.

aynı yokuşu çıkarsanız doğru veriyi alırsınız, aracın ne yaktığı düz yolda belli olur, eğer yokuş varsa iniş veya çıkış farketmez, deniz seviyesinden ne kadar yüksekte seyahate başlarsanız ölçümü aynı seviyeye çıkınca tekrar okumalısınız. Yoksa öyle inişler var ki aracı 2,5lt yakıyo gösteriyor. Saygılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.2 puretech motorlar satışa sunuldumu acaba fiyatları nedir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aracıma ds4. Sport modellerinde bulunan difüzörlerden ve yan kapı koruma çıtalarından taktırmak istiyorum. Bu parçaları servisten başka bir yerde bulmamız mümkün mü ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Arkadaşlar, köpekbalığı anteni füme renk aracım için sipariş etmiştim. Maalesef gri gönderildi. Kargo maliyeti + ürün maliyetine satıyorum. Kargo dahil 50 TL'dir. 3M yapıştırıcısı kutuya dahildir.

Kutuyu heyecanla açtım ama rengi görünce moralim bozulmadı desem yalan olur. :) Bu arada fotoğraftaki otomobilin rengi ruhsatınızda ne olarak geçiyor, bende ilginç biçimde gri demiş. Füme diye biliyorum.

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017Citroen C4 II ve DS4 2011-2017Citroen C4 II ve DS4 2011-2017

İlanı yakında Sahibinden'e koyacağım. 50 TL kargo dahil arkadaşlar.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alpine. kullanıcısına yanıt
    Helal olsun, kitapçık verisini 25km ile geçmişsin
    Bu arada videonun isminde alpine görünce michelin kış lastiği ile mi yaptın acaba diye düşündüm
  • Nedense Alpine ismini seviyorum bu arada adım da Alper. Herhalde birbirine yakın isimler olduğu için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba,

Kısmetse bende C4 1.6 VTI COMFORT M/T ile aranıza katılacağım, araç 2014, 10250 km.de, Anadolu yakası Kadıköy'de olduğum için hangi servisi önerirsiniz (Kozyatağındaki Daloğlu olabilirmi..)
  • 58cemo kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, allah kazasız belasız kullanmayı nasip eder inşallah.
  • Hayırlı olsun.
    Daloğlu, Ulugöl fark etmez. ikisi de aynı.
    fakat sonradan arayıp gereksiz fiyat yükseltmelere dikkat edin. yalan yere balata, motor koruma, yağ katkısı vs. derken %50 daha fazla fatura çıkarabiliyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ognemir

Hayırlı olsun, allah kazasız belasız kullanmayı nasip eder inşallah.

Teşekkür ediyorum, herkese inşallah kazasız sürüşler..
  • 
Sayfa: önceki 11221123112411251126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.