Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (1126. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
28.970
Cevap
173
Favori
1.788.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11241125112611271128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cevabınız için teşekkür ederim. Biraz daha araştırınca normal bir durum olduğu kanaatine vardım.
  • Arkadaslar aracimin bide voltaj dusurme sorunu var
    Mesela aksam giderken araba vites kucultup buyuturken farlardan voltaj dusuyo. Bu sorunda aküden kaynaklanabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ADANALI ARKADAŞLARIM HANGİ ÖZEL SERVİSİ KULLANIYORSUNUZ
  • Ben de Bursa da iyi bir özel servis arıyorum tavsiyesi olan var mı?
  • Ben son bakımı malzemeleri kendmim alıp yetkili serviste yaptırdım.
    Polen ve hava filtresini kendim değiştirdir.
    Yağı-yağ filtresini-bujileri serviste değiştirttim. Çokta uçuk bir işçilik almadılar.Debriyaj pedalında sertleşme vardı onu da hallettiler .
  • ognemir kullanıcısına yanıt
    Benim de elimde yağ mevcut sadece değişim işçiliği ve filtreler değişecek onun parası heralde fazla bişey tutmaması lazım.. Debriyaj sertliğini nasıl hallettiler acaba aynı sorun bende de var..
  • ganjaman kullanıcısına yanıt
    Asıl para tutan zaten yağ ve polen filtresi.

Benim debriyaja basınca dibe doğru sertleşiyordu ve tam dibe gelmeden sanki bir tırnak varmış ve ona takılıyor ''kıt'' diye bir ses yapıyordu.Ben debriyaj merkezi bozulmuştur diye düşünüp değiştirmeyi göze almışken, usta hemen sorunu anladı.Debriyaj alt merkezini yağladı bişiler yaptı.Debriyaj pedalı pamuk gibi oldu.10 ay geçti bakımı yaptıralı hala aynı yumuşaklıkta.
    Not: aracım 2011 mart çıkışlı ve 67 bin küsür km oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ognemir -- 12 Ağustos 2015; 16:52:31 >
  • ognemir kullanıcısına yanıt
    Araçlarımız hemen hemen aynı benimkide nisan 2011 50000 de.. Benim debriyajda sertlik siZin bahsettiğiniz gibi değil genel bi sertlik tüm araçlarda var sanırım zaten aynı durum.. Bu hafta sonu bakım için bi kaç yere uğrayayım bakalım 70-80 civarı bişey tutar gibime geliyo polen hava yağ filtresi ve yağ değişim işçilik ücreti..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, Sürücü ve yolcu koltukklarının arka tarafında fermuar var yeni farkettim, bütün araçlarda varmı ve ne işe yarıyor acaba..
    Citroen C4 II ve DS4 2011-2017Citroen C4 II ve DS4 2011-2017

• 58cemo kullanıcısına yanıt
    Bel destekli olanlarda bel desteğinin mekanizmasına erişebilmek için fermuar yapmış olabilirler.Kılıfı çıkarmak için değil çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: ognemir

Bel destekli olanlarda bel desteğinin mekanizmasına erişebilmek için fermuar yapmış olabilirler.Kılıfı çıkarmak için değil çünkü

Tamam, teşekkürler
    ayrıca benim araçtan çakmak çıkmadı (aldığım yerden istememmi gerekir (Bayraktar istinye), normalde bütün araçlarda çakmak var değil mi)
  • 58cemo kullanıcısına yanıt
    Bu soruna 2014 model sadece confort donanım alan arkadaşlar cevap verebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ognemir

Bu soruna 2014 model sadece confort donanım alan arkadaşlar cevap verebilir.

Tamamdır teşekkürler..
  • Arkadaşlar aranızda bluehdi eat6 test eden var mı? Yakıt ve performans olarak tecrübe eden henüz karşılaşmadım. Bir de bunlarda tekno plus paketlerinde arka camlar forddaki gibi siyah olmuyor mu?
    Ayrıca katalokta direksiyondan vites değiştirme var gözüküyor ama araçta göremedim. Bilgisi olan varmı?
    Bir de tercih olarak megane HB gt line 1.5 edc ve auris advance 1.6 cvt düşüncemiz var. Sizler ne önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akustika -- 13 Ağustos 2015; 21:34:31 >
  • Arkadaşlar, TÜV standartlarına uygun ilk yardım seti nereden alabiliriz..
  • Arkadaşlar
    Araç marş basmıyor.
    Akü bitmiş sanirim.
    Start stop yok bende
    Bizim araçların akusu kaç amper bilen var mi? Yada JEL akü mu?
    Kitapçığa baktım birşey yazmiyor

• Araç alacağım. Yeni kasa (2011-2015) Citroen C4 attacrion ve comfort modellerinin minimum 70 maksimum 130 bin km 2. El gerçek değeri nedir.

Teşekkürler.

• Sağ arka çamurlukta resimdeki gibi bir sürtme izi var, bunu sizce nasıl yaptırmalıyım (mini onarımdan AUTO KING'de olabilirmi) fakat Auto King'le ilgili bayağı fazla olumsuz yorum da var, yapılırsa lokal boya olurmu buraya acaba, önerileriniz nelerdir...
    Citroen C4 II ve DS4 2011-2017
  • Auto King'de iki defa mini onarım yaptırdım (Biri suzuki GV diğeri de Fiat Punto idi). İşçiliklerinden memnun kaldım. Kaskoyu bozmaması ve ve olabildiğince minimalist çalışmaları güzel..
    Servislerle ilgili şikayetler genel olarak göreceli. Umarım bittiği zaman içinize siner...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MGE -- 20 Ağustos 2015; 11:50:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MGE

Auto King'de iki defa mini onarım yaptırdım (Biri suzuki GV diğeri de Fiat Punto idi). İşçiliklerinden memnun kaldım. Kaskoyu bozmaması ve ve olabildiğince minimalist çalışmaları güzel..
    Servislerle ilgili şikayetler genel olarak göreceli. Umarım bittiği zaman içinize siner...

Teşekkür ediyorum..
  • 
Sayfa: önceki 11241125112611271128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.