Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (1066. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (4 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil
5 sn
28.970
Cevap
173
Favori
1.788.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10641065106610671068
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NioX

Selamlar arkadaşlar..

Öncelikle 8 ay içerisinde 14000 kmyi doldurduğumu aracımdan çok memnun olduğumu belirteyim. Allah kazası belasız binmeyi nasip etsin hepimize.

Birkaç sorum olacak.

1. Ön taraftan benim tarafımdan bir tıkırtı geliyor. Özellikle yavaş hızlarda ve ön tekerlekler kasis vs yerlere girdiğinde veya direksiyonu döndürürken (belki denk geliyordur) bir plastik tıkırtısı duyuyorum. Bazen sürekli bazen 1-2 saniye. Servise götürüp baktırcam. ama ne olduğunu bilmediğim için bi yorum yapamadım. Yaşayan varmıdır aranızda?

2. ARka taraftan bagaj kısmından sürekli bir tıkırtı genellikle bozuk yollarda gelen bir ses ilk aldığım günden beri kesilmedi. Bunun aynısını benden sonra alan arkadaşımda yaşadı. Bu ses nedir nerden gelir?

3. FArlarımı ışığının yetmediğini düşünüyorum. Ön camım filmli. Daha da yetmez oldu. Beyaz ışıklı Mercekli far ne kadardır? Yani şu exclusive tipi far comfort plusa taktırabilir mi? ne kadara maliyeti olur?

4. 15000 bakımını 17000de yaptırsak bişey farkeder mi? :D

Herkese saygılar...

ön taraftaki aynı ses bende de var
    araç 63000 de bu zamana kadar tık ses yoktu.
    bende haftasonu bi götürüp baktırıcam bakalım.
    amortisör takozu diyen var, z rotu diyen var. bakalım ne çıkacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: offday

quote:

Orijinalden alıntı: axeleon

quote:

Orijinalden alıntı: erzi

Merhaba.
    Aracin kullanma klavuzunu okudugumda geri vitese taktigimizda ayna nin istedigimiz sekilde asagiya indigini yaziyor. Ben denedim ama olmadi, bu ozellik sadece exclusive donanomda mi var acaba. Benim aracim comfort plus.
    Tesekkurler.

comfort plusta da var. bende geri vitese taktığım zaman 1-2 defa tesadüfen aşağıya indi ama nasıl oldu nasıl yapacağız bilmiyorum

axeleon aracınız kaç model? Benim aracımda 2012 confort plus fakat geri viteste aynalar inmiyor.

2011 comfort plus+teknoloji paket

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Geri viteste aynaların aşağıya inmesi için sadece ayna ayar düğmesini sağa veya sola kaydırmanız yeterli. Hangi tarafta ise geri viteste o ayna aşağıya iner, ortada ise hiçbirisi inmez. Yapmanız gereken başka bir şey olmadığı için istisnasız her geri vitese takıldığında inmesi lazım. Eğer arada sırada iniyorsa arıza vardır. Ben üç senedir her sabah işyerinde park ederken sol aynayı aşağıya indirip yerdeki çizgiden hiza alırım, bir kere bile inmediği olmadı.

Ampul tipleri için Osram'ın aşağıdaki adresteki yazılımından aracınızı seçerek bilgiye ulaşabilirsiniz. Uzun, kısa, park, vs tüm ampulleri söylüyor. İngilizce ama...
  • axeleon kullanıcısına yanıt
    Bende comfot plus var ama bu özellik yok. Bildiğim kadarı ile exclusive lerde var
  • quote:

Orijinalden alıntı: helluri

araçta havalandırma kapalı iken hafiften bir esinti yapıyor.sizde de durum böyle mi(araç dijital klimalı)

onu kapatmak için klima üzerinde a\c tuşunun üstünde bi düğme var basarsan kapatır.
  • geri viteste ayna indirme modülü

ben amerikan park modulünü kullanıyorum 2 senedir sıkıntı yaşamadım.

http://www.ledstop2009.com/?pnum=24&pt=%C3%9Cr%C3%BCn+%C3%96zellikleri+Ve+Sat%C4%B1%C5%9F
  • Yakın zamanda 30.000 bakımı yaptıran var mı ? Ne kadara yaptırdınız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Selamlar,
    2013 tarfik çıkışlı 2012 model 29K km deki ds4 aracıma ait ilan hakkında sizlerin de fikirlerini almak isterim

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-keyif-araci-ds4-189850468/detay

ilan no: 189850468
  • Yaklaşık fiyat yetkili servislerde 500-550 arası, özel serviste 300 TL civarı olur sanırım.
    15 bin bakımının üzerine sadece mazot filtresi değişiyor.
    Balata, vs sıkıntı tespit edilirse onlar ayrıca giydirilecek.
  • moral83 kullanıcısına yanıt
    ben yaptırdım 420 tl ödedim mazot filtresi dahil
  • quote:

Orijinalden alıntı: barikal

ben yaptırdım 420 tl ödedim mazot filtresi dahil

Nerede ve ne zaman yaptırdınız ?
  • geri viteste ayna hareketi konusunda yardımcı olmaya çalışayım

öncelikle aracım exclusive olduğu için comfort ve plus larda var mı yok mu bunu bilmiyorum

aracınızda bu özellik varsa ve bu güne kadar farketmemişseniz bunun nedeni şudur; aracın aynasını hem ileri hem de geri viteste iken aynı konuma ayarlamış olabilirsiniz farkında olmadan!!!

önce aynanızı normal olarak ayarlayın, daha sonra aracı geri vitese alın ve sağ ya da sol aynayı seçerek geri viteste inmesini istediğiniz düzeye indirerek tekrar ayarlayın ( iki ayar farklı olmalı) genelde geri viteste iken daha aşağıda ve kapıya daha yakın ayarlanır!
    bu ayardan sonra vitesi Mye alın ayna ilk düzeyine kalkacaktır, R ye aldığınızda tekrar inecektir.

bu hareketi yapması için sağ yada sol ayna seçili olmalıdır, kapıdaki sağ-sol düğmesi ortada olursa bu özellik çalışmayacaktır!
  • aynanın aşağı inmesi sadece exclusive araçlarda var arkadaşlar.
    2013 ve sonrası için bir şey diyemeyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihbursa

quote:

Orijinalden alıntı: NioX

Selamlar arkadaşlar..

Öncelikle 8 ay içerisinde 14000 kmyi doldurduğumu aracımdan çok memnun olduğumu belirteyim. Allah kazası belasız binmeyi nasip etsin hepimize.

Birkaç sorum olacak.

1. Ön taraftan benim tarafımdan bir tıkırtı geliyor. Özellikle yavaş hızlarda ve ön tekerlekler kasis vs yerlere girdiğinde veya direksiyonu döndürürken (belki denk geliyordur) bir plastik tıkırtısı duyuyorum. Bazen sürekli bazen 1-2 saniye. Servise götürüp baktırcam. ama ne olduğunu bilmediğim için bi yorum yapamadım. Yaşayan varmıdır aranızda?

2. ARka taraftan bagaj kısmından sürekli bir tıkırtı genellikle bozuk yollarda gelen bir ses ilk aldığım günden beri kesilmedi. Bunun aynısını benden sonra alan arkadaşımda yaşadı. Bu ses nedir nerden gelir?

3. FArlarımı ışığının yetmediğini düşünüyorum. Ön camım filmli. Daha da yetmez oldu. Beyaz ışıklı Mercekli far ne kadardır? Yani şu exclusive tipi far comfort plusa taktırabilir mi? ne kadara maliyeti olur?

4. 15000 bakımını 17000de yaptırsak bişey farkeder mi? :D

Herkese saygılar...

ön taraftaki aynı ses bende de var
    araç 63000 de bu zamana kadar tık ses yoktu.
    bende haftasonu bi götürüp baktırıcam bakalım.
    amortisör takozu diyen var, z rotu diyen var. bakalım ne çıkacak.

Benim ses çok ilginç çukurdan yavaş geçerken ses uzuyor ve netleşiyor. Onun dışında hafif bozuk yollarda az ve kısa aralıklı ses ve sesler çıkıyor. Ciddi kafamı taktım.

• Ben onu sormuştum eğer yazılım izin verirse c plus araçlarada oluyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T@zm@nic

Arkadaşlar bi-xenon projemiz bitti. Bazı arkadaşlar merak etmişlerdi görselleri koyuyorum. Henüz montaj fırsatımız olmadı şehir dışındayım. 1 hafta sonra araç üzerindeki resimlerde gelecek inşallah.
    Hella intemo mercek,gen5 balast,osram xenarc d1s ampül,mercedes'ten çıkma led reflektör kullanıldı. Araç çalışınca ledler yanacak sinyal verince ilgili bölümün ledi sönecek ve sarı led yanacak. Sinyal kapanıldığında tekrar gündüz ledi yanmaya devam edecek.

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017

böyle bi sistem tam randımanda yani yükseklik ayarı ve ışık sensörüyle filan uyumlumu? ayrıca maliyet ne kadar olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NioX -- 6 Aralık 2014; 17:16:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: moral83

Yakın zamanda 30.000 bakımı yaptıran var mı ? Ne kadara yaptırdınız ?

Merhaba, yaptırdınız mı bilmiyorum fakat Ankara Otosay'da 1-1.5 hafta kadar önce 417 TL tuttu. Yakıt filtresini değiştirdiler. %15 indirim yaptıklarını söylediler, bana pek indirim varmış gibi gelmedi.
  • moral83 kullanıcısına yanıt
    2012 comfort plus da olmuyor. Fakat kitapçıkta bilgi mevcut. Son zamanlarda, yağışlı havalar sebebiyle oldu muhtemelen, ilk harekette kağnı gibi gıcırdıyor. Frende ses oluyor. Ne yapmalıyım?
  • Arladaslar, sofor koltugunun yukseklik mekanizmasinda sorun yasayan var mi aranizda? Benim koltuk kendi kendine yukseliyordu. Servise uc kez gittim, oncesinde teknik olarak imkansiz dediler, sonrasinda kabul ettiler ve mekanizmayi değiştirdiler. Ustelik ogrrndigim kadariyla bu sorundan dolayi tek basvuran ben degilmisim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk zamanlar bir kaç kere ben de bundan şüphelenmiştim ama çok uzun süredir olmuyor. Çok oturunca koltuk süngeri içeri göçtüğü için aldatıyor diye yorumlamıştım.
  • 
Sayfa: önceki 10641065106610671068
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.