Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (1029. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.970
Cevap
173
Favori
1.789.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10271028102910301031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aracım 1.6 ehdi Comfort plus son 8.000 km yarısı şehir içi yarısı şehirdışı ortalama olarak yol bilgisayarına göre 5.5 yakıyor sizce yakıt değerim nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lidi5

Arkadaşlar aracım 1.6 ehdi Comfort plus son 8.000 km yarısı şehir içi yarısı şehirdışı ortalama olarak yol bilgisayarına göre 5.5 yakıyor sizce yakıt değerim nasıl?

Ortalama hız nedir ? 30lö/h altındaysa değerler güzel, 30km/h üstündeyse normal

• 5,5 litre karma tüketim kabul edilebilecek bir rakam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seljuk

arkadaşlar merhaba

2013 model peugeot 208 aracım var ancak ailem genişleyeceği için daha geniş bir araca geçmek istiyorum. c4 dizel otomatiklerin comfort plus modelleri bana fiyat/performans aracı gibi geldi. 2013 model dizel otomatik comfort pluslar sahibindende 52bin-53bin TL arasında. sizce max ederi nedir ? görüşlerinizi ve yorumlarınızı almak isterim. saygılar.

iyi fiyat bence.. sıfırı 65-70.000 arasında.. kaçırma..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet205

Arabamda eskiden olmayıp yeni hissettiğim bir sorun var. Yalnızca arabayı ilk çalıştırıp kalkarken yapıyor.
    Sağ ayağımın altında birşey tık yapıyor bir kereye mahsus sizce ne olabilir.

bu aralar hava yağışlı. aracı yağışlı havada sürüp parka çektiğinizde ertesi gün ıslak tutunmuş olan balatalar , bir veya birkaç gün sonra el frenini ilk indirdiğiniz anda böyle bir ses çıkarabilir.
  • Arkadaşlar;
    Lastikleri değiştirme zamanı geldi.
    Hangi lastiği önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lidi5

Arkadaşlar aracım 1.6 ehdi Comfort plus son 8.000 km yarısı şehir içi yarısı şehirdışı ortalama olarak yol bilgisayarına göre 5.5 yakıyor sizce yakıt değerim nasıl?

Normal :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihbursa

Arkadaşlar;

Bence aracın üstünde gelen orjinal michelin lastikleri iyi yol tutuşa sahip.
  • Kırmızı ışıklarda yada durmalarda vitesi boşa almakla, A da tutmak arasında fark varmı debriyaj balatası ömrü açısından...

Boşa almanın avantajı olurmu yoksa hep A da dursada farketmezmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Kırmızı ışıklarda yada durmalarda vitesi boşa almakla, A da tutmak arasında fark varmı debriyaj balatası ömrü açısından...

Farketmiyor bizim araclarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: pamuk

quote:

Arkadaşlar;

Tam tersi berbatlar.Benim araçtakiler 2 sene sonunda artık yolda durmuyorlardı.

Good Year Efficent Grip tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: weba

quote:

quote:

Arkadaşlar;

Bendeki Michelin Primacy Pilot'lar ilk sene mükemmeldi, ikinci sene iyilerdi ama bu sene hiç memnun değilim. Şu anda 46 bin km.deyim ama bunun yaklaşık 15 bin km.si kış lastikleri ile yapıldı. Yani 30 bin km gayet olumlu şartlarda kullanıldığı halde (45 bin bakımında da fren balatası değişimine gerek duyulmadı) lastikler artık iyice kabak oldu. İlk başlardaki sessizlik de yok. Kaldı ki bendekiler Michelin'in üst düzey lastiği. Energy Saver'ların zaten yeni iken bile evlere şenlik olduğunu herkes söylüyor, vasatın altında gezen gayet sıradan bir lastik gibi görünüyor.

Neticede iki senede lastik değiştirecek kadar zengin olanlara halan Michelin (ama Primacy 3 elbette) tavsiye ederim ama ben o kadar zengin olmadığım için bir daha Michelin almayacağım. Goodyear Efficient Grip sık sık övgü duyuyorum, bu yazı da mevcut lastiklerle geçirip seneye kışlıklardan yeni lastiklere geçişi Goodyear ile yapabilirim.

• Arkadaşlar hayırlı geceler, aracımı bugün teslim aldım, ilk süpriz 4 disk fren oldu. Sitede attracionlarda 15 jant görünüyor. 16 var bende. Sac jant ama olsun. Kışlıklarım vardı 2 tane taze onları kurtarmış olduk.
    yokuş kalkış desteğini denedim bence mükemmel. ancak laguna gibi değil kabul etmek lazım... 20.000 km de bakıma gelin dediler... Çok mutlu oldum.. Kolçak, sis ve büyük teypte olaydı tadından yenmezdi valla..

• Arkadaşlar aşağıda 0 km boyalı fırsat araçlarını sizlerle paylaşıyorum yalnızca 3 adet devamı yok.

2014 0 km C4 Exclusive neptün mavi renk 1,6 E-hdi Exclusive + kör nokta 59,500 TL + trafik sigortası (SAĞ YAN BOYALI) aracın şu an normal fiyatı 72,500 TL
    2014 0 km C4 Easy uzay gri renk 1,4 VTİ 95 hp benzinli düz vites 41,500 TL+ trafik sig. (SAĞ YAN BOYALI, BAGAJ KAPAĞI BOYALI) normal fiyatı 46,000 TL
    2014 0 km C4 Confort bronz kahve renk 1,6 VTi 120 hp benzinli düz vites 47,000 TL + sig. (SAĞ YAN BOYALI) normal fiyatı 54,400 TL.

Normal fiyattan kastım liste fiyatı değildir, liste fiyatı çok daha yukarıdadır. Araçların tramer geçmişinde hasar olmayacaktır. Araçlar ayıplı ürün olarak satılmaktadır.

Dileyen arkadaşım aracı yerinde görebilir, PM yoluyla ulaşabilirsiniz.
  • Bunlar ne hasarı ? Taşıma esnasında olan hasarlarmı ? Nasıl oldu yani ?
  • continantal contact 5 nasıl bir lastik acaba?
  • quote:

Bunlar ne hasarı ? Taşıma esnasında olan hasarlarmı ? Nasıl oldu yani ?

http://forum.donanimhaber.com/m_95010704/f_//tm.htm#95021883
  • quote:

Orijinalden alıntı: weba

quote:

quote:

Arkadaşlar;

Ben iyi diye biliyorumdum :) normal zeminde kaymıyor bir türlü!
  • quote:

Kırmızı ışıklarda yada durmalarda vitesi boşa almakla, A da tutmak arasında fark varmı debriyaj balatası ömrü açısından...

Debriyaj ömrü için citroen servisteki usta dik yokuşlarda M moduna alın diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: gundogdu34

Arkadaşlar aşağıda 0 km boyalı fırsat araçlarını sizlerle paylaşıyorum yalnızca 3 adet devamı yok.

2014 0 km C4 Exclusive neptün mavi renk 1,6 E-hdi Exclusive + kör nokta 59,500 TL + trafik sigortası (SAĞ YAN BOYALI) aracın şu an normal fiyatı 72,500 TL
    2014 0 km C4 Easy uzay gri renk 1,4 VTİ 95 hp benzinli düz vites 41,500 TL+ trafik sig. (SAĞ YAN BOYALI, BAGAJ KAPAĞI BOYALI) normal fiyatı 46,000 TL
    2014 0 km C4 Confort bronz kahve renk 1,6 VTi 120 hp benzinli düz vites 47,000 TL + sig. (SAĞ YAN BOYALI) normal fiyatı 54,400 TL.

Normal fiyattan kastım liste fiyatı değildir, liste fiyatı çok daha yukarıdadır. Araçların tramer geçmişinde hasar olmayacaktır. Araçlar ayıplı ürün olarak satılmaktadır.

Dileyen arkadaşım aracı yerinde görebilir, PM yoluyla ulaşabilirsiniz.

Taşırken mi hasar aldı bunlar?

• 
Sayfa: önceki 10271028102910301031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.