Bildirim
Citroen C4 Hakkında Bildikleriniz
COLUMBIA PUFFECT™ HOODED JACKET 2008413257 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CH1BMGZP
19 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Benim işyerimdeki arkadaşım 2007 model C4 aldı. Araçta otomatik çift bölmeli klima, yağmur sensörü, hız sabitleyicisi ve sınırlayıcısı ve diğer özellikler mevcut. Araç hakkında görüşlerini sordum çok beğendiğini söyledi. Şimdilik bir şikayeti yok. Gerçekten de araç içi çok geniş ve C sınıfı olduğunu hissettiriyor. 28 bine alınabilecek en güzel dizel otomatik araç olduğunu düşünüyorum. -
"Fransız mı? Kapımdan sokmam, çok arıza verir.. " diyenlere aldırmayın.. C4 sahbiyim, bugüne dek sahibi olabildiğim en donanımlı en konforlu araç.. Şeytan kulağına kurşun diyelim.. Sahibi olmayan atar tutar, sahibi olan bırakmak istemez.. Her markada olduğu gibi sorun yaşayanlar olabilir, Mercedes BMW bile yazdığınızda şikayetvar'a ne şikayetler okursunuz.. Ederinin çok üstünde donanım ve konfor sunan araçtır Citroen.. -
Eski c4 leri bilmiyorum ama yeni c4 sahibi olarak fiyatini hak eden bi arac.
E hdi 112 beygir 285 tork guc üreten kesinlikle rakiplerine gore oldukca sessiz ve az yakan dizel motor, donamim olarak baya dolu bi arac mesela; start stop, cift yonlu digital klima, 6 hafizali hiz secimi, karartmali arka camlar,yonlendirilebilir ve karsilamali farlar , bluetooth,polifonik sesler, yari otomatik sanzuman gibi gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bayhakan
dizel otomatik mi? etg6 ? otomatik ise 1-2 geçişlerde sarsıntı var mı? Memnun musunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tek_Türk -- 20 Nisan 2014; 14:16:54 >
Eski kasasını bilmem ama yeni kasa dizel otomatik c.plus almak için çabalıyorum, mutlaka alacağım -
Araba servisteyken 1 haftalığına yeni kasa C4 dizel kullandım.
Kısaca özetlemek gerekirse;
"Yok böyle rezalet."
Hele o vites geçişlerindeki yığılma yokmu...... ben dizel otomatik uyumsuzluğunu bmw f30 testimde gördüğümü sanardım fakat yeni C4 bu hususta 1 numara olduğunu kanıtladı bana.
Hepimiz kötülüyoruz fakat DSG dizel otomatikte gerçekten çok iyi ..
quote:
Orijinalden alıntı: galaxy-s
Eski kasasını bilmem ama yeni kasa dizel otomatik c.plus almak için çabalıyorum, mutlaka alacağım
Manuel al, sıkıntı yaşama derim. -
quote:
Orijinalden alıntı: tek_Türk
quote:
dizel otomatik mi? etg6 ? otomatik ise 1-2 geçişlerde sarsıntı var mı? Memnun musunuz?
Arac mcp yari otomatik yani. 3 yada 4 ay once mcp guncellemesi cikti servisye araca ucretsiz yuklettim 20 dakika civarı suruyor yazilimdan sonra 1 ve 2 arasinda kararsızlık neredeyse kalmadi. Mesela 2 viteste rampa cikiyorsunuz hiziniz 10 km civari aracin devri dusuyor eger siz gaza birden abanirsaniz arac vitesi 1 e dusurup sizin gaz pedalina uyguladiginiz oranda devri yukseltiyor haliyle arac sarsiliyor zaten sarsinti denilende bu. Ama siz o esnada direksiyon daki kulakciktan vitesi dusurursen yada gazi ayagindan biraz çekerseniz vites 1 e dusecek ve araba sarsilmayacak. Zaten yari otomatik araclarin calisma prensibi birbirinin aynasıdır.
Peki avantaji varmidir evet vardır yakit konusunda cok tasarrufludur, tamiri ucuzdur ve kolay ariza vermez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: NeDiyemMahmutMuDiyem
2005 ve 2007 model arası araçlar hakkında bildiklerinizi paylaşır mısınız? Citroen güvenilir bir marka mıdır ?
9 yıl kullandım. Dizel 110 hp. olanı çok performanslı bir araçtı. Spor bir yapısı olduğu için Sünspansyonları biraz sert ancak çok rahatsız etmiyor. Aracı alacaksanız titiz bir kullanıcıdan almalısınız. Turbo arızası verebilen bir otomobildir. Çalıştırıldığında en az 1-2 dk rolantide çalıştırılması gerekir, aracı durdurduğunuzda da aynı şekilde 1-2 dk beklemek gerekir. Yoksa turbo arızası verebiliyor. Bu hemen hemen bütün dizel araçlar için geçerlidir ancak C4'de şart. Bu dediklerimi yapmış olan bir satıcıyı tercih edin. Araç kaliteli, konforlu bir araç. Donanımı yüksek ve 2. el değeri rakiplerine göre ucuz. Kesinlikle tavsiye ederim. Ancak dediğim gibi aracı kimden alacağınız çok önemli. Ben 9 yıl kullandım ve motor %95'deydi. Özel servis ustam 1 milyon km götürecek bir motor yapmışlar dedi. Biraz abartı geldi ancak bana da kolay kolay bitmeyecek bir motor hissini verdiğini söyleyebilirim. Servis bakımlı bir araç tercih ederseniz aracın geçmişi hakkında daha detaylı bir bilgiye ulaşabilirsiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fantastic Light
"Yok böyle rezalet."
Hele o vites geçişlerindeki yığılma yokmu...... ben dizel otomatik uyumsuzluğunu bmw f30 testimde gördüğümü sanardım fakat yeni C4 bu hususta 1 numara olduğunu kanıtladı bana.
Arkadasim senin kullandigin arac kiralama şirketlerinin bakimsiz aracidir muhtemelen. Yada guncelleme yapilmamis bir aractir. Ayni araci 40.000 dir ben kullanıyorum tam otomatik civicten sonra 2 gunde mcp ye alistim. Hem soylermisin bu yigilma nasil birsey yani 285 torkluk bi araca gaza bastiginda gitmiyormu yada gaz tepki vermiyormu bi anlatsana eger dedgin gibiyse ben arabami satayim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
"Yok böyle rezalet."
Arkadasim senin kullandigin arac kiralama şirketlerinin bakimsiz aracidir muhtemelen. Yada guncelleme yapilmamis bir aractir. Ayni araci 40.000 dir ben kullanıyorum tam otomatik civicten sonra 2 gunde mcp ye alistim. Hem soylermisin bu yigilma nasil birsey yani 285 torkluk bi araca gaza bastiginda gitmiyormu yada gaz tepki vermiyormu bi anlatsana eger dedgin gibiyse ben arabami satayim.
Araç vites geçişlerinde (vites yükseltirken) yığılma yapıyordu ve eski değil (2013) 5-7 bin km civarı bir araçtı.
Belki güncelleme vs. olmuştur ve durum düzelmiştir.
Benim aracı kötülemek gibi bir niyetim yok, sadece ne gördüysem onu yazıyorum.
-
quote:
quote:
quote:
"Yok böyle rezalet."
Araç vites geçişlerinde (vites yükseltirken) yığılma yapıyordu ve eski değil (2013) 5-7 bin km civarı bir araçtı.
Beklentiniz yüksekmiş demek ki.
-
2006 modelini 130bin km boyunca kullandım. Standart bakımları dışında hiçbir ekstra masraf yaptırmadı bana. Sadece tüm alt takımını değiştirmiştim. Onuda 120bin km de yaptım. Artık dağılmıştı çünkü yollar yüzünden.
O konforu , o donanımı, o geceleri caddeden geçerken insanların bakışlarını , o ön camın ortasında dışardan da gözüken turuncu gösterge panelini şimdi hiçbir arabada bulamıyorum. -
Citroen c3 dizel kullaniyorum 1.4 hdi motoru sevdim yakitta cok cimri benzinlige ugramaz oldum 1.3 cdti opel astradan sonra, yol tutusu guzel citroenlerin yalitimlari biraz zayif ic kabini sesli azicik alman araclari gibi degil ama sevdjm citroen i c serisiyle guzel isler cikardi ds4 favorim
quote:
Orijinalden alıntı: bravaman
quote:
quote:
quote:
"Yok böyle rezalet."
Beklentiniz yüksekmiş demek ki.
Kiralık arabadan ne beklentim olabilirki.
Çok ciddi derecede yığılma vardı vites geçişlerinde.
Hepsi bu ..
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- volkswagen caddy otomatik vites yorumları
- ford b-max kronik sorunlar
- bmw 320i ed kronik sorunları
- renault clio 1.5 dci expression yorumlar
- duster 1.3 tce yakıt tüketimi yorumları
- uçan araba fiyatları
- cupra terramar ne zaman gelecek
- bayiden sıfır araba fiyatları
- byd 2025
- togg satış rakamları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X