Şimdi Ara

Citroen C4 debriyaj seti değişimi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler.Sahip olduğum citroen c4 model aracım da kalkışlarda titreme yaşıyordum.Yetkili servis Kar oto'ya aracı götürdüm ve bana aracın debriyaj setinin değişmesi gerektiği söylendi.Meşajatli bir işlemmiş şanzımanın indirilmesi falan gerekiyormuş.Maliyetininde 2300 lira civarı olduğu söylendi.Daha önce bu değişimi yaptıran varmı? Araçtaki kalkışta titreme ve kararsızlık problemi çözülüyormu?

Araç 38.000Km de 2013 c4 e-hdı mcp

Hepinize şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertergün -- 14 Ocak 2015; 17:35:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Burçlar değişmişmiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: turkhun

Burçlar değişmişmiydi

Evet daha önceden salıncak burçları değişmişti

• Aynı olay bendede vardı titreme sonra hallettiler

• quote:

Orijinalden alıntı: turkhun

Aynı olay bendede vardı titreme sonra hallettiler

Direksiyon titremesi değil bu.Şanzımanın kalkışlarda titremesi.Sizinkini nasıl hallettiler? Burçlar mı değişti?

• Direksiyon titremeden dolayı burclar değişti daha sonra titreme çıktı. Kalkışlarda oluyor bu titreme. Ben o dönemde hastahanede yattıgım için 1 ay sonra aracıma bindim sonra geri götür baskı balata değiştirildi. Titreme yinede geçmedi. Hepsinde böyle dendi bende tırdan inen arabayı çalıştırttım onda titreme yok tabi kabul ettiler bişeyler yaptılar ama ne yaptılar bilmiyorum. Ama titreme baskı balatadan değil. Benim baskı balata 16 binde değişmiş oldu. Trcitroende aynı sorundan bahsedildi burçlardan dolayı oluyormuş aslında. Ama eski burçlardan bulup kendi paranla taktırcakson servis garantiden yapmıyor

• diskler yamulmuş olabilir sanayide frenciye göstermen gerekebilir.o titremeyi disklerde yapar balataların takıldığı yer ayna derler onlara.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bugün aracı teslim aldım güzel gibiydi.Vites geçişleride değişmişti.Servis 3900 tl fatura çıkardı.Sanırım bu sorun garantiye girmiyormuş.Ama bişekilde hallettik.170 lira sıvı ücreti ödedim sadece

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.