Şimdi Ara

Citroen C4 Bedava Mı Dağıtılıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul da olanlar daha iyi bilirler.aslında benimde istediğim araçlardan birisi ancak adım başı c4 c4 heryerde.bugun osmanbeyde yolda yürürken üst üste 4 5 tane gördüm 3 ü park halinde 2 si yoldan geçen.bunları bedava mı dağıtıyorlar?

• Fazla olan araçlardan tiskiniyorum artık,özellikle Focus'u biliyorsunuzdur,şirketlerin verdiği,beyaz renk sedan,adım başı heryerde var ve ben artık tiskindim bunlardan
  • Ben nedense pek görmüyorum ist. da oturuyorum

en çok megane ve focus var adım başı

Zaten satışlardada ikisi çok satanlardan C4 yanlarına bile yaklaşamamış
  • megane ve focus zaten şirket bazlı araçlar.benim söylemek istediğim c4 çok şaşalı bir tipi var.fiyatlarınıda o kadar bilmiyorum araştırmadım ancak bu kadar çok olması ya çok iyi bir araç,ya çok ucuz :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: gekren

megane ve focus zaten şirket bazlı araçlar.benim söylemek istediğim c4 çok şaşalı bir tipi var.fiyatlarınıda o kadar bilmiyorum araştırmadım ancak bu kadar çok olması ya çok iyi bir araç,ya çok ucuz :D

aslına bakarsanız çokta ucuz sayılmaz 30bin ytl civarı en düşük versiyonu(1.4 16v sx),iyi araç meselesine gelince bana sorarsanız tavsiye ederim bizde 1.4 16v olanından var çok memnunuz yakıtı falan çok uygun sehir içi 0.30,sehirlerarası 0.20 krş yaktı...
  • beni şaşırtan çok olması etrafta ancak çok güzel duruyor araç.ancak önünde yanan o turuncu ışık bir garip duruyor :D
  • Kim de c4 var?Ben kimsede gördüğümü sanmam forumda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kim neyi görmek için bakarsa onu görürmüş konuyu açan arkadaşta sadece C4 leri görüyor sanırım yoksa focus, megane corolla nın yanında C4 ün sayısı bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar kalır en iyi verileri otomoil satışları söyler C4 bu C sınıfında kaçıncı sırada acaba??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.