Arkadaşlar Citroen C4 1.6 VTR 3Kapı almayı düşünüyorum 1.6 113hp 153nm tork yalnış hatırlamıyorsam çoğu şeyini beğeniyorum dış görünüş iç tasarım donanımları yakıt yakışını felan fakat performansı hakkında bir bilgim yok ayrıca kronik sorunları yada çabuk bozulan sorunları varmı?Kullanan yada bilen arkadaşların bilgilerini paylaşmalrını bekliyorm
Sıradışı modern ve tatlı bir tasarımı var fakat diğer sorularınız hakkında bilgim yok :(
Hiç bir sorunu yok. Takma kafana böyle şeyleri. Al ve geç. Keyfine bak. Kıskançlıktan ölüyorum Allahım...
Citroen'lerin iç tasarımını sevmiyorum;ama C4 HB ve C5'in tasarımı iyi denebilir.Bunun dış tasarımı da kötü.
Genel olarak Citroen'leri pek beğenmem ben.. Sen de VTR kod adlı bi otomobil tercih etmek üzere olduğuna göre performanslı sürüşü seven birisin anladığım kadarıyla.. Ama 110 hp ve 140 küsür nmtork biraz az değil mi bu araba için.. 1200 kg'ın üzerinde bi araç için fazla tatmin etmeyebiliri bu değerler seni..
şahane arkadasım bu modelde angel ayes mı var ??cok guzel ama kırmızısı super :D
Görünüşte çok güzel fakat içi çok kötü bir tasarıma sahip.Ayrıca 3 kapı spor bir otomobil için performansı yeterli değil.Ama performans beklentisi yoksa bence güzel bir araç
Arkadaşlar yorumlarınızı okudum şöyle söyliyim performans olmazsa benim için o araba araba değildir :)
1.6vtr motor 110hp 150tork hemen hemen birde 2.0vts 180hp leri var fakat benzin yakışları çok yüksek vts lerin o yüzden vtr a daha yatkınım araştırdım ve citroen lerin servis ve parça sıkıntısı olduğunu duydum daha dogrusu renault hariç fransız otoların parçaları Tr de stokta bulunmadığını duydum o yüzden kafamda soru işaretleri oluşmaya başladı 2005-2007 arası focus hb 1.6tdci lara bakıyorum çok iyi her bakımdan fakat bu yaşlar tek kapı sürmek istiyorum :)
bu arada focus ta 1.6 109hp 240nm torq dizel ve turbo lu motor olduğu için chip tuning uygulamasıyla %30 hp ve torq alınabiliyor ondan focus şuan çok cazip geliyo :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme