Şimdi Ara

Citroen c4 1.6 Hdi 110 Performans Problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2006 model Citroen c4 150.000 km'de bakımlı bir aracım var. 1.6 Hdi 110 beygir. Fakat aracım düz yolda 170 km/h geçmiyor ve özellikle 3. 4. 5.Vites 3000 - 4000 devir arası sağırlaşır gibi oluyor. Daha önce antapaullation fault hatasından ötürü elektro vana değişti 3000 devir geçmeyen aracımın hatası düzeldi fakat şimdide böyle bir problemim var. Motor biraz sesli çalışıyor muadiilerine göre. Eksantrik zinciride ses yapıyor çok az. Fakat araç sanki öksürüyormuş gibi ses veriyor kullanırken, hızlanma esnasında falan. Problem enjektörlermi acaba? Bir fikri olan varmı? Turbo iyi durumda, hortumları v.s kontrol edildi. Emme manifoldu ve egr temizlendi kurumlar hep gitti. Aracın bakımlarınıda yeni yaptırdım 250 km önce. Fakat dediğim gibi araç otobanda düz yolda 170 geçmiyor ve devirlenirken bir isteksizlik seziyorum. Yardımcı olabilecek biri varmı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende de 2005 c3 var 1.4 hdi 90hp bahsettiğiniz sorunu bende yaşadım turbo elektrovanası değişince düzeldi ama şimdi arada bir yine çekişten düşüyor. Bana göre siz bayağa bakım yapmışsınız. Benim araba da biraz sesli çalışıyor geçen gün ustam da fark etti, bu can sıkıcı çekiş sorununun peşindeyim bende birşey bulursam yazarım buraya. Sizin araçta süreklimi var devirlenme sorunu yoksa arada mı? Rampada nasıl? İlk hızlanma nasıl deparı filan
  • quote:

Orijinalden alıntı: antbyotic

bende de 2005 c3 var 1.4 hdi 90hp bahsettiğiniz sorunu bende yaşadım turbo elektrovanası değişince düzeldi ama şimdi arada bir yine çekişten düşüyor. Bana göre siz bayağa bakım yapmışsınız. Benim araba da biraz sesli çalışıyor geçen gün ustam da fark etti, bu can sıkıcı çekiş sorununun peşindeyim bende birşey bulursam yazarım buraya. Sizin araçta süreklimi var devirlenme sorunu yoksa arada mı? Rampada nasıl? İlk hızlanma nasıl deparı filan

Depar falan mükemmel. Fakat 3. Vites sonrası 3000 devirden sonra tıkanıyor gibi araç. Fakat dikkat ediyorum sabah ilk çalıştırmada motor soğukken o sıkıntıda yok. Motor ısındıktan sonra başlıyor problem.

• benim c3 te soğukken yapmıyor. Sizin debriyaj baskı balatada bir sıkıntı olabilirmi eğer aşınmışsa motorun gücünü tam olarak aktarmayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antbyotic

benim c3 te soğukken yapmıyor. Sizin debriyaj baskı balatada bir sıkıntı olabilirmi eğer aşınmışsa motorun gücünü tam olarak aktarmayabilir.

Benim bildiğim baskı balatada sorun varsa eğer devir yükselir fakat hız artmaz kaçırma yapar. Bende öyle bir problem yok. Devir yükselirken tıkanıyor gibi oluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C4 2012 1.6 HDI Titreme Sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.