Şimdi Ara

Citroen C4 1.4 VTİ 2012 - 39.000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 39.000 TL'ye C4 2012 1.4 Vti buldum , temiz(2-3 bin hasar kayıtlı), ne dersiniz alınır mı?

Not: arabalar hakkında pek bilgisi olmayan biri olarak 2012 Polo 1.25(34.500) ile bunun arasında kaldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Polo 1.2 sanırım 5 klavye hatası

Polo diyen çıkmaz biri b biri c segment bizdede 1.2 trendline polo var 2012 sis farını vs geçtim yol bilgisayarı bile yok araçta komple sert plastik klasik b yol tutuşu fln sıkıntısız ama C araçla kapışamaz üstün bir tarafı zannımca yok piyasası daha hızlı heralde o yani,

C4 donanım paketli olanlardansa binilir gezilir 1.4 vti 95bg daha güçlü 1.2 70bg üniteden hızlanmada 1-2 saniye arası fark var muhtemelen lpg 2 araçta uyumlu

Km boya değişen bilmiyoruz ama 5000 tl farka değer bence c4 alınır fiyatı abartılı değilse şu an yorumlanmıyor tabi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 18 Temmuz 2017; 19:12:27 >
  • Her iki araçta benzer durumda ise C4 daha iyi bir seçim olur diye düşünüyorum... (sınıf farkına değer)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • C4 gerçekten fiyatına göre harika bir araba. Bir kere C sınıfı. Sınıfındaki çoğu arabadan da donanım olarak bariz üstün. Polo ile kıyas dahi kabul etmez. Yalnız almayı düşündüğünüz 1.4 Vti motorlu modellerde Attraction donanımları tavsiye etmem. Hız sabitleyicisi bile yok. Bence bütçenizi 1000-2000 daha zorlayıp C.4 1.6 Vti Confort Plus aldın. O zaman ne demek istediğimi anlayacaksınız. Arabada nerdeyse yok yok. Malum sitedeki ilanlar da gözünüzü korkutmasın. Yazdıkları fiyatlardan en az 2000-3000 lira düşük fiyata alma şansınız yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VefaMetin -- 19 Temmuz 2017; 10:30:21 >
  • VefaMetin kullanıcısına yanıt
    Hocam Attraction'da hız sabitleyici var.

• Az daha ekleyin 1.6 alın VTi 120 Confort olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: VefaMetin

C4 gerçekten fiyatına göre harika bir araba. Bir kere C sınıfı. Sınıfındaki çoğu arabadan da donanım olarak bariz üstün. Polo ile kıyas dahi kabul etmez. Yalnız almayı düşündüğünüz 1.4 Vti motorlu modellerde Attraction donanımları tavsiye etmem. Hız sabitleyicisi bile yok. Bence bütçenizi 1000-2000 daha zorlayıp C.4 1.6 Vti Confort Plus aldın. O zaman ne demek istediğimi anlayacaksınız. Arabada nerdeyse yok yok. Malum sitedeki ilanlar da gözünüzü korkutmasın. Yazdıkları fiyatlardan en az 2000-3000 lira düşük fiyata alma şansınız yüksek.

Daha fazla düşmezler hocam zaten uygun araçlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 2008 1.5 blue hdi hak.
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.