Bildirim
citroen c3 fun club (43. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
arkıadaşlar merhaba benim c3 te bi sıkıntı var başına bç
öyle vir arıza gelen varsa bi yardımcı olsun 2003 c3 1.4 92 yolda giderken hararet göstergesi birden full yanıyo fakat 15 20 saniye sonra tamamen kalkıyo sonra3 kademe yanıyo filan boyle sapıtttığı oluyo tamirci herhangi bir problem yok dedi ama insanın gözü takılıyo hep oraya varmı bi fikriniz????? -
-
Herkese merhaba öncelikle
Bir aydır araştırıyorum bir c3 alıcam,14-14500 param var,bu fiyata temiz bir c3 bulabilirmiyim.
Bulursam neyine dikkat etmem lazım,mesela 2004 bir arabada kaç kmye kadar mantıklı olabilir yada boyaya değişsenemi dikkat etmeliyim
teşekkürler... -
Selam,
Söylediğin miktarlara düşük kmli temiz dizel bulman zor.Ya km si yüksektir ya da kazalı yada sorunludur.Örneğin direksiyon kutusundan ses gelmesi 2004 model civarındaki c3 lerin bir çoğunda olabilen bir problem.Dizel alırken iyi araştırmanı tavsiye ederim.Birde alırken aracın daha önce ne tür işlemler gördüğünü triger değişikliği,baskı balatasının değişip değişmediği gibi durumlara da bakmakta fayda var.Eğer götürebiliyorsan mutlaka servise göster ancak birde özel iyi bir ustaya göster diyebilirim. -
2005 - 2006 modellerdede boyle sorunlar varmi, iyi bi 2005 in fiyati kac olur,
Sahibindende 2004 model 150 bin km icin bile 17 18 bin isteyenler var,
2006 modelin fiyati ne kadar olmalidir ne kadrdir mantiken
Ucuz die atlamak lazim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende 2004 model 115.000 km de SX 1.4 HDI 16V var o yüzden 2005-2006 modellerle ilgili yorum yapmam doğru olmaz.Kullanan arkadaşların fikirlerini almak lazım.Birde C3 ün farklı modelleri var onlara da dikkat etmek gerekir.
Fiyat konusu araçla doğru orantılı bence kaza,km,yürüyen aksam o yüzden bence modele değil söylediğim kavramlara dikkat ederek araç bakarsan belki istediğin miktarlarda bir c3 bulursun.
Ama şuna çok dikkat et sorunlu bir C3 alırsan tamirine de bir sürü para harcaman gerekecek ucuza alacağım diye sorunlu bir araçta alıp boşuna masraf yapma. -
Merhaba 2006 model 1.6 dizel c3 aldım fakat aracın kapılarını sert kapatınca arka silecek sürekli çalışıyor. Ayrıca bazen kilitleri açınca da arka silecek çalışıyor. sanayide herkesin ağzında beyin. ben araçtan hiç anlamam ama tahmin ettiğim kadarıyla beyin dedikleri sanırım elektiriği kontrol eden bir anakart. Bu anakartı oto elektrikçiler tamir edebilir mi? veya sorun onda mıdır? -
mrb. arkadaşlar C3 1,6 VTİ 120 hp.Exclusive donanımda Otomatik Vites Cam tavanlı modelini almayı düşünüyorum alacağım araç 20000 km civarında ve yaklaşık 4-5 sene kullanmayı düşünüyorum o yüzden düşük km.de temiz bir araç almayı düşünüyorum fiyat olarak 31-32 civarlarında ancak aynı fiyata Ford Focus Hb. yine otomatik Confort modelleride alınabiliyor biliyorum farklı segment ancak donanım vs.karşılaştırınca aynı fiyata Esp si bile olmayan boş bir Focusa para bağlamayı istemiyorum biraz kararsızım aynı fiyata FUll donanımlı C3 mü yoksa konfor ve genişlik ön planda olan sağlamlığı kanıtlanmış Focusmu karar veremiyorum, bu aracı daha önce kullanan veya sahip olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var.
Bildiğim kadarı ile C3 1,6 vti lerde BVA şanzımanlı kullanılmış ve tam otomatik olması lazım doğrumudur? ve bu şanzıman uzun vadede nasıldır 4-5 senede yapacağım km.tahmini maksimum 40-bin civarıdır bukadar sürede bana büyük sorun yaşatırmı ve C3 ler genel olarak nasıldır sürekli servsi vs.uğraşmak istemiyorum kronik sorunlar varmıdır yardımcı olursanız sevinirim. Herkese iyi forumlar..
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-sahibinden-cok-temiz-c3-101172625/detay
arkadaşlar c3 ler hakkında fazla bilgim yok .. bu araba nın fiyatı normal midir ? ve yakıt, konfor özellikleri hakkında bilgi verebilecek olan varsa şimdiden teşekkürler .. -
Arkadaşlar ctiroen c3 gösterge panelinde kmh yerine mph yazıyor bir türlü kilometreye çeviremedik nerden nasıl ayarlıyacagız? -
arkadaşlar herkese iyi akşamlar. ciddi manada bir adet c3 almayı düşünüyorum 17 18 lira para verebilirim. bana tavsiye edeceğiniz model hangisidir? nelere dikkat etmeliyim yardımcı olabilirsenız cok sevınırım -
turk110 bede senn gibi c3 almayı düşünüyorum benm bütçede 16 17 filan forumda okudugum kadarıyla 1.4 92hp olanları tavsiye ediyorlar ama km yuksek uygun araç bulursan banada haber ver -
iyigünler citroen c3 eski kasa c3 aramaktayım km,si 120000 geçmemiş dizel temiz kullanılmış 18000 tl kadar çıkabilirim 2006 yılı ve üstü olursa iyi olur şimdiden teşekkürler -
arkadaşlar 1.4 92 hp aracımda 1. ve 2. viteslerde aracımda sarsıntı olmaktadır sebebini bilen var mı yardımcı olursanız sevinirim -
quote:
Orijinalden alıntı: nakzay80
iyigünler citroen c3 eski kasa c3 aramaktayım km,si 120000 geçmemiş dizel temiz kullanılmış 18000 tl kadar çıkabilirim 2006 yılı ve üstü olursa iyi olur şimdiden teşekkürler
2006 ve üstü hem de dizel o fiyata bulmak imkansız, benzinli bile zor. -
quote:
Orijinalden alıntı: nakzay80
iyigünler citroen c3 eski kasa c3 aramaktayım km,si 120000 geçmemiş dizel temiz kullanılmış 18000 tl kadar çıkabilirim 2006 yılı ve üstü olursa iyi olur şimdiden teşekkürler
o fiyata 2003-2004, belki 2005 model alabilirsiniz o özelliklerde. -
citroen c3 arabamın yokuş aşağıya giderken hararet göstergesinin en üst kısmı anlık kırmızı yanıp söndü nedeni ne olabilir acil cevap -
Merhaba ben de 1 aydır, 2011 c3 1.4vti bmp comfort plus kullanıyorum, öğrenmek istediğim birşey var, yokuş aşağı park etmek istediğimde 'R' ye aldığımda gaza iyi basmadıkça araba kendini aşağı doğru kaydırıyor bu normal midir yoksa bende mi bir anormallik var, yeni bir c3 kullanıcısı olarak cevaplarınızı bekliyorum.. teşk.. -
merhaba arkadaşlar, 2006 c3 85bin km'yi geçmeyen, dizel, eski kasa ve 1.4 motor, 75 beygir bir aracın fiyatı nedir?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X