Şimdi Ara

Citroen c3 2020 1.2 pure tech motor arıza lambası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
5.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Rec34 kullanıcısına yanıt
    Peki çözebildiniz mi?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Elinde eksper raporu var. Eksperi ara tehtit et. Aracı servise vericem dava açacağım eğer suçunuzu kabullenip yaptırmazsanız de. Baktın yanaşmıyor. Servise sok belge al tüketici hakem heyetine dava aç..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son çare olarak oksijen sensörünün önüne yanıltıcı denen bir aparat takılıyor. Ondan taktırdım. Sorun çözüldü. Yaklaşık 3 aydır arıza lambası yanmıyor....

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, ilk sahibinden 2019 c3 1.2 pure tech araç aldım. Alırken hiç bir sıkıntısı olmadığını belirtilmiş, eksperde hiç bir sıkıntısı olmayan aracın aldıktan bir ay sonra motor arızası ışığı yandı. Bulunduğum ilçede servis olmadığından ve yolda kalırım endişesi ile sanayiye gittim. Bir çok arıza türünün olabileceği yetkili servise götürmem gerektiği söylendi. Aldığım kişiyi aradım ama hiç arıza yaşamadıklarını söyledi. Servise gittik Serviste aracın geçmişin sorgulattığımda üst üste dört ay içerisinde ateşleme sistemine değişimler yapıldığını ve serviste bu arızanın giderilemezse motor değişimi olacağını belirtildiğini görünce büyük bir şok yaşadım. Araç 45 binde. Aldığım kişiyle görüştüğümde bize akü dendi diye saçmalandı güya arıza hiç yaşamamışlardı ve diğer arızaları giderdiklerini söylediler. Aküyüde değiştirdik ama arıza devam ediyor. Bugün hem ekspere hem satıcıya ihtar çekildi avukatım araçılığıyla. Demem o ki kimse kimseye kötü şansını satamaz! Bu gizli bir ayıp ve yapılan bir dolandırıcılık! Evet uzun sürecek zor olacak ama adaletin yerini bulması ve böyle insanların yaptıklarının bedelini ödemesi için bir eğitimci olarak ne gerekiyorsa yapacağım!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • tenko.prasa T kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun bu motor daha çok canlar yakacak

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler. Bu citroenin sorunu aslında. Belliki kronik ve kabul etmiyorlar. (Yetkili serviste bu konu üzerine görüştük kronik olması için belli bir oranda araç olması gerektiği söylendi ama paylaşımlardan gördüğüm kadarıyla o oranın üzerinde) Bir avrupa ülkesinde olsa geri toplatılırdı. Bu markayı bir daha asla tercih etmem. Önermemde. Herkesin yolunu bulduğu bir düzende ikinci elde sıfırda araç bulmak gerçekten zor. Benim tek şansım işlemlerin kendi servisinde yapılıp işlenmiş olmasıydı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tenko.prasa T kullanıcısına yanıt

    Merhaba aynı problemle karşı karşıyayım. Bobinler değismeli eger duzelmezse motor değişmeli deniliyor. Araç 45 binde ve ikinci sahibiyim. Sızin araciniz duzeldi mi acaba


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görünen o ki problem yaşayan araçların ilk sahipleri hatayı sildirip başkasına itelemiş arızalı arabaları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam arac bilgisayara baglandiginda cikan ariza kodunu hatirliyor musunuz?

  • Merhaba,


    Sanırım bende de aynı problem var. Sorunu çözebildiniz mi

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.