Şimdi Ara

Citroen C2 VTS Pişman Eder Mi?(Alacağım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Güzel bir c2 buldum lpgli dolu dolu bir araç.Öğrenciyim parça konusunda satış konusunda sıkıntı yaşar mıyım?Arkadaşlar ben hiç hevesli değilim haşat olmuş 2006-2007 model araçlara veya 2000 model Fiesta, Cliolara binme konusunda.İnternetten yorumlara okudum araç konusunda kötü yorum yapam görmedim ama kimse yoğurdum ekşi demiyor.Eğer varsa tecrübeli abilerimden yorum yapmalarını isterim.Aracı aldıktan sonra babamla papaz olmak istemiyorum, kendisi istemiyor ama karar benim.
    Bilgi sahibi forumdaşlar yorumlarını esirgemesin.Saygılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 125 bg galiba hafif oldugu icin 0 100 7.5 sn falan galiba tabi motor performan dusmustur yakit çok yakar lpgli gezen coktu hatta biri 160 bg 170 bg falan yapmıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robert Lewandowski RL9

125 bg galiba hafif oldugu icin 0 100 7.5 sn falan galiba tabi motor performan dusmustur yakit çok yakar lpgli gezen coktu hatta biri 160 bg 170 bg falan yapmıştı
    Hocam pişman eder mi?Parça, satış konusunda?Bilginiz var mı?

• Gençler de haklı abi 35-40 bin lira verip alacağın arabalar 1.3-1.4 dizel 200 bin km cortlamış arabalar.Şimdi alsa bir tane motor yaptırmaya kalksa 5 6 bin lira...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Profesir kullanıcısına yanıt
    Bu aracla çok bilgim yokta tahminim parcasi ucuz ama bulmasi zor olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Robert Lewandowski RL9

Bu aracla çok bilgim yokta tahminim parcasi ucuz ama bulmasi zor olur
    Teşekkür ederim yorumunuz için.
    Başka yardımcı olabilecek arkadaş var mı?

• Manuel mi otomatik mi? Ablamın C2 VTR vardı otomatik. Yol tutuşu falan iyiydi baya. Yakıtı biraz fazla ama LPG'siz kullanılmaz. Fiyatına göre çok iyi araç. 200 bin km geçmemiş olsun. Aldıktan sonra trigeri, bujileri falan bakım yaptır, değiştir ama. 2 kapılı ve bagajı çok küçük olduğu için tutulmadı Türkiye'de. Ama sürüş keyfi ve performansı çok iyi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkayjan

Manuel mi otomatik mi? Ablamın C2 VTR vardı otomatik. Yol tutuşu falan iyiydi baya. Yakıtı biraz fazla ama LPG'siz kullanılmaz. Fiyatına göre çok iyi araç. 200 bin km geçmemiş olsun. Aldıktan sonra trigeri, bujileri falan bakım yaptır, değiştir ama. 2 kapılı ve bagajı çok küçük olduğu için tutulmadı Türkiye'de. Ama sürüş keyfi ve performansı çok iyi.
    Benim baktığım manuel olan hocam, VTS modeli.Siz satarken problem yaşadınız mı?

Bu arada vts ler ne kadar pahalanmid 2 sene once ankarada bulmuştum kahverengi komple boyali 2007 150 binde falandı galiba lpgli efsane duruyordu 22 bin lira falandı almamistim

• @Robert Lewandowski RL9 Pek ucuz değil gerçekten, benim baktığım araç 33 bin TL 200 bin km, iki üç parça boyası var düzgün bir araç gibi duruyor.Babamın bana almak istediği fiesta corsa gibi arabalar, onların temizi en kötü 40 bin...
    Eskiden olsa fiestayi corsayi her zaman alirsiniz vts alın derdim lakim eskisi gibi degil artik corsayida fiestayida her zaman alamayiz o yüzden karar sizin ama bu araçlarında harabesini almak sikinti temiz diye alip yorulmus bi arac denk gelmemesi.onemli

• cok yakin bir arkadasimda c2 var kesinlikle tavsiye etmiyorum hocam arabayi. araba lpgsiz 2007 model ve kilometrede 55kurus yakıyor. minicik olmasi da cabasi. arka tarafa 2 koca adam oturulmuyor ben de ogrenciyim araba alacagim direk cikardim aklimdan c2yi, satis konusunu bilmiyorum ama ayni arac triger kopardi ve 4 bin tl masraf cikardi, motorun yarisi yeniden yapildi demis usta arkadasa. aklinizda bulunsun
  • Aldınız mı aracı hocam

• PAF kullanıcısına yanıt
    Aracın triger koparmasi bakımsızlıktan mi yoksa Citroen yüzünden mi bence bi daha düşünsün arkadaş sonuçta ömrü var kayışın

• Robert Lewandowski RL9 kullanıcısına yanıt
    0-100 - 8.3 sn vts

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.