Şimdi Ara

CITROËN C4 PICASSO II KULÜBÜ (176. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.664
Cevap
101
Favori
371.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar.
    şimdi ben mevcut c3 üm ile 4.8 lt yakıyorum şehir içi sakin kullanımda. Demekki picassoya geçersem sarfiyat 6 ya çıkacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba yeni Picasso için 205/55 17 ölçülerinde kış lastiği ne önerirsiniz? Zaten çok fazla alternatif yok ama pirelli michelin çok pahalı geldi falken veya ondan da ucuz olan kumho öneren, kullanan var mı?
  • az evvel C5 exlucive deki hidroaktif süspansiyonları gördüm, içim eridi.
    ne var aynı süspansiyonları c4 grand picasso ya da koysalar.
    bir aile arabasına çok yakışırd o süspansiyonlar.
    elinde bu kadar güzel bir teknoloji olan citroen neden her arabasına koymuyor?
    opsiyon yapsın ve 10 milyar istesin mesela,
    ama talep eden müşterisine sunsun bu teknolojisini, bu süspansiyonu.
    neden yapmıyor?
    çok mu arıza çıkartıyor? çok mu pahalı? bakımı mı zor?
    neden koymaz?
  • kedemen K kullanıcısına yanıt
    Selamlar PIRELLI SOTTOZERO aldım 1560tl verdim..Gayet memnunum ozellikle ses konusunda bi fark hissetmedim tavsiye ederim....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • srsrwy S kullanıcısına yanıt
    Sottozero üzerinde ben de yoğunlaşmıştım aslında ama fiyat yüksek geldi açıkçası. Ben 1600 tl fiyat aldım 95H seri 2 için, sizin ki de 2 serisi mi ve nerden almıştınız lastikleri?
  • yahu tırışka lastikler de ucuz değilki? arkadaş matador mu ne öyle bişe almış Conti bayisinden... 330TL kışlık 225/50 R17
  • Hocam yerli malı dediğimiz lassa bile 400tl adet fiyatı var yani düşünün artık. Yalnız şunu söyleyeyim özellikle bu kışlık lastik işinde iyi kazanç elde ediyor firmalar ama olan yine vatandaşa oluyor...
  • aynen hiçbişey olmasa %18 KDV...

tabi bakın şunu da söylemek lazım, bu kadar bilinçsiz sürücü varken zorunlu olması aslında doğru. Çoluğumuz çocuğumuz (benimkiler o yaşa gelmemiş olsa da) okula şuraya buraya gidiyorlar. Servise biniyorlar, onu geçtim yolda giderken kayıp bi arabanın onlara vurduğunu düşünsenize... Bence karar doğru ama uygulama yanlış...

Devlet ihale yapsın kıyasıysa rekabet olsun, uygun alalım lastikleri biz de... 17" bir lastik en kötü 300TL, iyi bişe alayım desen 500... e çarpı 4 deyince rakam nerdeyse bir maaşa yaklaşıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: msaltik

ya ben bunlardan iyice kıllandım... Bak benim ilk bakım bu... Polen filtresi var içinde dediğim gibi... Ama fiyatına bakar mısın???? hani 116TL idi ?????
     CITROËN C4 PICASSO II KULÜBÜ

... ... ... çok ayıp ediyorlar.

geçirebildiğine gelişine koyuyorlar müsaitse döşüyorlar faturayı.

garanti uzatma düşünüyordum fakat kararsızım son güne kadar bekleyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: derememo

az evvel C5 exlucive deki hidroaktif süspansiyonları gördüm, içim eridi.
    ne var aynı süspansiyonları c4 grand picasso ya da koysalar.
    bir aile arabasına çok yakışırd o süspansiyonlar.
    elinde bu kadar güzel bir teknoloji olan citroen neden her arabasına koymuyor?
    opsiyon yapsın ve 10 milyar istesin mesela,
    ama talep eden müşterisine sunsun bu teknolojisini, bu süspansiyonu.
    neden yapmıyor?
    çok mu arıza çıkartıyor? çok mu pahalı? bakımı mı zor?
    neden koymaz?

çok kısa bir süre eski kasa c5 hidroaktif I süspansiyonlu bir araç kullanmış biri olarak söyleyeyim.

o tadı alınca en baba klasik mekanik süspansiyon dandik geliyor. patentli zaten 4-5 yıldır lüks markalarda benzerini opsiyonla görüyoruz.

3 kademe yükseklik ayarı vardı. belli bir hıza kadar sanırım 40km/h idi en yüksekte kullanılabiliyordu ve araba resmen jeep oluyordu.

hayvan gibi tümseklerden, sert kısa kasislerden, bozuk yollardan geçerken anında kendini ayarlıyor içeriye sıfır titreşim veriyordu.

asıl sahibi aracı çok hoyrat kullanan dağ taş tırmandıran biriydi süspansiyonlardan birisi arızalanmıştı ki 3000 civarı masraf yapmıştı.

mucit citroe keşke picassoya koysa da 10bin fark versek. eski kasanın 2.0 fransız versiyonunda vardı sanki.

o süspansiyon sistemi zannediyorum ki emp2 platform için pek uygun değil.

• hidroaktiv süspansiyon için citroeni seve seve alır ve opsiyon için çok para verirdim.
    bu arada 17 çap lastikler çok pahalı.
    15 çap ta aynı işi görmez mi? neden 17 çap kullanılıyor?
    ben aracı aldığımda 16 ya da 15 cant alsam uyarmı? güvenlik zaafiyeti olur mu acaba?
    orjinal ölçü: 205 / 55 R 17
    düşündüğüm: 215 / 65 R 15 yapınca aradaki fark 0.48 oluyor.
    % 3 den fazlası tavsiye edilmiyor. sanki olur gibi ve
    215 / 65 R 15 latik lassa impetus revo liste fiyatı 255 tl. ne dersiniz bu cant küüçültme ve ucuz lastik elde etme teşebbüsüne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: derememo

hidroaktiv süspansiyon için citroeni seve seve alır ve opsiyon için çok para verirdim.
    bu arada 17 çap lastikler çok pahalı.
    15 çap ta aynı işi görmez mi? neden 17 çap kullanılıyor?
    ben aracı aldığımda 16 ya da 15 cant alsam uyarmı? güvenlik zaafiyeti olur mu acaba?
    orjinal ölçü: 205 / 55 R 17
    düşündüğüm: 215 / 65 R 15 yapınca aradaki fark 0.48 oluyor.
    % 3 den fazlası tavsiye edilmiyor. sanki olur gibi ve
    215 / 65 R 15 latik lassa impetus revo liste fiyatı 255 tl. ne dersiniz bu cant küüçültme ve ucuz lastik elde etme teşebbüsüne?

16" den küçük olmaz, fren diskleri ve diğer aksamlar sığmaz diye biliyorum.

Hepsinden öte 15" cücük gibi durur :)))

• makeles kullanıcısına yanıt
    ben bu hydroaktive suspansiyonlarin picassolarin exculisive modellerinde var diye biliyorum hatta turkiyede bir onceki kasa exculisive picassodan 3 adet ozel olarak getirtilmis biri baylasin sahibinin karisinda biri bi servis mudurunde birini de bir yil once sahibinden comda gormustum. Yeni picasso exculisive modelinde de var biliyorum ama turkiyeye gelmez fiyati 200 bini bulur tahminimce cunku avrupa fiyati 36000 euro

• kedemen K kullanıcısına yanıt
    Aynen seri 2 ..
    bu fiyata full söküm takım + rot balans dahil
    İstanbul Maslak Atatürk Sanayi Sitesin den
    aldım..

• Kumho lastik seçici

I'zen KW27 var bende. İş görüyor
  • grand picasso da, liste fiyatında 1000 tl indirim yapmışlar.
    91.2 den 90.2 ye düşmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peynir Alti Suyu Tozu

ben bu hydroaktive suspansiyonlarin picassolarin exculisive modellerinde var diye biliyorum hatta turkiyede bir onceki kasa exculisive picassodan 3 adet ozel olarak getirtilmis biri baylasin sahibinin karisinda biri bi servis mudurunde birini de bir yil once sahibinden comda gormustum. Yeni picasso exculisive modelinde de var biliyorum ama turkiyeye gelmez fiyati 200 bini bulur tahminimce cunku avrupa fiyati 36000 euro

Fransız ve İngiliz sitesinde opsiyon olarak göremedim. Bir de exclusive tanıtım videosunda arkadan bizim süspansiyonun aynısı vardı.

• Avrupa da satilan exclusive+ donanimli picassolarda sadece manuel vites olmasi manidar geldi bana ....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: makeles

quote:

Orijinalden alıntı: Peynir Alti Suyu Tozu

Fransız ve İngiliz sitesinde opsiyon olarak göremedim. Bir de exclusive tanıtım videosunda arkadan bizim süspansiyonun aynısı vardı.

Büyük ihtimalle yeni kasalarda yok demekki ama önceki kasaların exclusive modellerinde mevcut

şurda da önceki kasanın tanıtımında var 4.30 saniyede

birde şöyle bir fiyat listesi buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peynir Alti Suyu Tozu -- 6 Aralık 2014; 10:50:29 >

• 
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.