Şimdi Ara

CITROËN C4 PICASSO II KULÜBÜ (177. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.664
Cevap
101
Favori
371.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar oğlum aracı yıkamaya götüreyim dedi bende aracı getirdim araçtan indim oğluma verdim arabayı aldı gitti biraz sonra beni aradı baba yıkamadayım arabayı istop edemiyoruz diye anahtarı cebimde unutmuşum yıkama yaklaşık 2 kilometre halbuki ilk aldığımda yanlış hatırlamıyorsam aracın yanından 5-6 metre uzaklaştığımda istop ediyordu .bu konuyu paylaşmak istedim bu konu hakkında bilgisi olan varmı birde bu aralar kapılara dokununca her zaman kilitleme yapmıyor cebimde anahtara dokunup kapıya dokununca kilitleme yapıyor bunlar kumanda pilindenmi kaynaklı acaba
  • ha birde 2005 yılında aldığım Mercedes viano aracımdada bu süspansiyondan vardı ama c5 gibi sürücü yanında kumandası yoktu her istediğinde aayar yapamıyordun ama arkabagajda kumandası vardı onude hiç kullanmadım desem yeridir.Ha rahatmıydı derseniz transporter yada diğer münibüse binen arkadaşlar istanbula kadar gidip gelince haşatımız çıkıyordu bunda hiç öyle olmuyor diyorlardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: makeles

... ... ... çok ayıp ediyorlar.

geçirebildiğine gelişine koyuyorlar müsaitse döşüyorlar faturayı.

garanti uzatma düşünüyordum fakat kararsızım son güne kadar bekleyeceğim.

artı garantiyi dün sordum 2450TL dedi. ama km sınırı varmış... bana yaramıyor zaten. 150.000km'de doluyormuş. ben 150'yi 3 senede yaparım, 4. sene boş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: husgur

Merhabalar oğlum aracı yıkamaya götüreyim dedi bende aracı getirdim araçtan indim oğluma verdim arabayı aldı gitti biraz sonra beni aradı baba yıkamadayım arabayı istop edemiyoruz diye anahtarı cebimde unutmuşum yıkama yaklaşık 2 kilometre halbuki ilk aldığımda yanlış hatırlamıyorsam aracın yanından 5-6 metre uzaklaştığımda istop ediyordu .bu konuyu paylaşmak istedim bu konu hakkında bilgisi olan varmı birde bu aralar kapılara dokununca her zaman kilitleme yapmıyor cebimde anahtara dokunup kapıya dokununca kilitleme yapıyor bunlar kumanda pilindenmi kaynaklı acaba

Anahtar yoksa start düğmesine 3 saniye basılı tutarak motoru durdurabilirsiniz. Yalnız acil durumlar için diyor kılavuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • makeles kullanıcısına yanıt
    kardeşim bende cumartesi servis yaptım yıllık 350 tl polen filtresi dahil. senin faturadan farkı cam suyu ve kimyasal temizleyici yok ama polen filtresi 101 tl . fatura arabada kaldı unutmazsam foto çekip koyarım.
  • anahtar olmadan arabanın gitmesi normal mi yanlış hatırlamıyorsam ilk zamanlarda yanımda oturan arkadaşıma gel kullan dedim arabadan indim uzaklaşınca istop etmişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: husgur

anahtar olmadan arabanın gitmesi normal mi yanlış hatırlamıyorsam ilk zamanlarda yanımda oturan arkadaşıma gel kullan dedim arabadan indim uzaklaşınca istop etmişti

yanlış hatırlıyorsunuz. araba stop etmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: calyante

kardeşim bende cumartesi servis yaptım yıllık 350 tl polen filtresi dahil. senin faturadan farkı cam suyu ve kimyasal temizleyici yok ama polen filtresi 101 tl . fatura arabada kaldı unutmazsam foto çekip koyarım.

çok iyi olur.

o faturanın çıktısı ile servise gidip çemkirebilirim :))

kimyasallar ve cam suyu toplasan 25 desek yine kazık yemiş oluyorum.

gerçekten bir usulsüzlük(kazık) tespit edersem servisi afişe edicem millet bilsin en kazıkçıları.

pek umursamamıştım fiyatı ama rutin bakımlar arasında bu kadar fark olması art niyet düşündürüyor.
  • arkadaşlar belki yazılmıştı ama son zamanlarda bagaj havuzu alan var mı? kliksa ve hızlıalda 71 TL ye kadar gördüm..ancak araca uyar mı yoksa dandik birşey midir bilemedim..hepsinde temsili resimdir falan yazmışlar...teşekkürler...
  • dün 750 kilometre güzel bi yolculuk yaptım nazar değmesin lastik sesi yok motor sesi yok derken derken kendi aracım kendi nazarıma geldi ve şerit takip sistemi arızası verdi çalışmıyor kumanda panelinden devreye almak istediğimdede kırmızı bi ünlem işareti geliyor yaklaşık 9bininci kilometrede ilk arızasını verdi yarın servise götürecem konuyla ilgili servis sonrası bilgi veririm
  • bluesoul bagaj havuzu ve paspas almanyadan orijinal diye getirtirdim ama bagaj havuzu pizza veya tavuk koydukları beyaz köpük kap cinsinden biraz daha sert bi madde ama kırılgan değil ama lastik gibi mukavemetlide değil zaten bir köşesinide köpeğimi bagaja koymuştum o kemirmiş veyemiş bagaja tam olarak uymuyorsol taraf yukarıda kalıyor sanki tam onun kalıbı değil gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husgur -- 9 Aralık 2014; 1:01:11 >
  • goce G kullanıcısına yanıt
    5 nolu parçayı bende aradım araştırdım o parça bijonlar şifreli olursa konuluyormuş bizim araçlarda yok
  • herkese merhaba 7 kişilk gp almayı düşünüyorum. Buradaki bayide 92000 fiyat verdiler araçta otomotik park ve kör nokta uyarısı yok sadece fiyat nasıl sizce.
  • ozkan6778 O kullanıcısına yanıt
    5008 e göre daha iyi bir tercih yeni kasa sonucda ici daha teknolojik
  • syhgül S kullanıcısına yanıt
    bakalım nasip bayiler arası çok fiyat farkı var :) nasipse alıcam. birinden
  • Arkadaşlar Citroen Avrupa ya göndermek üzere bir mail hazırladım ... Kendimce gördüğüm yazılımla düzeltilebilecek sorunları yazdım ... Göndermeden önce sizlerle paylaşmak istedim.Eklenmesi gereken ya da düzeltmek istediğiniz kısımlar varsa paylaşırsanız sevinirim ... Ayrıca yazının sonuna kullanıcılar olarak Ad Soyad Telefon Yaşadığımız şehirleri ilave edersek belki daha ciddiye alınırız ... Diğer türlü sanki ben kendi adıma yazmış gibi olacağım ve dikkate alınmayabilir.

Haa ... bi de nereye ya da hangi mail adresine göndermeliyim ... Saygılar ... İşte Metin ....

Hi ...
    I'm from Turkey and i just bought two new C4 picasso 5 seat for my wife and myself a couple mounths ago with the package of techno and security ( the service called so in Turkey.).

I really like and love my car except some simple problems.So i wanna tell about my thinkings and suggesttions ( and also most of the people driving same car in Turkey as far as we share from the forums .) thats about those simple and resolveble problems with this car if you dont mind and hope you deal .

First of all i talk about the problems that can be solved by some simple software regulations.

1.)You can get into car keyless thats great but you cant leave the car without do anything (as my old car renault grand scenic has ).You have to touch the doors to lock the car .The system already recognise that the key is inside or outside and if out side its near or far away from the car . So why the car dont lock itself without we touch the door.I'm not an engineer but i suppose that it could be set so by software regulation.And this make our life easier and we love our car more ...

2.)In the package of my car it has bi-xenon headlights and it turns when the car turn left or right.Thats so nice and usefull.But why the fog lights dont turns on while we turn.It could provide us much more view at nights.And this property is exist on the same but low package car models.You could say that its unnecessary your headlights already turn ; but i try with and without the fog lights and its realy differs the night view positively .

3.)The menu of the 7 inch tablet ( especially the navigation menu )could simplify. And may add some more controls like i told before.For example fog ligths control on or off may add while turning corners .

4.)The radio turns off when you stop the engine it may be related with the door.For example you stop but dont get off the car and should wait for a while in the car.In this case the radio turns off and you couldnt see any information even the clock from the tablet or the main screen.The radio and some information screen may stay on untill you open the door.(infact i understand your aim is to save the battery but even so it could be better and more usefull .)

5.)While you listening an mp3 from the jukebox you cant pause it.(I know its very unimportant detail but i wish it could be .)

• dr timsah D kullanıcısına yanıt
    Mp3 dinlerken mute tuşu pause yerine geçer.

• arkadaşlar bugün ilginç birşey başıma geldi..trafikte dururken birden "vites kutusu arızası" diye bir uyarı çıktı. Hemen sağa çektim motoru kapattım sonra hemen tekrar açtım ve artık uyarı kalmamıştı.. tekrar çalıştırdıktan sonra 10 dk kadar da sürüşe devam ettim. böyle bir tecrübe yaşayan arkadaş var mı? yarın da servisi arayıp soracağım ne iş diye..muhtemelen getirin bakalım diyeceklerdir ki tahminim bu arıza kaydı aracın bi yerinde beyninde felan kayıtlıdır diye düşünüyorum..
  • valla bende hemen hergün "yönlendirmeli far arızası" çıktığı halde servise gittiğimde beyinde kayıtlı birşey bulamadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluesoul

arkadaşlar bugün ilginç birşey başıma geldi..trafikte dururken birden "vites kutusu arızası" diye bir uyarı çıktı. Hemen sağa çektim motoru kapattım sonra hemen tekrar açtım ve artık uyarı kalmamıştı.. tekrar çalıştırdıktan sonra 10 dk kadar da sürüşe devam ettim. böyle bir tecrübe yaşayan arkadaş var mı? yarın da servisi arayıp soracağım ne iş diye..muhtemelen getirin bakalım diyeceklerdir ki tahminim bu arıza kaydı aracın bi yerinde beyninde felan kayıtlıdır diye düşünüyorum..

Peugeot citroen grubunda anlik arizalari beyine yazmaz.

Hatanin sebebi, dusuk aku voltaji veya vites kolu baglantisindan kaynaklanabilir.

İyi forumlar...

• 
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.