Şimdi Ara

★ CITROËN C4 CACTUS ★ (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.130
Cevap
26
Favori
84.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değerli cactus kullanıcıları,2015 model ful siyah1.2 shine aracım ile aranıza katılmış bulunmaktayım. Değerli tecrübelerinize güvenerek birkaç sorum var.

--Yeni Cactusume motor temizliği yapmak istiyorum. (önceki sahibi hiç kaputu açmamış) Sizce sorun yaşar mıyım?

Araca genel anlamda hayran kaldım. 2004 getz ten sonra. =) Tabi genel olarak etg5 şanzımanın zorluklarını çekmeyi kabul ederek aldığım için bu konuda şikayetçi olmayacağım. Fakat yinede

-- Püf noktaları olarak ne tavsiye edersiniz? İstanbul un dur kalk trafiği olsun dik yokuşlarda gaz dokunuşları olsun. Getz tam otomatik idi ve yokuşlarda, alçak kaldırımlara çıkışlarda ara gaza çok alışmıştım yeni cactusume uyum sürecini atlatmaya çalışıyorum. İp uçlarınıza ihtiyacım var.=)

Kazasız belasız sürüşler dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buda geçen 1 ay 1 haftalık tamamı kısa mesafe şehir içi durumumuz.

★ CITROËN C4 CACTUS ★

Reel tüketim 41.11 litre yani ortalamada tam 6 litre

Klima lafı edilmeyecek kadar az kullanıldı, start stop hep devrede

• quote:

Orijinalden alıntı: CEMİL 013

Değerli cactus kullanıcıları,2015 model ful siyah1.2 shine aracım ile aranıza katılmış bulunmaktayım. Değerli tecrübelerinize güvenerek birkaç sorum var.

--Yeni Cactusume motor temizliği yapmak istiyorum. (önceki sahibi hiç kaputu açmamış) Sizce sorun yaşar mıyım?

Araca genel anlamda hayran kaldım. 2004 getz ten sonra. =) Tabi genel olarak etg5 şanzımanın zorluklarını çekmeyi kabul ederek aldığım için bu konuda şikayetçi olmayacağım. Fakat yinede

-- Püf noktaları olarak ne tavsiye edersiniz? İstanbul un dur kalk trafiği olsun dik yokuşlarda gaz dokunuşları olsun. Getz tam otomatik idi ve yokuşlarda, alçak kaldırımlara çıkışlarda ara gaza çok alışmıştım yeni cactusume uyum sürecini atlatmaya çalışıyorum. İp uçlarınıza ihtiyacım var.=)

Kazasız belasız sürüşler dilerim.
    Hayırlı olsun güle güle kullanın
    Ben hayatta motor yıkatmam, kimseyede tavsiye etmem, üstü kirli motor çok iyidir nerede ne sıkıntı var(yağ, su kaçağı gibi) anında haber verir motorla uğraşmayın ama illa birşey yapacam diyorsanız kendiniz nemli bezle temizleyin derim.
    Püf noktası olarak yazacak birşey benim aklıma gelmiyor zaten şanzımanın özelliklerini bilerek aldığınız için ek birşey gerçekten aklıma gelmiyor, kazasız belasız güle güle kulanın derim.

Birde ne kadara aldınız, aracınızın özellikleri ile belirtirtseniz almak isteyenler için emsal fiyat olur.

• Değerli otomobilci, 71bin tlye el sıkıştık. 2015 aralık trafiğe çıkışlı. 1.2 shine. Hatasız araçtı. Siyah renk, airpumplar dahil. En cezbedici rengi benim için.

Peki sizce trafikli yokuşlarda tam durmadan(geri kaydırmama devreye girmeden) hafif fren ve gazla gittiğim durumlarda şanzımanı yer miyim?

• quote:

Değerli otomobilci, 71bin tlye el sıkıştık. 2015 aralık trafiğe çıkışlı. 1.2 shine. Hatasız araçtı. Siyah renk, airpumplar dahil. En cezbedici rengi benim için.

Peki sizce trafikli yokuşlarda tam durmadan(geri kaydırmama devreye girmeden) hafif fren ve gazla gittiğim durumlarda şanzımanı yer miyim?
    siyah renk bencede çok güzel duruyor, ama bakımı zor
    şanzımanı yemeye gelince şanzımana birşey olmaz ama baskı balata bu araçlarda bu tür güzergahlarda zorlanıyor bu tür bir kullanım şekli ile (değişken olan) ömrünü biraz kısaltırsınız?
    Dikkat etmeniz gereken aracın yarım debriyajda aracı tutmamasına gayret etmek daha önce düz vites araç kullandıysanız bunu anlarsınız zaten.
    Aracınız kaç km de ve daha önce baskı balata değişimi olmuş mu?

• 30bin de aracım. Daha önce değişmemiş baskı balata. Çok hor hullanılmamış gibi ama denemek amaçlı yarım debriyajda tutarken biraz koku yaptı gibi. Umarım bu zamanının geldiğine işaret değildir.

• quote:

30bin de aracım. Daha önce değişmemiş baskı balata. Çok hor hullanılmamış gibi ama denemek amaçlı yarım debriyajda tutarken biraz koku yaptı gibi. Umarım bu zamanının geldiğine işaret değildir.
    Yok değil çünkü sıfır araçta koku yapıyor
  • otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ettim otomobilci_x. Umarım söylediğin gibidir. Alır almaz araç masraf çıkarmasın. İyi günler. =)

• Daha önce burada yazdığım gibi citroen makyajlı cactus 'u compackt segmentten lanse etti ve pazara sunuyor.

Citroën Türkiye
    Yeni Citroën C4 Cactus - Resimler, Videolar, Açıklama ve Teknik Özellikleri
    http://www.citroen.com.tr/araclar/c-serisi/yeni-kompakt-hatchback-citroen-c4-cactus.html

Full versiyonu için ben 150.000 tl gibi bir fiyat bekliyorum bakalım tahminim tutacak mı?

• 2016 dizel otomatik shine sahibiyim bugün servise gittim garanti öncesi son bakım için, bu sefer garantide olduğu için bedava navigasyonu da güncelleyeceğiz, seneye garanti bittiği için navigasyon güncellemesi 350 tl + kdv olacak bilginiz olsun dediler.

Çok pahalı geldi bana bunu kendimiz güncelleme şansımız yok mu?

• Okullar kapandı ve bizim yol sezonu açıldı tam kestiremiyorum ama herhalde önümüzdeki 1 ayda 4000 ile 6000 km arası yol yaparım.

Cactusun bagajını merak edenler için paylaşayım.

1 en büyük boy 1 büyük boy birde kabin boy valiz rahatça sığıyor

★ CITROËN C4 CACTUS ★

Sonrasında kalan boşluklara küçük çantaları koyuyoruz.

★ CITROËN C4 CACTUS ★

Son olarak poşetleride en üste koyup kapağı kapatıyoruz.

★ CITROËN C4 CACTUS ★

Ve 1 saat sonra yola çıkabiliriz.👍

• Az önce yeni cactusu inceledik ve şok olduk eat6 dizel versiyonda yok etg den devam ediyorlar

En full versiyonu bayi 125 e bırakırız dedi.

Kol dayama kısmı kol dayamama olmuş onun haricinde daha önce konuştuklarımız aman aman bir değişiklik yok.

★ CITROËN C4 CACTUS ★

★ CITROËN C4 CACTUS ★

★ CITROËN C4 CACTUS ★

★ CITROËN C4 CACTUS ★

Yeni araç geliyor, bakıyorsun yine eski jant var? Bari şu jant farklı olsaydı!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

Okullar kapandı ve bizim yol sezonu açıldı tam kestiremiyorum ama herhalde önümüzdeki 1 ayda 4000 ile 6000 km arası yol yaparım.

Cactusun bagajını merak edenler için paylaşayım.

1 en büyük boy 1 büyük boy birde kabin boy valiz rahatça sığıyor

Sonrasında kalan boşluklara küçük çantaları koyuyoruz.

Son olarak poşetleride en üste koyup kapağı kapatıyoruz.

Ve 1 saat sonra yola çıkabiliriz.👍
    şahsi aracınız mı hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Yeni araç geliyor, bakıyorsun yine eski jant var? Bari şu jant farklı olsaydı!
    Bence bi kere yapalım adam gibi yapalım demişler jantı ellememişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

Hayırlı olsun güle güle kullanın
    Ben hayatta motor yıkatmam, kimseyede tavsiye etmem, üstü kirli motor çok iyidir nerede ne sıkıntı var(yağ, su kaçağı gibi) anında haber verir motorla uğraşmayın ama illa birşey yapacam diyorsanız kendiniz nemli bezle temizleyin derim.
    Püf noktası olarak yazacak birşey benim aklıma gelmiyor zaten şanzımanın özelliklerini bilerek aldığınız için ek birşey gerçekten aklıma gelmiyor, kazasız belasız güle güle kulanın derim.

Birde ne kadara aldınız, aracınızın özellikleri ile belirtirtseniz almak isteyenler için emsal fiyat olur.

Alıntıları Göster
    Isı transferi için kir sorun çıkarabililr hocam ıslak sünger ve bez ile temizlenebilir.

Yesil rengi cok yakismis. Dizel ile benzinli arasinda fiyat farki yok ve donanim olarak oldukca doyurucu bir arac. Citroen nokta atis yapmis bu sefer.

Tasarimi simdi olmus iste. O kapidaki yastikciklar arabaya yakismiyordu, be bileyim hipi havasi veriyordu ama makyajda yastikciklari biraz daha goz onunden cekmisler, daha guzel olmus. Arka stoplar tiguani andirdi bana ama 3d efekt ile baska bir havasi var. On yuze bayildim,bayildim,bayildim. Uzay mekigi gibi olmus. Bu tip futuristik tasarimlari seven biri olarak bu arac bu sefer olmus.

Suspansiyonlari iyilestirmis citroen denilene gore. Bunun disinda birkac ufak dokunus da yapmis.
    Tek endisem bagajinin kucuk olmasi. Bir de arka koltuk dar mi, diz ve bas mesafesi ne durumda bayide incelemek lazim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JNG9O

şahsi aracınız mı hocam ?

Alıntıları Göster
    Evet

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0173FC748

Yesil rengi cok yakismis. Dizel ile benzinli arasinda fiyat farki yok ve donanim olarak oldukca doyurucu bir arac. Citroen nokta atis yapmis bu sefer.

Tasarimi simdi olmus iste. O kapidaki yastikciklar arabaya yakismiyordu, be bileyim hipi havasi veriyordu ama makyajda yastikciklari biraz daha goz onunden cekmisler, daha guzel olmus. Arka stoplar tiguani andirdi bana ama 3d efekt ile baska bir havasi var. On yuze bayildim,bayildim,bayildim. Uzay mekigi gibi olmus. Bu tip futuristik tasarimlari seven biri olarak bu arac bu sefer olmus.

Suspansiyonlari iyilestirmis citroen denilene gore. Bunun disinda birkac ufak dokunus da yapmis.
    Tek endisem bagajinin kucuk olmasi. Bir de arka koltuk dar mi, diz ve bas mesafesi ne durumda bayide incelemek lazim.
    Hocam diz baş mesafesi vesaire eskisinin aynısı hiçbir değişiklik yok. Süspansiyonla ilgili test sürüşü yapmadık ne ölçüde iyileşmiş bilmiyorum ama reklamını o şekilde yapıyorlar. Bence araç sıradan olmuş. Eski kasayı beğendiren/sevdirmeyen ve başka araçlarda olmayan detayları törpülemişler ama cactusu cactus yapan o tavan rayları ve airbumplardı.

lokal.citroen.com.tr
    CITROËN FİYAT LİSTESİ
    http://lokal.citroen.com.tr/FiyatListesi/citroen

Bayinin citroen Tr web sayfasindan haberi yok galiba.

117.900 ful versiyon. Cam tavan + ambiyans aydinlatma ile birlikte ancak 125i buluyor. Size salt shine icin soylemislerse bu fiyati asiri uçmuşlar

Bir de esnaflik yapip, BIRAKIRIZ falan demiyorlar mi bayiler, adamin cinleri tepesine cikiyor

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.