Şimdi Ara

çişimi yaptıktan sonra yine gelmesi yardımmm (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
62.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Büyük ihtimalle kum döküyorsundur.Bol bol su iç böbreklerin çalışsın ve bunu hızlı bir şekilde atlatabilmen için bol su içmen lazım.İlaç olarakta Buscopan iç.Başıma gelmişti böyle oturunca çişin gelmiş gibi hissediyorsundur.İnsanın sosyal hayatı sıfıra iniyor direk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krinorex -- 24 Nisan 2012; 12:18:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 89

quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Prostata inanma. Prostat idrar yapamamaktır sen idrarını yapıyorsun sonradan yapmamış gibi hissediyorsun Basbaya üşütmüşün yada kum falan döküyorsundur. Bol su iç ve yürüyüş yap. 5 güne falan geçmezse doktora gidersin

dün tüm gün oturdum sayılır ondan olabilir mi? Yarına randevu aldım hastaneden ama acele etmesem mi acaba??

Randevu aldıysan git birşey olmaz. Oturmaktan olmaz o muhtemelen az su içiyorsundur üşütmüşsündür veya kum döküyorsundur. Randevu almışken git doktora derim.

• quote:

quote:

quote:

Prostata inanma. Prostat idrar yapamamaktır sen idrarını yapıyorsun sonradan yapmamış gibi hissediyorsun Basbaya üşütmüşün yada kum falan döküyorsundur. Bol su iç ve yürüyüş yap. 5 güne falan geçmezse doktora gidersin

dün tüm gün oturdum sayılır ondan olabilir mi? Yarına randevu aldım hastaneden ama acele etmesem mi acaba??

Randevu aldıysan git birşey olmaz. Oturmaktan olmaz o muhtemelen az su içiyorsundur üşütmüşsündür veya kum döküyorsundur. Randevu almışken git doktora derim.

tamam sağolasın

• quote:

arkadaşlar çişimi yapıyorum ama idrar kesem boşalmamış gibi hissediyorum demin 2 kere gittim tuvalete ikincisinde çok az yapabildim ama nafile hala çişim var gibi hissediyorum 3 4 gün öncesine kadar böyle birşey yoktu internetten araştırdım psikolojik olabilir deniyor össye hazırlanıyorum üzerimde büyük bi stres var birde bu çıktı başıma tavsiyesi olan var mı

Prostat styla.
  • Bende de aynı sorun vardı önceden ayakta işerdim hep ayakta işemeyi bıraktıktan sonra düzeldi, 7-8 yıldır mecbur kalmadıkça ayakta işemiyorum sen de yapma zararlı...
  • ayakta mı çömelerek mi?
  • Tuvalette otururken sol tarafa doğru meğilli oturursan idrar kesesi daha rahat ve temiz boşalacaktır. Bu bilimsel olarakta bilinen bir gerçektir. Tuvaletten çıkmadan son kalanlarıda dışarı atmak çin öksürmekde de fayda vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POWER64 -- 24 Nisan 2012; 12:32:18 >
  • senin idrar kartın yanmış. git bi radeon 5650 falan al. oolmadı 4850 de olabilir. kesin çözüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: gegirti

ayakta mı çömelerek mi?

çömelerek
  • quote:

quote:

ayakta mı çömelerek mi?

çömelerek

Yatar vaziyette yapman lazim. evil.gif

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krinorex

Büyük ihtimalle kum döküyorsundur.Bol bol su iç böbreklerin çalışsın ve bunu hızlı bir şekilde atlatabilmen için bol su içmen lazım.İlaç olarakta Buscopan iç.Başıma gelmişti böyle oturunca çişin gelmiş gibi hissediyorsundur.İnsanın sosyal hayatı sıfıra iniyor direk

kum dökme ağrılı ve sancılı bi işlemdir bende ağrı sancı yok sadece çişim hep var gibi
  • Böbrekten kaynaklıdır bi damar yada yoldu sanırım daraldığı zaman böyle olabiliyor çok önemli bişey değil fakat doktora gözükmen lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: CodeX

quote:

quote:

ayakta mı çömelerek mi?

çömelerek

Yatar vaziyette yapman lazim. evil.gif

bi an düşündümde

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Krinorex

Büyük ihtimalle kum döküyorsundur.Bol bol su iç böbreklerin çalışsın ve bunu hızlı bir şekilde atlatabilmen için bol su içmen lazım.İlaç olarakta Buscopan iç.Başıma gelmişti böyle oturunca çişin gelmiş gibi hissediyorsundur.İnsanın sosyal hayatı sıfıra iniyor direk

kum dökme ağrılı ve sancılı bi işlemdir bende ağrı sancı yok sadece çişim hep var gibi

Hayir agrili degildir her zaman.basima geldi diyorum sen ne diyosun :)

Ben agrisiz sancisiz kum doktum

• şeker hastalığının belirtileri de olabilir.vücud fazla şekeri idrarla atıyor olabilir sen en iyisi doktora git
  • quote:

Orijinalden alıntı: testisi elinde

elinle kontrol et

Nick ve mesaj.
  • seviyosan git konuş bence
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.