Şimdi Ara

Çirkinim, hayatım çok kötü gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayatın boyunca taşıdığın yüzden bu güne kadar şikayet etmedinde niye şimdi şikayet ediyorsun diyeceksiniz belki.
    Şikayet etmedim, çünkü bu güne kadar bu gerçeği hep kendi kendimden sakladım.Asosyaldim hiç bir kıza teklif etmemiştim ancak etsem kabul ederler sanıyordum.Yıllar geçti, bir sevgilim dahi olmadı.Bir sürü kızı sevdim, ancak onların hiçbirine dokunamadım bile.Onlara ne zaman sorsam aldığım cevap hep aynıydı.

Asıl cevabı ise aynaya tekrar bakınca gördüm.Bugüne kadar hep saklanmıştım aynalardan, bakılır gibi bir tipim yoktu.Çirkindim ben.Hiç sevgilim olmadı.Dışarı çıkıp gezebileceğim bir kız arkadaşım bile olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• keko ol kekoların bile sevgilisi var

• .

• Sorun sende dostum, kızlar sana belki sevgili olarak bakmaz ancak seninle niye takılmasınlar ?
    Valla yalan söylemiyorum 1.60 normal tipli bir arkadaşım var yanındaki kızları görenin dibi düşer, bu iş takılmayı ve kızlara nasıl yaklaşacağını bilmekte biter.

Bence sen o içindeki korkunu yen, tip falan hikaye herkesin bi GİDERİ vardır
  • Şaka maka git gide güzelleşiyor yazıların, eskiden ''offf niyeee çirkiinimm leaa'' diye konular açardın, artık daha sanatsal yazıyosun helal kankii helal aynen devam, ben senin sıkı fanınım, yeni yazılarını bekliyor olacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Warner Bross -- 12 Eylül 2014; 20:08:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Warner Bross

Şaka maka git gide güzelleşiyor yazıların, eskiden ''offf niyeee çirkiinimm leaa'' diye konular açardın, artık daha sanatsal yazıyosun helal kankii helal aynen devam, ben senin sıkı fanınım, yeni yazılarını bekliyor olacağım.

Yazılarım güzelleşiyor, ama suratım güzelleşmiyor hiç.Başkalarının evrim dediği değişim bana olmadı.Aksine daha çok çirkinleşiyorum git gide.

• Okumadim ama paran yok o belli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albert Enisten

Okumadim ama paran yok o belli

Hem fakir hem çirkinim

• quote:

Orijinalden alıntı: ZenciPriapus

quote:

Orijinalden alıntı: Albert Enisten

Okumadim ama paran yok o belli

Hem fakir hem çirkinim

Yalnız degilmişim:)
  • Csb

• hayat herkese adaletli davranmıyor

• Okumayin cirkin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunlardan varsa dünyanın en yakışıklısı sensin inan bana kızlara yaptıramayacağın şey yok, istisnalar hariç

• quote:

Orijinalden alıntı: kuttcher

bunlardan varsa dünyanın en yakışıklısı sensin inan bana kızlara yaptıramayacağın şey yok, istisnalar hariç

Seni paran için sevmelerini istermiydin dostum düşünsene sevgilin yada karın senin paranla birlikte seninle değil ne anlamı kalır.Tipin ile yapamıyorsan en azından kişiliğinle yapmalısın para ile yapılan değersiz ve sahtedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: MehmetAbi.

quote:

Orijinalden alıntı: kuttcher

bunlardan varsa dünyanın en yakışıklısı sensin inan bana kızlara yaptıramayacağın şey yok, istisnalar hariç

Seni paran için sevmelerini istermiydin dostum düşünsene sevgilin yada karın senin paranla birlikte seninle değil ne anlamı kalır.Tipin ile yapamıyorsan en azından kişiliğinle yapmalısın para ile yapılan değersiz ve sahtedir.

+sonsuz . diyecek söz bırakmamış adam.

• Bende aynı şekil düşünüyordum ama artık farklı bir zihniyete sahibim tipsiz olmak bizim suçumuz değildi hem hayat sadece kızlar ve iyi görünmek değil bunu anladım bu yüzden daha büyük bir amaca hizmet ediyorum kendi kurallarımı oluşturdum ve bu yolda gidiyorum bu hayat sosyal anlamda başarısız olmamımı istedi bende kendimi insanlardan soyutladım artık çevremdeki gördüğüm insanlardan kendimi çok daha üstün görüyorum bütün tanıdığım görüştüğüm kişilerden daha farklı olduğumu benimsedim onların zayıflıklarını kendi kazançlarıma dönüştürüyorum kimi zaman maddi kazanca sahip oluyorum ve benle iletişim kuran herkezden kendi egomu tatmin ediyorum kimlerin ne zaman neye ihtiyacı olduklarını çok iyi kavradım tanığım ve tanıştığım herkezin potansiyelini ölçüp (her anlamda) karşılıklı iletişimimizi kendimi olabildiğince üstün gösterebilecek seviyede tutuyorum onların zayıf olduğu konularda bir usta iyi bildiği konulardada bir tanrıymışçasına etki bırakıyorum. Belki hiç gerçek anlamda dostluğum yok ama böle düşünmeye başladğım zamandan beri yalnızlıkta çekmiyorum şuan hayattan daha önce almadığım zevki alıyorum bunca zaman yaşıtlarımız bizi hayatın sosyaliteden oluştuğunu gösterdi ama bu yanlış kendi amacını belirle para sahibi ol bu yüzyılda sonradan para sahibi olursan mutlu oluyorsun bunu anladım. (Yazdıklarım tamamen kişiseldir kimseden benim gibi olmasını beklemiyorum demek istediğim sizde benim gibiyseniz kendinize bir amaç bulunki hayatta sosyal anlamda başarı sağlayan insanlardan daha büyük biri olun)

• bi üstteki arkadaş delirmis alıntilayacaktim da haberi olmasin boşver

konuyu açan arkadaşa gelicek olursak herkes yüzünün güzelliğini kendi belirleyemiyor malesef ama bazı değişikliklerle tarz yaratabilirsin. giyim kuşam vs sen yeter ki say de çok şeyle kendini guzellestirebilirsin. neticede turk erkegiyiz hangi birimiz çok çok yakışıklı? istisnalar her daim vardır o bir tarafa. istersen resmini atip içini dokebilirsin, yardımcı olurum

• Saçların
    Dişlerin
    Yüzün
    Sakal Bıyığın

Eğer bu şeylerin bakımlı ise çirkin olman imkansız. Eğer değilse hepsi insana bağlı şeyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRunner

Saçların
    Dişlerin
    Yüzün
    Sakal Bıyığın

Eğer bu şeylerin bakımlı ise çirkin olman imkansız. Eğer değilse hepsi insana bağlı şeyler.

Geriye bisey kalmadi zaten pampa

• quote:

Orijinalden alıntı: hunter_kabus

quote:

Orijinalden alıntı: FreeRunner

Saçların
    Dişlerin
    Yüzün
    Sakal Bıyığın

Geriye bisey kalmadi zaten pampa

Yüz şekli kafa şekli vs bunlar bize bağlı değil fakat önemli olan bakımlı olmak bence
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.