Çirkin erkekler neden evleniyor

-
-
@hamza5806 gel hele
sen neden bana sürekli evlen diyodun
evlensem bile o evlenceğim otoban beni boynuzlamayacak mı
-
Düzgün biriyle evlensen duzelirsin diye umut ettim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Düzgün biriyle evlensen duzelirsin diye umut ettimdüzgün kız yok ki
çirkini öpen olmamış kendini namuslu sanmış hahah
-
Çirkinlikle pek alakası yok durumun zamanında sevgilimi benden çok daha tipsiz birisine kaptırdım kızda bana çok yakışıklı birinden gelmişti doğru kişiyi bulmaya çalışıyorlar bulamayacaklar büyük ihtimal biyolojisi çökünce de ver elini evlilik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
KAdınların bakış açısıyla erkeklerin bakış açısı farklı.
ERkek %70 dış görünüşe %30 karaktere bakar.
Kadın ise %70 başarıya %10 tipe %20 saygınlığa bakar
"başarı": yaptığın işte rekabet edebilme katsayındır. Sen kasapsındır ve işini sevdiğin için en iyisi sen olursun. Sonra vücudun başarıdan dolayı testosteron salgılar. Bu testosteron sana özgüven ve pozitiflik verir. Kadınlar yüksek testosteronlu erkeklere doğru çekilir. Bu biyolojik bir gerçek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 120205044 -- 25 Ekim 2020; 14:26:12 >
-
Topluma kendini ispatlamak için.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tek Yol Erken SeçimTopluma kendini ispatlamak için.
Hocam toplum bu sefer De arkasından sırf para için evlenmiş karısı demiyor mu
quote:
Orijinalden alıntı: Man In The WıldernessHocam toplum bu sefer De arkasından sırf para için evlenmiş karısı demiyor mu
Alıntıları GösterHer çirkin evlenen erkek zengin değil ki. 100 tane çirkin erkek evleniyorsa max. 5 tanesi çok zengindir.
-
Yazık lan
Bu dünyada bir fakirleri birde çirkinleri çözemeyiz. Bilim her şeyi çözer bunları çözemez.
aldatılmakla çirkin olmanın ne alakası var. kız senle evleniyorsa çirkin gelmiyordur zaten. ayrıca kadının içinde varsa dünyanın en yakışıklı erkeğinide aldatırki bunun binlerce örneği var ünlülerde.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X