Şimdi Ara

Çırağan Sarayında Düğün Yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merahaba arkadaşlar.Aklıma geldi ciddi olarak merak ettim bu konuda bilgisi olan var mıdır acaba.Mesela ben çırağan sarayında düğünümü yapmak istesem bana kaça mal olur acaba ?

• En az 5 milyon tl gerekir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 milyon tl

• hocam doğa koleji mezuniyeti orda yapıyor yanlış hatırlamıyorsam kişi başı 10bin TL alıyor. Ordan sen hesapla :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Doktor123

hocam doğa koleji mezuniyeti orda yapıyor yanlış hatırlamıyorsam kişi başı 10bin TL alıyor. Ordan sen hesapla :D

hocam yok yav o kadar pahalımı yav :s ben o kadar pahalı olduğunu sanmıyorum.benim arkadaşımın tanıdığı biri araştırmış sormuş falan düğün 250 milyarmış.senin dediğin mezuniyet balosu belki farklılık gösterebilir.yinede 10 milyar çok geldi ya :s
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfaromeo34

quote:

Orijinalden alıntı: Doktor123

hocam doğa koleji mezuniyeti orda yapıyor yanlış hatırlamıyorsam kişi başı 10bin TL alıyor. Ordan sen hesapla :D

hocam yok yav o kadar pahalımı yav :s ben o kadar pahalı olduğunu sanmıyorum.benim arkadaşımın tanıdığı biri araştırmış sormuş falan düğün 250 milyarmış.senin dediğin mezuniyet balosu belki farklılık gösterebilir.yinede 10 milyar çok geldi ya :s

hocam ben de bunu bir tanıdığımdan duydum. Bence de çok pahalı. Büyük ihtimalle dediğim doğru fakat kesin mi bilemicem.

• koy dugunu yap

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • size 1997 yılından bi örnek resim atayım :) Arkadaşlarla büyük yemek salonundayız ( çırağan içinde otel var işletmesi o otele ait. Kempinsky yada öyle bişi.)

Fiyat çok uçuktu bu yemek o zaman hepimizin maaşları toplamından fazlasına patlamıştı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 15 Temmuz 2012; 20:19:27 >

• doga koleji paranin yarisini kendisi aliyodur

• Evleneceksen söylüyorum ; yenge üsteliyorsa çırağanda istiyorum diye çak bir tane ağzına.
  • Ben orda evlendim

Eger dugunune Extra istegin yoksa,

Misal Pahali araç tutup, Yanina ozel guvenlik (direk dugunu mafya dugunu yapiyorlar)

Ozel yapim havaifisek (atildiginda isimleriniz yaziliyo)

Bence israf Benimki sadece supha yemegi + Yaspasta (alkol kaldirdim)

Guvenligede ihtiyacim yoktu zaten Dayim halletmisti. Her masa yanina kulaklikli iri yari adam dikmistik. Mahalleden bi kac arkadasada takim elbise giydirip disariya diktim.

Dayim hapisaneden ozel izinle cikip gelmisti. Etrafta sivil jandarmada gorev yapiyordu sedat dayim icin.

Kesinlikle deyer. 230 bin mekan kirasi + 20 bin yemek tatli (1000 kisilik)

Tavsiye ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konu her sene açılıyor ama daha yapabilen görmedim forumda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.