Şimdi Ara

Statta Tepiniyorlar Dolmabahçe Sarayı Kayıyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kültür Bakanı Ertuğrul Günay'dan tarihi öneri: "Stadyumları şehir dışına taşıyalım"

Beyoğlu Sohbetleri”ne konuşmacı olarak katılan Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, İstanbul’un tarihi değerleri ile ilgili çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

Günay, “Geçmiş dönemlerde İstanbul'un tarihine karşı büyük yanlışlar değil, bence büyük suçlar işlendi. Bunu düzeltmek kolay değil. 100 yılın yarattığı tahribatı 10 yılda gidermek zor. Belki 25 yılda giderilebilir” dedi. Bakan Günay, konu Dolmabahçe’ye geldiğinde birbirinden çarpıcı ifadeler kullandı.

'STADYUM İÇİN DAYATMA YAPILIYOR'
    “İstanbul’da gözümüze sokulmuş çiviler var. Bunların çıkarılması çok saygıdeğer davranışlardır. Dolmabahçe Stadyumu konusu var. Bu benim önüme zaman zaman bir dayatma olarak getiriliyor. Dolmabahçe Stadyumu 1940’larda yapıldı. Birçok yerde top koşturacak alan var, ama bir tarih bilinçsizliğiyle mi, yoksa bir kasıtla mı, -ben kasıt olduğunu düşünüyorum- Dolmabahçe Sarayı’nın arkasına yapılmış.”

'ON BİNLERCE İNSANIN TEPİNDİĞİ ALAN...'
    “O vadinin içine stadyum sokulur mu? Adı üzerinde dolgu alanı.. Dolmabahçe orası... Dolgu... Eminönü Yeni Cami kazık üzerine oturtulmuştur, Dolmabahçe de öyledir. Siz bu tarafa on binlerce insanın tepineceği bir alan yaparsanız, zaman içinde Dolmabahçe denize doğru akmaya mahkumdur.”

'BÜYÜTMEK İSTİYORLAR ZORLANIYORUM'
    “Stadyumla ilgili yeni bir proje hazırlanmış ‘Bu yetmez, burayı büyütelim’ diyorlar. ‘Stadyumu genişletelim, araya kongre merkezi koyalım, bir de otopark koyalım’ diyorlar. Arkadaşlar, böyle bir şey olabilir mi? Bu konuda zorlanıyorum. Stadyumları şehir dışına, trafiğin tıkanmayacağı yerlere alalım...”

Kaynak: http://www.haberturk.com/kultur-sanat/haber/607615-statta-tepiniyorlar-dolmabahce-kayiyor

• Bu konu silinmemişmiydi, geri mi geldi?

quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

Bu konu silinmemişmiydi, geri mi geldi?
  • yalnız bu hükümet stad yapıyoruz adı altında çok değerli arazilere nasıl peşkeş çekiyorlar gördük.eskişehirdede böyle bir proje var.ardık stad arazilerinden kimler nemalanıyorsa

Kelime hatası yapabilirm harf harf boşuna uğraşmayın.
  • Şehir dışına alalım stadları kimse gelmesin olsun bitsin.

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");
  • O stadın yerini 1 cm değiştirsinler biliyorum ki anarşiden terör doğar

BJK ŞEREF BEY STADI
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 'BÜYÜTMEK İSTİYORLAR ZORLANIYORUM'

Orijinalden alıntı: Sangre
    'BÜYÜTMEK İSTİYORLAR ZORLANIYORUM'

Niye o kadar zorlanıyo acaba
  • Futbolu sevmeyen ve bilmeyen birisinin yapacagı yorumu yapmuş Kültür Bakanı.Kültürel açıdan bakmış olaya.Ciddiye alınacak bir konu degil.

Hiperaktif Bilgisayar Kullanıcısı @ 40°
  • Koskoca plaza hotel diktiklerinde neredeydiniz acaba? Geçiniz

Orijinalden alıntı: KaranlıkSokak

Buradaki tek amac stad arazisine konmaktir.

+1903

Orijinalden alıntı: musAKka

Bildiğim kadarıyla geçen seneki Sonisphere Festivali'nden sonra bu söylemler ortaya çıktı. Allah akıl fikir versin.

hele bi de iron maiden gelsin o zaman görsünler tepinme nasıl oluyomuş. dolmabahçeden kaynarcaya kadar tepinirim yemin ederim.

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

baktım böyle bir konu yokdu bende açdım. niye silinsinki ne var bu konuda.

quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

Bu konu silinmemişmiydi, geri mi geldi?

eleştirmek yasak.yoksa siliyolar.

Orijinalden alıntı: aböRjin

quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Bildiğim kadarıyla geçen seneki Sonisphere Festivali'nden sonra bu söylemler ortaya çıktı. Allah akıl fikir versin.

hele bi de iron maiden gelsin o zaman görsünler tepinme nasıl oluyomuş. dolmabahçeden kaynarcaya kadar tepinirim yemin ederim.

Aynen öyle

Hiperaktif Bilgisayar Kullanıcısı @ 40°

• konuyla alakasız ama siz bjk lilar bilirsiniz. o stadın başındaki mezar taşı gibi duran kocaman plazamı otelmi ne zaman yapıldı. buna nasıl izin verildi. çok çirkin sülieti bozan bir yapı. ben küçükken tv de görmüşdüm, yanlışım yoksa o zaman belediye başkanı olan r.tayyib erdogan greyderlerle falan oraya gelmişdi yıkacaz bunu falan diye ama sanırım çok güçlü birilerinin orası başedemedi.
    BEŞİKTAŞ

RİZE ÜNİ-MAKİNE

SINIRSIZ Bölüm Yasağı Kaldırılsın...
    BJK, İLKERİNANÇ, ELECTRA, BLACKEAGLE, SANGRE, OKTAYD, ORION
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayd
    o stadı ordan kaldırmak yürek ister.

Guven Ozveri Tecrube ister
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.