Şimdi Ara

Çipura ve Levrekler maliyetine Migros ve Carrefoursa da (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
5
Favori
20.579
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 7 nisana uzadı deniyor ama fiyatlar artmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • defalarca özdilekden balık aldım
    bayat hiç denk gelmedi hep tazeydi.
  • Aytürk kullanıcısına yanıt
    Yahu bir insan bu kadar cok yazip bu kadar bos nasil yazabilir. Attigin her cevap konuyla alakasiz, eksik, ya da yanlis. Herhalde ingilizce bilmiyorsun ya da bilmeyen biri cikar keklerim diye alakasiz grafikler atmissin. Veterinerim diye geciniyorsun, ya senin aklin aliyor mu peki insan eliyle ne oldugu belirsiz seylerle beslenen baligin denizdeki dogal baliktan daha iyi olabilecegini. Deniz baligindan daha iyi olduguna dair veri varmis. Pes artik. Attigin hicbir grafikte boyle de birsey yok zaten. At yalani s... inanani demisler...

Ayrica kendi kendini haksiz cikarmissin...Attigin grafiklerde kultur baligindaki agir metaller deniz baligindan daha yuksek degerde gozukuyor,

Onun disinda benim dedigim hicbir iddiaya tam yanit verememissin sadece kendini haksiz dusurmussun. Agir metaller nereden giriyor demissin sonucta dogada mevcut hepsi, illaki bir fabrikadan gelmesi gerekmez. Sen herhalde denizlerin ne kadar derin ve buyuk oldugunu tam hayal edemiyorsun, bir bak bakalim tekrardan.

Baliklarda antibiyotik kullanilmadigini dusunuyorsan da sana birsey demiyorum. Ya dezenformasyon yapip millete bu urunleri cakmayi dusunuyorsun, ya da cahilin onde gidenisin. Sen ne istiyorsan ye de sagliksiz urunleri insanlara cok iyiymis gibi gosteremezsin.

Herseyi biraktim, grafigi veriyi bosverelim, ikisini de agzina attiginda tadi bellidir. Cakma grafikler ve yalanci tuccarlari dinleyecegime dilimi dinlerim.

• kocaeli metrodan 3kg aldık. şuan fırındalar. 4 kişi 3 kiloyu gömeceğiz.
  • Kültür vs Deniz balığı tartışmasına gerek yok.

Bu vakitten sonra levrek ve çipurayı ancak rüyalarınızda görürsünüz. Denizde kalanlar ise ya kafes kaçkını ya da kafes altı atıkçısı.

Ben yıllardır amatör avcılık yapıyorum. Bu türler o kadar azaldı ki. 20 yaşındayken tuttuğum balıklar artık yok piyasada.

Tezgahlarda olta vs diye satılma işi düzmece zaten.

Gerçek levreği, çipurayı ancak restoranlarda güzel bir adisyon eşliğinde yiyebiliriz.

Kültür balıkçılığı aldı başını gitti, adamlar artık lagosu bile çiftliğe almışlar.

Şuan levrek, kaya levreği, çipura, minekop, trança, mercan, lagos bildiğim kültür türleri.

Kışın bol bol hamsi, palamut yiyin. Yazın kültür yemek zorundasınız.

Kültürün bazı yararları var. Sanıldığının aksine ağırlıklı olarak balık unuyla besleniliyorlar. Özellikle afrikada bu iş çalışan troll teknelerimiz var.

Yavruluktan itibaren hastalıklara karşı dirençli olmaları için katkı kullanılıyor. Sağaltım vb işlemlerle ürrtiliyorlar.

Ne olursa olsun, sofranızdaki dana etinden, kuzu etinden ve tavuk etinden çok daha yararlılar.

Kültür de olsa faydalılar. İspat edilmiş somut bir zararları yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Uzama muzama yom boşu boşuna dünya yol gittim migros a😡

• Natsukaw.S kullanıcısına yanıt
    Devam ediyor. Bugün metroya gidersen bulursun 3-4e kadar

• dexterr kullanıcısına yanıt
    Pendik e5 tekine 4 gibi gidecem dün gidecektim işim çıkınca diğerlerine gittim bitti dediler.

Umarım kalırsa metrodan alacağım bugün.

• Dun gimsada cipura ve levrek 22.90di. Devam ediyor halen herhalde.

• ardaalisahin kullanıcısına yanıt
    Dün 27.99 mı ne almıştım, ayrıca Türk somonu da indirime girmiş.

"bütün somon balığının azami 31,90 lira, dilimlenmiş somon balığının ise azami 39,90 liradan satışa sunulması için tavsiye kararı aldı."
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.