< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SudaEriyenAspirin -- 18 Kasım 2022; 19:45:17 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Çipura 300-400 gram 25 tl

-
-
-
-
-
Bunun sanırım kg fiyatı
Metroda tanesi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Migrosta dogru duzgun balik mi var ki bakimsiz kokuyor hep et balik tavuk reyonları. Metro varken migrosun yüzüne bakilmaz et balik tavukta
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendim gidip bakıp alıyorum beğenmediğim zamanda hiç olmadı metronun migros kadar yaygın mağazaları yok keşke olsada o kaliteli ürünlere herkes ulaşsa
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geçen pazarda ilk defa gördüm çok küçükler, normal olanlara kıyasla lezzet ve kılçık durumu nasıldır acaba?
Bir de merak ettim yasal sınırın üstünde mi bunlar?
-
Bunlar yetiştirme çiftlik balığı kural tanımaz
Katılıyorum. 5m migros varsa anca güzel balık oluyor. Küçük migroslarda balık reyonu ya hiç olmuyor ya da sirkülasyonu düşük (bayat), çeşidi az ve pahalı oluyor.quote:
Orijinalden alıntı: yasin_92Migrosta dogru duzgun balik mi var ki bakimsiz kokuyor hep et balik tavuk reyonları. Metro varken migrosun yüzüne bakilmaz et balik tavukta
Metronun kendi çiftlikleri var. Barkod okutarak geçmişini görebilme filan var.
Ancak şuan zaten tam balık mevsimi olduğu için taze deniz balıkları yetiştirme balıkların satışına balta vurdu. Çipuralar tüm marketler için elde kaldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SudaEriyenAspirin -- 18 Kasım 2022; 22:28:22 >
migrosun dandik olduğu konusuna bende katılıyorum
kaldıki adamlar hergün basa basa taze reyon diiye reklam yapıyolar tvde enterasan
carrefour ve metro balıklarda çok iyiler
-
Kg 75 e geliyor , palamut ve cinekop ta ayni fiyat , kultur e gerek varmi
Büyük balık daha yağlı olmuyor mu ? 300/400 gr lık çipura bu nedenle daha az yağlı olduğundan,daha ucuz galiba
-
Doğrudur. Ama bence restoranlar bu ara ucuz deniz balığına yöneldiği için bu çipuralar elde kaldı. Çünkü bu boy çipuralar genellikle restoranlarda bir porsiyon olarak satılıyor.quote:
Orijinalden alıntı: KISKANIYORLARBüyük balık daha yağlı olmuyor mu ? 300/400 gr lık çipura bu nedenle daha az yağlı olduğundan,daha ucuz galiba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Migrosta dogru duzgun balik mi var ki bakimsiz kokuyor hep et balik tavuk reyonları. Metro varken migrosun yüzüne bakilmaz et balik tavukta |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X