Şimdi Ara

Çıplak Uyumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
1
Favori
1.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüm pencereler açık. Çıplak uyursam hasta olur muyum?

• Şöyle anlatayım. Dün gece sıcaktan çok bunaldım. Önce tişörtümü çıkardım serinlemek için ama pek işe yaramadı çünkü hala deli terliyordum. Alnımdaki derler damlayarak meme ucumu düşüyor ve oradandan da kayarak boxer'ıma doğru akıyordu. Bu nedense beni daha da rahatsız etti ve pantolonu mu da çıkarmaya karar verdim. Deri kemerimin gevşeterek kot pantolonumun metal düğmelerini teker teker çözdüm. Pantolonum artık çıkarılmaya hazırdı. zaten önü V gibi açılmıştı ve terimle ıslanmış boxer'ım gözüküyordu. Pantolonu çıkarıp öfkeyle odanın köşesine fırlattım. Artık sadece boxer'ımla kalmıştım. Small beden giydiğim ve son zamanlarda spor yaptığım için boxer tenime yapılmış ve vücudumun şeklini almıştı. Islandığı içinde transparan olmuştu ve içim neredeyse gözüküyordu. Onu da çıkarmaya karar verdim. Göbek deliğimin hemen altından boxer'ımın lastik kısmını tuttum ve yavaş yavaş aşağıya çektim. Sabahtan beri hapsolan kısmın hava alır almaz bir rahatlama geldi. Püfür püfür esiyordu her yer sanki ve cüretkar bir biçimde boxerımı aşağıya çekmeye devam ettim. Kaba etlerim de serbest kalmıştı. Sanki buzullara düşmüş gibiydim. Vücuduma baktım. Spor meyvelerini vermeye başlamıştı. Tam yatağa atlayacaktım ki terli olduğumu hatırladım. Duşa girip, sonra yatağa zıplamak daha zevkli olacaktı. Çıplak halde banyoya doğru yürümeye başladım. Her adım attığımda organlarım çılgınlar gibi bir sağa bir sola sallanıyordu. Soğuk suya bıraktım kendime. Tüm kaslarım kasılıyordu ama nedense bundan zevk alıyordum. Okyanusun derinliklerine sürükleniyor gibiydim. Daha sonra kendimi yatağıma attım. Çarşaf ile tenim birbirine sürtünüyordu. Bacak aramdan girip, boynuma dolanıyordu. Bu sürtünmenin zevklini alabilmek için rastgele bir şekilde yatak için hareket etmeye başladım. Kalçamı bir o yana bir bu yana hareket ettirirken ellerimle çarşafımı sertçe çekiyordum. Bacak aramdan sertçe sürtünmeye neden oluyordu bu. Sonra pencerenin açık olduğunu fark ettim. Karşı komşumuz yoktu ama ilerideki binadan biri çok zorlarsa beni görebilirdi. Umursamadım. Hatta bu fikirden zevk aldım. Sonra birden aklıma geldi. Üşütüp hasta olur muydum? Sonra hemen foruma girip bu konuyu açtım.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Çıplak Uyumak: Faydaları ve Dikkat Edilmesi Gerekenler

Çıplak uyumak, uyku kalitesini artırabileceği ve genel sağlığa faydalı olabileceği düşünülen bir uygulamadır.

Faydaları:

• Vücut Isısını Düzenler: Çıplak uyumak, vücudunun doğal olarak serinlemesine olanak tanır. Bu, daha rahat bir uyku ortamı sağlayarak uyku kalitesini artırmaya yardımcı olabilir.
    • Melatonin Üretimini Artırır: Melatonin, uyku döngüsünü düzenleyen bir hormondur. Çıplak uyumak, vücut ısısının düşmesine yardımcı olarak melatonin üretimini artırabilir.
    • Stresi Azaltır: Çıplak uyumak, serotonin ve oksitosin gibi stresi azaltan hormonların salgılanmasını destekler. Bu, daha rahat ve sakin bir uyku deneyimine yol açabilir.
    • Kan Dolaşımını İyileştirir: Çıplak uyumak, giysilerin neden olduğu kısıtlamaları ortadan kaldırarak kan dolaşımını iyileştirebilir.
    • Cilt Sağlığını Geliştirir: Çıplak uyumak, cildinin gece boyunca nefes almasına ve onarılmasına olanak tanır.

Dikkat Edilmesi Gerekenler:

• Gizlilik: Çıplak uyuyorsanız, gizliliğinizi korumak için gerekli önlemleri aldığınızdan emin olmalısınız.
    • Hijyen: Çıplak uyumak, yatak çarşaflarının ve yastık kılıflarının daha sık yıkanmasını gerektirebilir.
    • Sıcaklık: Çıplak uyumak, özellikle kış aylarında soğuk olabilir. Uygun bir uyku sıcaklığını korumak için pencereleri kapatmak veya ısıtmayı açmak gerekebilir.
    • Partnerler: Partnerinizle aynı yatakta uyuyorsanız, çıplak uyumak isteğinizi onunla görüşmeniz önemlidir.

Çıplak uyumak, uyku kalitenizi artırabilen ve genel sağlığınıza faydalı olabilecek bir uygulamadır. Ancak, bu seçeneği düşünmeden önce dikkate alınması gereken bazı faktörler vardır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yüksek ihtimal.
  • En son çıplak uyusam ne olur diye konu acandan yıllardır haber alamıyoruz hocam.aman siz yapmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cıplak derken? Ne kadar ciplak

• Çırılçıplak..

• Pislik misiniz bari bi don üstüne şort giyin

• gece bi deprem olsa apar topar çıkmak zorunda kalsan ne halt yiyecen.

17 ağustosta donla çıkmıştım ordan biliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    *Veri Silindi.
    4 yıl önce açıldı
    Cenabet yatmak kabus gösterirmi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TAMAMEN ÇIPLAK. ÇIRILÇIPLAK. HER YERİM GÖZÜKECEK ŞEKİLDE ÇIPLAK.
  • perdeleri kapatta görenler atlamasın sonra
  • Hocam bari şeyinize bişey geçirin sarın sarmalayın nebiliym maazAllah gece gece şadırvan açılır batar ortalık
  • çıyan kobrayı sararsa nolucak?
  • Günah günah bunlar.Hemen üstünü giyinip abdest almalısın.

• Ben bayılıyorum buna ama babamin evde olduğu bir gün Üstüm açılmış.
    Gerisi malum.

• Alttan mesaj veriyor lan bu bize çıplak çırılçıplak falan diye diye

• Ben yazın kapıyı kitleyip çıplak yatıyorum. Mükemmel bir hissiyat

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerçekten çıplak yatan varmı?
    bende severim çıplak yatmayı.
    Ama bana utanılacak birşey gibi geliyor başkasının yanında çıplak yatıyorum demek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainfall38 -- 2 Haziran 2016; 12:15:09 >
  • Nasıl anlatıyor bir de "ÇIPLAK ÇIRILÇIPLAK HER YER GÖZÜKECEK" diye

• bende yatarım ama iç çamaşırla boxerla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goblin Mind

Pislik misiniz bari bi don üstüne şort giyin

Wowow Haram

• quote:

Orijinalden alıntı: Amentos

TAMAMEN ÇIPLAK. ÇIRILÇIPLAK. HER YERİM GÖZÜKECEK ŞEKİLDE ÇIPLAK.

Hocam anlamadık. Biraz daha betimler misiniz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.