Şimdi Ara

Cinsellik öğesi barındırmayan yabancı diziler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuanki dizi/film sektöründe cinsellik öğesi bulundurmayan yapıt azınlıkta. Şahsen ben rahat izleyemediğim için bana cinsellik öğesi barındırmayan yabancı dizi tavsiyesinde bulunabilir misiniz ?
    Tür olarak: Komedi, Aksiyon, Dram, Polisiye olabilir
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nP4BlacK0uT -- 28 Mart 2012; 11:31:43 >

• Tam olarak emin konusmuyorum ama yabanci dizi olarak o istesigin biraz zor gibi hic olmazsa 1 bolumde dahi vardir. Belkide vardir.
  • aklıma ilk monk geldi polisiye komedidir muhteşem bir dizidir
  • Supernatural çok ama çok az rastlarsin her sezonda 1 bölüm rastlarsin ama fazlası yok...
  • roma
  • person of interest - mentalist
    ikisinde de abartı öğeler yoktu.polisiye denilebilir.
  • Doctor Who - Fantastik/Bilim Kurgu
    Alcatraz - Polisiye/Bilim Kurgu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mafya - aşk içeren filmler
    11 yıl önce açıldı
    cinsellik içeren saran diziler?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahlegan

Şu anda istediğiniz türde cinsellik içermeyen tek yabancı dizi Teletubbies dizisi. Onun dışında olmayan yok. İpten tasmadan kurtulmuş kudurmuş itler gibi her türlü pislik bol miktarda mevcut yabancı ve son zamanlarda Türk dizilerinde.

katılmıyorum.bir kaç dizi (spartacus,game of thrones gibi) hariç dizilerde cinsellik unsurları gerekli düzeyde bence.sırf bizim toplumumuza uymuyor diye kudurmuş it diyemeyiz.
  • PRISON BREAK
  • city hunter
  • quote:

Orijinalden alıntı: himmet_dal

roma

yok Spartacus

Falling Skies

Terra Nova

Fringe

Jericho

The Vampire Diaries

Person of Interest

Awake

Touch

...
  • Person of İnterest
  • sherlock holmes
  • quote:

Orijinalden alıntı: -AltaiR-
    quote:

roma

yok Spartacus
    Roma dizisinde birkaç sahne hatırlıyorum ama Spartacus kadar değil kesinlikle. Ayrıca Spartacus gibi çakma yeşil kutu stüdyolarda çekilen bir dizi değildir, prodüksiyon olarak arada ciddi kalite farkı vardır.

Size hitaben söylemiyorum ama, Spartacus'ün Roma'yı anlatan bir dizi olarak düşünüldüğünü ve "Spartacus varken, Rome neymiş ?" diyenleri gördükçe onlar adına ve dizi adına üzülüyorum. Spartacus tabiri caizse tribünlere oynayan bir dizi ve (bence) içi boş olan, görüntüden ibaret bir dizi. Ben de keyifle izliyorum ama bir Rome, bir Games of Thrones olmadığının farkında olmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 29 Mart 2012; 13:05:47 >

• californication izle tertemiz bi dizi maşallah
  • Doctor Who.
  • Downton Abbey, İmdb puanı 9.0

http://www.imdb.com/title/tt1606375/
  • fringe
    the mentalist

bişe oldugu yok öle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: signore

quote:

Orijinalden alıntı: -AltaiR-
    quote:

roma

yok Spartacus
    Roma dizisinde birkaç sahne hatırlıyorum ama Spartacus kadar değil kesinlikle. Ayrıca Spartacus gibi çakma yeşil kutu stüdyolarda çekilen bir dizi değildir, prodüksiyon olarak arada ciddi kalite farkı vardır.

Size hitaben söylemiyorum ama, Spartacus'ün Roma'yı anlatan bir dizi olarak düşünüldüğünü ve "Spartacus varken, Rome neymiş ?" diyenleri gördükçe onlar adına ve dizi adına üzülüyorum. Spartacus tabiri caizse tribünlere oynayan bir dizi ve (bence) içi boş olan, görüntüden ibaret bir dizi. Ben de keyifle izliyorum ama bir Rome, bir Games of Thrones olmadığının farkında olmak lazım.

Rome kadar iyi değil, ama game of thrones'ten iyi bence.

Ayrıca Rome'da biraz savaş sahnesi olsa efsane olurdu. Çok iyi dizidir tavsiye ederim. Abartılı cinsellik yoktur. Roma'dan bahsediyoruz sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ironist -- 29 Mart 2012; 15:32:16 >

• Arkadaşımın tavsiyesiyle spartacus'u izlemeye başladım her bölümde 10dk sı cinsellik izlemicem büyük ihtimal Game of thrones izlicem bakalım nasıl
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.