Şimdi Ara

CİNSEL İSTEKSİZLİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Askerden önce abartısız günde 4 posta atıyordum manitaya askerden geldik evlendik ayda 4 postayı zor atıyorum sevmeme durumu yok eşimi 1. postadan sonra soğuyorum penisim kalkmıyor 2. postada ne yapmam lazım

Cinsel İsteksizlik: Bilmeniz Gerekenler

Cinsel isteksizlik, devam eden ve önemli bir cinsel ilgi ve arzu eksikliğidir. Bu, hem erkekleri hem de kadınları etkileyebilen yaygın bir sorundur.

Cinsel isteksizliğin birçok nedeni olabilir, bunlar arasında hormonal dengesizlikler, ilaçların yan etkileri ve duygusal sıkıntılar yer alır. Stres, yorgunluk ve uyku yoksunluğu gibi yaşam tarzı faktörleri de cinsel istekliliği azaltabilir.

Cinsel isteksizlik, ilişkiler ve genel yaşam kalitesi üzerinde önemli bir etkiye sahip olabilir. İlişkilerde sorunlara, çatışmalara ve hatta ayrılıklara yol açabilir. Ayrıca güvensizliğe, düşük benlik saygısına ve diğer duygusal sorunlara katkıda bulunabilir.

Cinsel isteksizlikle başa çıkmak zor olabilir, ancak yardım mevcuttur. Cinsel isteksizliğe neyin neden olduğunu belirlemek ve uygun tedaviyi sağlamak için bir sağlık uzmanına danışmanızı öneririz. Bazı durumlarda, ilaçlar, terapi veya yaşam tarzı değişiklikleri cinsel isteği artırmaya yardımcı olabilir.

İşte cinsel isteksizliği yönetmenize yardımcı olabilecek bazı ipuçları:

• Stresi yönet
    • Yeterince uyku al
    • Sağlıklı beslen
    • Düzenli egzersiz yap
    • Kendine zaman ayır
    • Partnerinle açıkça iletişim kur
    • Bir sağlık uzmanına danış

Cinsel isteksizlik, {1 postadan sonra kalkmıyor} veya {2 postada kalkmıyor} gibi semptomlar yaşarsanız, bu önemli bir sorunun işareti olabilir. Yardım almak için bir sağlık uzmanına başvurmaktan çekinmeyin. Cinsel isteksizliği yönetmek ve cinsel yaşamınızda tatmin edici bir denge sağlamak mümkündür.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • evlenmeden önce geçim sıkıntısı vs gibi stres yapacak düşünecek bir konu yoktu evlendikten sonra bunlar büyük stres yapıyor insanın üzerinde etkisi bu olabilir bence
    Eğer 9 canlı olsaydın bile..En fazla 8 kez kaçabilirdin ölümden..Bil ki 7 düvele sultan olsan dahi..Yerin 6 mekan olacaktır sana..En fazla 5 metre kumaş götürebileceksin..Kapatacaksın 4 açsanda gözlerini..Bu dünya 3 günlük ..Azrail'in önünde 2 kat olup yalvarsan nafile..Ecel geldiğinde 1 gün öleceksin..İşte o an herşey 0 dan başlayacak.
  • Yok reis şükür maddi durumum iyi onu dert edicek birşeyim yok ama 2. Postada nefret ediyorum eziyet geliyor bana

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • biraz zaman tanı çok üstünde düşünme. psikolojin iyi değilse o da cinsel hayatını etkilemiş olabilir. onun dışında spor öneririm testosteron seviyesi yükseldikçe cinsel istek de artıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.