Şimdi Ara

Çinliler hangi marka telefon kullanıyor, ne istiyor? DH Çin'de özel video (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
10
Favori
8.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hatunlar ne tatlı la çin çaşıtı mı bunlar da. Hepside iphonecu çıktı rıza baba

• Videonun tamamını sıkılmadan izledim, yaratıcı videoların devamı gelirse çok güzel olur. Emeğiniz için teşekkürler.

Apple Çin'de çok iyi algı operasyonu yapmış. Çin'de çoğu android kullanan kişi telefonunuz yavaşladı reklamlarına kanıp kurduğu için androidi kötülüyor. iOS ise kapalı sistem olmasının verdiği avantajla bu olayı atlatmış.

Google'ın Çin'de dönüşüm programı başlatması gerek, Dünyanın 1/4'ü az bir rakam değil.

Vivo ve Meizu fiyatına göre Apple'dan çok daha kaliteli. Bu da bir yandan Çin insanının düşünmeden ve sorgulamadan alışveriş yaptığını kanıtlıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tip saha araştırmalarının devamını bekleriz

• Ulan ne karılar var beee

• çindekiler belliki apple'ı bir prestij olarak görüyor, bende buradan çinlilerin kafasız olduğu sonucunu çıkarıyorum.

• donanımhaber hakkaten müthiş işler yapıyor tebrikler. arkadaşlar dikkat ettiniz mi hiçbir çinli telefonunu özellikle kamera için kullanmıyor. diğer bi konu meizu. biz mx5 i ağzımızda salyalarla beklerken adamlar orada sallamıyor bile bu markaları. bu videodan sonra 290$ 'a gelecek olan mx5'i biz kaça kaktıracaklar merak ediyom. şunuda söylim apple goca çini gandırmış:))

• Güzel olmuş ama 10 dakika sonra ileri alma isteği oldu bende demekki 12-15 dakika yetermiş.

Japonlarda ne garip insanlar, bunların tatil yapmaları gerekiyor en çok istedikleri bu.
    Çok çalışıyor olmalılar.

Türkiye'de olsa acaba en çok hangi marka olurdu ?

• Çince'yi sevmiyorum ve sevemicem de ama çinlilerdeki Iphone aşkı ne böle ya.Abla Japonyada Amerikada G kullanıyolar mı dedi benmi yanlış anladım o da ayrı mesele.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ridooo

Çinceyi sevmiyorum ve sevemicem de ama çinlilerdeki Iphone aşkı ne böle ya.Abla Japonyada Amerikada 2G kullanıyolar mı dedi benmi yanlış anladım o da ayrı mesele.

• burda bırak teknoloji mazası çalışanını müdürleri bile piyasa hakkında bu abla kadar bilgiye sahip değil. Windows niye kullanılmıyo diye de soraydınız iyiydi.

• Demek ki yeni iPhone'lardan birini kullanan Çinliler gezmek istiyor ve Çin'deki kızlar genel olarak çok tatlı

• donanımhabere yakışmayan bir video advertorial olarak yayınlansa bir şey değilde bu şekil de hiç olmamış. Apple dan kaç para aldınız.

• Bende Rusyada boyle bir arastirma yapsammi ne :)

• Teknoloji mağazasında çalışan kadın engin bilgiye sahip. Buradaki bir elemana sorsan 8 çekirdekli işlemci ve 1gb ramden bahseder.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kanka 3. kızın feysi var mı?

• millete nasıl enjekte etmişlerse elma sevgisini

• Çok ucuz olduğu için meizu ve xiaomi yi hiç düşünmemiş, bir mx4 pro alırım

• Oppo xiaomi oneplus huawei ve onlarca diğer yerel üreticinin yanısıra global çapta satış yapan büyük oyuncuların olduğu ülkenin vatandaşları bile iPhone diyor.Bunu da açıklayın ateistler :) Arkadaşlar aklın yolu bir telefoncudaki bayanda doğruları söyledi.Android pişmanlıktır nokta

• Millet kızlara bakmış video konusundan sapmış.

iPhone kullananlar gayet haklı. Burası gibi düşünmeyin burada siz 2000 TL'ye Note alıp ikinci ele çok rahat satabiliyorsunuz ama onlarda bu durum yok. Bu durum sadece iPhone'da geçerli Çin'e baktığımızda. Vestel mesela MX5 kalitesinde telefon yapsa ama 1000 TL'ye satsa sen bunun ikinci elini kaça satabilirsin ki? Alırken zaten ucuza almışsın.

Samsung, LG kullanmaları garip ama. Meizu, Xiaomi, Huawei, Oppo falan kullanırım madem Android kullanıyorum.
  • Güzel video hazırlamışsınız. Videoda 2 eksik dikkatimi çekti; altyazıların bazen hızlı geçişinden bazen de alt renkten dolayı okunamaması ve kameranın odaklanma sıkıntısı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.