Şimdi Ara

Çinli DFM'den 24 bin liraya aile otomobili (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
269
Cevap
0
Favori
122.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: keppir

quote:

Orijinalden alıntı: hamza_007

ya ben mi yanlış düşünüyorum bu forumdakiler mi .......

aynen öyle dostum,bir bu forumdakiler bir de ekşi sözlük tayfası hiç bir şeyi beğenmez ve burun kıvırır

burdada şu liselileri temizleme çalışması yürütülmesi lazım modarötörlerimiz lütfen 10 alıntıyı birden iç içe alıp altına koyan yada adam
    b segmenti araç bakarken corvette önerenlere bi çare bulun fütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza_007 -- 30 Kasım 2010; 1:27:02 >

• Tasarım açısından çok sert ve köşeli bir yapısı var günümüzdeki araçlar oval bir görünüm kazanırken özellikle arka tarafının ciddi bir ölçüde köşeli olması kötü olmuş. Türkiye'de yeni piyasaya giren araçlara sıcak bakılmıyor ne yazık ki ancak dikkatimi çeken bir şey var bu denli geniş bir iç hacime sahip olan bir araç ticari sektörde panelvan araç olarak Fıat Doblo nun yerini alabilir.

Rekabet i artiracaktir zamanla bu firmada sonuçda her zaman tüketici kazanmali üretici değil.

http://www.zznissan.com.cn/english/about/Memorabilia.htm

nissan nin NV200 modeline sadece benziyor ama ayni ayarda hayatta olamiyacağini düşünüyorum arka far iç kisimlar baya farkli gibi geldi

bu olay biraz şöyle olumş gibi.

Nissan demişki bu çinliler her yeri istila etmeden adamlarla ortak iş yapalim

biz onlardan onlarda bizden faydalansin olmuş.
    NV200 atiyorum 40 bin tlden başliyacaksa bu 24 bin tl den
    parana göre aliyorsun işde fazla tartişma ya gerek yok gibi

• nissan NV200 renault traffic'i de andırmıyor mu sonuçta kardeş firmalar

Çinli DFM'den 24 bin liraya aile otomobili

renault traffic

• Bir zamanlar piyasada sıkça gördüğüm Nissan Vanetta'nın devamı niteliğinde. Bu açıdan bakınca daha mantıklı görünüyor bu aracın gelişi.

Orijinalden alıntı: TaNeR.61

quote:

Orijinalden alıntı: evoXr

quote:

Orijinalden alıntı: joushkun

tofaş kartal degil mi bu

Ta Kendisi Türk Milleti Aşmış Kendini Arkadaş..)

Jip sandım ilk bakdığımda

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Bir zamanlar piyasada sıkça gördüğüm Nissan Vanetta'nın devamı niteliğinde. Bu açıdan bakınca daha mantıklı görünüyor bu aracın gelişi.

evet bir bakıma öyle nissan nv200 ta 2008 in sonlarında tanıtıldı hala cıkmadı hatta renault traffic'in motorlarının kullanımı söz konusuydu...
    sagılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza_007 -- 30 Kasım 2010; 12:34:29 >

canınızı hiçe saymayı derim...

Orijinalden alıntı: h2º

EURONCAP testlerinde çin arabalarının ününü duymadınız sanırım. arabanın parçalarını süpürge ile toparlıyor adamlar.

Bu adamda ışık var. Işığı gördüm.

Mercedes C180K AMG PAKET
  • her yerde 5 kişiliğinden bahsediyor olduğum yerde dfm bayisi yok soramadım 7 kişilik versiyonu tr ye gelmedimi acaba birde o kadar yazılan donanımla birlikte mi o fiyatı veriyolar ya arkadaş yeni peugeot bipper kombi plus aldı 24.000 tl bu ona çok fark atar ya aynı fiyata

Arkadasim, CIPLAK bir gözle CANLI bakarsan anlarsin ikisinin ayri dünyalarin bir arac oldugunu..

NV 200, minibüs ve kangoo karisimi (tipinde) bir arac..
  • quote:

Orijinalden alıntı: h2º

EURONCAP testlerinde çin arabalarının ününü duymadınız sanırım. arabanın parçalarını süpürge ile toparlıyor adamlar.

aracın fiyatı 24 bin 42 değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muavinkonsolos

@nissan NV200 renault traffic'i de andırmıyor mu sonuçta kardeş firmalar

Arkadasim, CIPLAK bir gözle CANLI bakarsan anlarsin ikisinin ayri dünyalarin bir arac oldugunu..

NV 200, minibüs ve kangoo karisimi (tipinde) bir arac..

nv200 2008 de antalya expo center da incelemiştim kangoo yu içine alacak büyüklükte bir araç

* DFM, Çin’deki en büyük 3 otomobil firmasından biri ve aynı zamanda dünyadaki en büyük ticari araç üreticilerindendir.
    * 1969 yılında kurulmuş olup, Çin ulusal ordusu için askeri araç da üretmektedir.
    * Marka değeri yaklaşık 2 milyar Dolar’dır.
    * Çin’de resmi üreticisi olduğu markalar: Honda, Nissan, Citroen, Peugeot, KIA
    * DFM Grubu her sınıfa uygun hafif ticari araçların üretimine yatırım yapmaktadır.
    * DFM, hafif ticari araç üretimindeki uzmanlığıyla, bu alanda dünyanın en önde gelen firmalarından biridir.

Bakın ne yazmış adamlar, dünyadaki en büyük hafif ticari araç üreticisidir. Bu durumda peugeot partner citroen berlingo ve diğer van tipi araçların bu fabrikadan çıktığı ap açık ortada. Bana öyle geliyorki işçilik ucuz olduğundan piyasada dolaşan kangoo doblo v.s gibi araçlarda bu fabrikadan çıkıyor olabilir. Ama sırf satışı düşmesin millet kuşkulanmasın diye orada üretildiği söylenmiyordur söylense çin malıdır kötüdür diye kimse almaz biz türk milletiysek kuşkulanır almayız işte. O yüzden bu aracı yakından görüp incelemek en mantıklısı işçiliği kalitesi kendini belli eder zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayraktar1 -- 1 Aralık 2010; 10:31:37 >

• b segmenti araç bakarken corvette önerenlere bi çare bulun fütfen...

süper.

• Ben beğendim araç fena değil tabi parasına göre bu paraya bu donanımda araç varmı Allah aşkına
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.