Şimdi Ara

Çinli DFM'den 24 bin liraya aile otomobili (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
0
Favori
122.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada 24000'e 5 kişiyi konforlu seyahat ettirebilecek ve teslerden 4 yıldızlı araç yok...

Fiyatı göz ardı etmeden yorum yapın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trike

Bu arada 24000'e 5 kişiyi konforlu seyahat ettirebilecek ve teslerden 4 yıldızlı araç yok...

+ abs+ebd+ 4 disk fren + navigasyon

Orijinalden alıntı: twindiablo

quote:

Bu arada 24000'e 5 kişiyi konforlu seyahat ettirebilecek ve teslerden 4 yıldızlı araç yok...

değer mi acaba ?

Orijinalden alıntı: güllaççı

quote:

Orijinalden alıntı: twindiablo

quote:

değer mi acaba ?

Bence değer. Sonuçta 24 bin TL'e başka hangi araç alınabilir. Bu özelliklerde olan. Motor olarak teknik verilere bakılırsa hiç de fena değil donanım olarak da tatminkar.

• İşin içine Nissan'ı da dahil edince alınır mı alınma mı sorusu cevaplanıyor gibi...

Şu ana kadar gördüğüm Çinliler içinde en alınası aracın Cherry vs varken DFM'den gelmesi şaşırttı beni...
  • quote:

Orijinalden alıntı: güllaççı

değer mi acaba ?

Şu an kullandığım Cruze da olduğu gibi ; 2-3 aylık araç bulunur sahibinin kredi borcu vardır , 19000-20000 TL ye alınır. Bu fiyata bu özellikte ve bu büyüklükte araç yok diye biliyorum. Diğer arkadaşların dediği gibi arkasında Nissan'ın olmasıda çabası. Çarpışma testlerine takılmayın bu tarz araçlarda 4 yıldız alan bile yok galiba. Ayrıca lansmanında 7 kişilik denildi bu araca. 7 kişilik araç fiyatını bulamadım. dediğim fiyatlara 7 kişiliği bulunursa tadından yenmez. Geniş aileler için ideal olur. Diğer 7 kişilik araçlardan ( dacia logan mcv v.b) bu araç genişlik , yükseklik , standart bulunan özellikler ve fiyatı ile sıyrılıyor. Hem de oldukça yakışıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twindiablo -- 17 Kasım 2010; 12:57:15 >

İkinci el birçok araç var o fiyata. Ha sıfır dersen de imkansıza yakın.

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Araç Dongfeng Shuai olarak geçiyor Çin'de. C-NCAP'ten 3 yıldız almış. Aynı testten diğer marka ve modellerin aldıkları puanlarla ilgili bir liste var:

Çinli DFM'den 24 bin liraya aile otomobili

igrenc tasarim...burunlu 30-40 senelik ford transitler bile daha klas durur bunun yaninda.
    arka stop labalari iyi kopyalamisler:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d1/Opel_Vectra_C_Caravan_Facelift_rear_20100711.jpg

• Bayram sonu incelemek lazım bayilere yeni gelmiş.Birdebu araç ticari mi otomobil mi???
  • ticari diye geciyor biz aldk bayramdan sonra ins askere gitmeden binerim de bennimde sizlere bi sorum olacak çelik jantlısını sokmamslar jant düsünüyorm bende ama bijon aralıgını bilmiyorm bilen varmı acaba
  • ticari die gecçiyor arkadaslar biz aldk suan tatiller girince elimize gecmedi fakat jant lı sokamamslar ülkeye acaba bijon aralıgını bilen varmı birde su sitede resimleri var isteyen bakabilirhttp://db.auto.sohu.com/photo/pic_g469722.shtml

Orijinalden alıntı: Muavinkonsolos

quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Araç Dongfeng Shuai olarak geçiyor Çin'de. C-NCAP'ten 3 yıldız almış. Aynı testten diğer marka ve modellerin aldıkları puanlarla ilgili bir liste var:

igrenc tasarim...burunlu 30-40 senelik ford transitler bile daha klas durur bunun yaninda.
    arka stop labalari iyi kopyalamisler:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d1/Opel_Vectra_C_Caravan_Facelift_rear_20100711.jpg

süper yakalamışsınız valla...

Tebrik
    Opel Astra H Sedan Enjoy 111.Yıl-2010 1.3CDTI 16V Olimpik Beyaz @İzmir 126.500 km. HLS

• Türkiye'deki en detaylı bilgi bir bayinin sayfasında..

www.yildiran.com.tr/succe.aspx

Ben inceledim. Aracın tanıtım etiketinde imalatçı Zhengzhou NISSAN Automobile Co. yazıyor.

ABS,Airbag,Klima,İmmobilizer, CD,MP3,DVD,Navigasyon, Renkli Geri görüş kamerası bile var.

Sahibinden.com da ilan da girmişler bugün

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-dfm-succe-hersey-standart-4-1-city-van-23-990-tl-35041718/detay

• arac tiçari kamyonet sınıfı.vergisi 600 küsür.bugün inceledim bayiden.ticari amaclı alınmaz ama aile icin ideal

Orijinalden alıntı: .uUr.

2010 yılında tek hava yastığı.

Abs olmayan ve Tek airbag olan Avrupa araçlarda var yanlışım yoksa
  • ya ben mi yanlış düşünüyorum bu forumdakiler mi ya bu forumdakilerin hepsi mercedes-benz s classe ye biniyor herhalde burnundan kıl aldırmıyor yok tek hava yastığı ban yok kopyalamışlar ban adamlar daha emekleme aşamasında10-15 seneye çinde g.köre gibi olacak siz hala alman dı amerikan dı atışıp durun...

Orijinalden alıntı: Sye88

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-dfm-succe-tam-aile-araci-dvd-nav-standart-35130675/detay?source=promotion_topl

( ARAÇ NİSSAN TARAFINDAN ÜRETİLMEKTEDİR.)

Arac, ZHENGZHOU - Nissan markasinin ortak kurdugu ve Cinde bulunan
    fabrikasinda üretilmektedir.

http://www.zznissan.com.cn/english/products/

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza_007

ya ben mi yanlış düşünüyorum bu forumdakiler mi ya bu forumdakilerin hepsi mercedes-benz s classe ye biniyor herhalde burnundan kıl aldırmıyor yok tek hava yastığı ban yok kopyalamışlar ban adamlar daha emekleme aşamasında10-15 seneye çinde g.köre gibi olacak siz hala alman dı amerikan dı atışıp durun...

aynen öyle dostum,bir bu forumdakiler bir de ekşi sözlük tayfası hiç bir şeyi beğenmez ve burun kıvırır
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.