Şimdi Ara

çinko da oynayan ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çinkoda oynayan varsa buradan toplanıp beraber oynayabiliriz

• Nasil çinko? 1. çinko mu yoksa element olan çinko mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vidanj

Nasil çinko? 1. çinko mu yoksa element olan çinko mu?

ne desem bilemedim
  • Çinliler item olarak çok ilerde.
    PK için başlayacaksan önermem ama zaman geçirmek ve muhabbet içinse uygun bir server.
    İtem çalma adam dolandırma gibi şeyler olmaz.
  • Hocam ben çinde yaşıyorum oynuyabiliriz. Nasıl sitenin adı nedir? Gb satayım buradan şaka bir yana olabilir oynarız. Buradan usko engelli

• Türkiye'den oynamak zor. Öncelikle oyun sadece Çin IP'lerine açık olduğu için VPN üzerinden oynuyorsunuz, buda lag olmasına sebep oluyor. İkinci olarak koruma sistemi sizin aslen Çin'den bağlanmadığınızı bir şekilde anlıyor ve karakterinizi askıya alıyor. Login olabiliyorsunuz ama karakterinize giremiyorsunuz. Kısaca DC problemi diyorlar buna forumlarda. Günde 1-2 saatten fazla oynayabilen yok şuan Türkiye'de. Detaylı bilgi almak isteyenler ve oyuna yine de başlamak isteyenler OnlineHile adlı foruma bakabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 7 Haziran 2015; 3:49:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrezafrak

çinkoda oynayan varsa buradan toplanıp beraber oynayabiliriz

quote:

Orijinalden alıntı: wolfallen

Türkiye'den oynamak zor. Öncelikle oyun sadece Çin IP'lerine açık olduğu için VPN üzerinden oynuyorsunuz, buda lag olmasına sebep oluyor. İkinci olarak koruma sistemi sizin aslen Çin'den bağlanmadığınızı bir şekilde anlıyor ve karakterinizi askıya alıyor. Login olabiliyorsunuz ama karakterinize giremiyorsunuz. Kısaca DC problemi diyorlar buna forumlarda. Günde 1-2 saatten fazla oynayabilen yok şuan Türkiye'de. Detaylı bilgi almak isteyenler ve oyuna yine de başlamak isteyenler OnlineHile adlı foruma bakabilirler.

ben cinde yasiyorum istiyorsaniz beraber basliyabiliriz bende buradan usko gibi serverlara baglanamiyorum uskoda cini engellemis

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 Saç Stilleri & Balta
    11 yıl önce açıldı
    PASLI SU İÇEN ARKADAŞA NE OLDU?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • özelden mesaj atarım oynayan arkadaşım var tanıştırırım sizi
  • quote:

Türkiye'den oynamak zor. Öncelikle oyun sadece Çin IP'lerine açık olduğu için VPN üzerinden oynuyorsunuz, buda lag olmasına sebep oluyor. İkinci olarak koruma sistemi sizin aslen Çin'den bağlanmadığınızı bir şekilde anlıyor ve karakterinizi askıya alıyor. Login olabiliyorsunuz ama karakterinize giremiyorsunuz. Kısaca DC problemi diyorlar buna forumlarda. Günde 1-2 saatten fazla oynayabilen yok şuan Türkiye'de. Detaylı bilgi almak isteyenler ve oyuna yine de başlamak isteyenler OnlineHile adlı foruma bakabilirler.

ben daha bi problem yaşamadım vpnsiz oynayabiliyorum ala lag var çok pke oynanacak gibi değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenKimimSizce

quote:

quote:

ben cinde yasiyorum istiyorsaniz beraber basliyabiliriz bende buradan usko gibi serverlara baglanamiyorum uskoda cini engellemis

Tamam be kardes anladik Çin de yasiyosun her konuda bunu belirtmek zorunda degilsin

• quote:

Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

quote:

Orijinalden alıntı: BenKimimSizce

quote:

quote:

Tamam be kardes anladik Çin de yasiyosun her konuda bunu belirtmek zorunda degilsin

Ya adam Çin'de yasiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.