Şimdi Ara

CİNEMAXİMUM IMAX 4DX MPX ANA KONU İSTANBUL l ANKARA I İZMİR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
5
Favori
18.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konu lınki verip başka konuya yönlendirmek yerine o konudaki bilgileri ana konuya aktarman daha yararlı olurdu böyle konu bölünmesi oluyor
  • YARIN BENDE İMAX KEYFİ YAPICAM :D
  • Aklınızda olan soruları bana sorabilirsiniz arkadaşlar, teknik şekilde yardımcı olmaya çalışırım zira için arka tarafınıda gördüm yaşadım :)))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • StreamRolleR kullanıcısına yanıt
    madem istedin ozaman ilk soru benden gelsin bütün imaxlarda ses ve görüntü kalitesi aynı mı yoksa işletmeye göre değişiyor mu ses kalitesi nasıl i?

imax filmde 3d gözlük kullanmak zorunlu mu kullanmadan izlenir mi arkadaki fark nasıl olur ?

imax filmi için bilet alırken hangi koltuk sırası seçilmeli en arka çok mu uzak olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heist

madem istedin ozaman ilk soru benden gelsin bütün imaxlarda ses ve görüntü kalitesi aynı mı yoksa işletmeye göre değişiyor mu ses kalitesi nasıl i?

imax filmde 3d gözlük kullanmak zorunlu mu kullanmadan izlenir mi arkadaki fark nasıl olur ?

imax filmi için bilet alırken hangi koltuk sırası seçilmeli en arka çok mu uzak olur ?

I veya J sırası 14 12 koltuklarına oturmalısın.IMAX i Odeon Türkiye getiriyor Cinemaximum kiralıyor yanlış olmasın burda.
    Her salon için özel perde Curved veya Flat perde ve hoparlör sistemi yapılıyor.Mesela ankamall imax perdesi flat.Yukarda bir arkadaş selfie çekmiş o perde curved.Kullanılan teklonoji aynı perde arkası Sub-Bass DSL 4D right left back lar massive tek çıkışlı toplamda 5 amfi 24.000w.
    3D gözlük 3D film de of course zorunlu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

marmara park lg imax için ne düşünüyorsun görüntü ve kalite tatmin eder mi yarın oraya gidicem furious 7 için
  • anlayışın için teşekkür ederim imax başka bir dünya
  • MAYIS AYINDA GELECEK İMAX FİLMLER

• quote:

Orijinalden alıntı: İMAX 3D

marmara park lg imax için ne düşünüyorsun görüntü ve kalite tatmin eder mi yarın oraya gidicem furious 7 için

baya iyi ora ben hep orda gider izlerim tek kotuluğu reklamlarda delay olması bu tum salonlarda aynı herhalde
  • the avengers için bilet alan var mı hangi imax salonunda kalite daha güzel

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 4 Mayıs 2015; 17:19:05 >
    Ankara Ankamall'da IMAX 3D olarak Avengers'a gideceğim gözlüğü normal 3D gözlüğünden farklı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: msaylan

Ankara Ankamall'da IMAX 3D olarak Avengers'a gideceğim gözlüğü normal 3D gözlüğünden farklı mı?

farklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: msaylan

bilet fiyati ne kadar hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG IMAX 3D AVENGERS a gittim film başlarken ımax logosu yanıp söndü bi kaç defa art arda patlamadan önce ki ampül gibi sonra birden gitti bu özellikle yapılan bişey mi yoksa kaçak falan vardı da arıza mı yaptı çünkü baya bütün salon döndü baktı merak ettim şimdi konuyu görünce bi bilginiz var mı (istinye park bu arada)
  • 12 haziran gelsede jurassic worlde gitsek dinazorları özledim t rex görmek istiyorum :D
  • İstinye Park
    Marmara Park
    Akasya Acıbadem
    hangisindeki imax salonu en iyi bilen var mı ?
  • cinemaximumdaki imaxlar gerçek imax değil kalitesini bile görmedim 2 kere marmara parka gittim the avengers imax 3d oldugu için gitmiştimg erçek imax kaltiesi göremedim ses olarak iyi gibi ama görüntü genelde 3d olarak gösterildi arada bulanıklaştı bazı sahnelerde netleşti garip bişey oldu evde 1080p veya bluray olarak izlersen daha fazla zevk alırsın görüntü olarak diğer salonlara gitmedim
  • Imax iyi de 25 lira pahalı geliyor. Forumdan 10-11 liraya kod alsan kodla anca gişeden alabiliyosun. Koltuk konusunda seçici oluyorum o yüzden kod yaramıyo imax için.
  • DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    yoğun zamanlarda gidersen tabi yer bulamazsın ben forumdan aldıgım kod ile gişeden istediğim koltugu seçiyorum filmin çıkışından 4 5 gün sonra sinemaya gidiyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.